BCR – credit ipotecar cu o dobândă fixă pe trei ani, de la 4,99%

Banca Comercială Română (BCR) a lansat o ofertă specială de credit ipotecar cu dobândă fixă în primii trei ani, de la 4,99%, ulterior variabilă IRCC plus 2,3%, care poate fi accesată 100% online, din George, a anunţat joi banca.
AGERPRES - joi, 20 iun. 2024, 14:01
BCR - credit ipotecar cu o dobândă fixă pe trei ani, de la 4,99%

Oferta se adresează clienţilor care îşi doresc să acceseze un credit ipotecar (nou sau refinanţare) şi care, în primul an, beneficiază din partea BCR şi de plata primei de asigurare imobil aferentă poliţei facultative, încheiate pe o perioadă de 5 ani, prin intermediul băncii, scrie Agerpres.

Pentru a beneficia de oferta cea mai bună de dobândă, 4,99% fixă în primii 3 ani, clienţii trebuie să îndeplinească următoarele criterii: să aleagă un imobil construit după anul 2000, cu Certificat energetic A sau cu Certificat energetic B emis după 16 februarie 2023, ceea ce îi va face eligibili pentru produsul CASA MEA Natura; să vireze deja sau să opteze pentru virarea salariului la BCR.

Potrivit băncii, la finalul celor 3 ani cu dobândă fixă, dobânda va fi variabilă, respectiv IRCC + 2,3%.

În cazul în care nu îndeplinesc criteriile pentru CASA MEA Natura, clienţii pot opta pentru produsul standard ipotecar CASA MEA cu o dobândă fixă de la 5,59% în primii 3 ani, ulterior IRCC + 2,9%.

Finanţările pentru locuinţă sunt disponibile exclusiv în condiţiile achiziţionării unei asigurări de viaţă.

De asemenea, în portofoliul BCR sunt în continuare disponibile şi ofertele de credit ipotecar cu dobândă fixă pentru 5 sau 10 ani, ulterior variabilă.

„Ne susţinem clienţii să facă alegeri financiare inteligente şi ne bucurăm că putem veni în întâmpinarea dorinţei lor, de a achiziţiona o casă sau de a refinanţa un credit ipotecar, cu o soluţie de finanţare competitivă, care asigură transparenţă şi predictibilitate. Oferta BCR, de credit ipotecar cu dobândă fixă pe trei ani de la 4,99%, este accesibilă direct din aplicaţia George, unde clienţii se pot bucura de un flux 100% online, simplu şi rapid. Mai mult decât atât, de la momentul la care optează pentru credit, clienţii sunt ghidaţi pas cu pas în procesul de achiziţie a locuinţei. Primesc asistenţă şi detalii complete despre documentele necesare, dar şi recomandări pentru obţinerea acestora. În plus, au acces rapid la informaţiile necesare pentru a lua o decizie corectă, bazată pe calculul în timp real al sumei maxime pe care o pot obţine. Finanţările pentru locuinţă sunt disponibile exclusiv în condiţiile achiziţionării unei asigurări de viaţă, în linie cu angajamentul nostru pentru educaţie financiară şi protecţie pe întreaga perioadă a creditului ipotecar”, a afirmat Vlad Huţuleac, director executiv adjunct Produse şi Segmente Retail.

Oferta este valabilă în perioada 10 iunie – 31 august 2024 pentru cererile noi de credit şi poate fi accesată prin platforma de digital banking George, dar şi în orice unitate BCR.

Potrivit sursei citate, oferta poate fi accesată din George, BCR fiind singura bancă din România care oferă credit ipotecar pe flux 100% online.

Banca Comercială Română (BCR), membră a Erste Group, este unul dintre cele mai importante grupuri financiare din România, incluzând operaţiunile de bancă universală (retail, corporate & investment banking, trezorerie şi pieţe de capital), precum şi societăţile de profil de pe piaţa leasingului, pensiilor private şi a băncilor de locuinţe. BCR oferă o gamă completă de produse şi servicii financiare, printr-o reţea de 20 centre de afaceri şi 18 birouri mobile dedicate companiilor şi 319 de unităţi retail situate în majoritatea oraşelor din ţară cu peste 10.000 de locuitori, dintre care 69% sunt unităţi unde operaţiunile cu numerar se efectuează doar la echipamente (cashless). Clienţii BCR dispun de o reţea naţională extinsă de ATM-uri şi maşini multifuncţionale (2.000 de echipamente) şi servicii bancare complete prin Internet banking, Mobile banking, Phone-banking şi E-commerce.

Te-ar mai putea interesa și
Top constructori autostrăzi: Ozaltin, Pizzarotti și Coni au avut cele mai mari progrese în mai
Top constructori autostrăzi: Ozaltin, Pizzarotti și Coni au avut cele mai mari progrese în mai
Turcii de la Ozaltin domină din nou topul constructorilor de șosele de mare viteză din România, cu lucrările la "Autostrada Ford Otosan". Pe podium se mai află constructorii loturilor 1 și 2......
Ursula von der Leyen estimează că UE va avea nevoie în următorii 10 ani de 500 de miliarde de euro pentru înarmare
Ursula von der Leyen estimează că UE va avea nevoie în următorii 10 ani de 500 de miliarde de euro pentru înarmare
Preşedintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a estimat joi în timpul summitului european că blocul comunitar ...
Vânzările producătorilor chinezi de mașini electrice în Rusia au trecut de 50% cotă de piață
Vânzările producătorilor chinezi de mașini electrice în Rusia au trecut de 50% cotă de piață
Vânzările de vehicule electrice (EV) ale Zeekr au crescut semnificativ anul trecut în Rusia, grupul chinez depăşind ...
Carrefour deschide un nou nou magazin cu suprafața extinsă în complexul Cosmopolis
Carrefour deschide un nou nou magazin cu suprafața extinsă în complexul Cosmopolis
Carrefour România anunță că își continuă investițiile în formatul Market prin deschiderea unui nou supermarket în ...