Poşta Română a cumpărat mașini de ștampilat performante Quadient, în valoare de 50.000 de euro

Compania Naţională "Poşta Română" a achiziţionat maşini de ştampilat performante, în valoare de 50.000 de euro, aceasta fiind prima investiţie de acest fel din ultimii 24 de ani, menită să automatizeze procesele repetitive şi să degreveze angajaţii de sarcinile consumatoare de timp, informează societatea prin intermediul unui comunicat, relatează Agerpres.
AGERPRES - joi, 20 iun. 2024, 19:56
Poşta Română a cumpărat mașini de ștampilat performante Quadient, în valoare de 50.000 de euro

Noile echipamente, cu o capacitate de ştampilat de până la 300 de plicuri pe minut, vor fi integrate în Hubul Logistic din Bucureşti, unde se gestionează zilnic volume mari de corespondenţă.

„Aceste maşini performante aduc viteza, versatilitatea, precizia şi consistenţa la un nou nivel. Prin achiziţia acestor maşini de ultimă generaţie, Poşta Română se aliniază standardelor şi cerinţelor pieţei, asigurând o livrare promptă şi consolidându-şi poziţia de lider în industria de curierat”, susţin reprezentanţii companiei, în comunicat.

Produse de renumitul fabricant francez Quadient, aceste maşini sunt folosite şi de alte companii de prestigiu precum Royal Mail, Solaris şi ADSI Group, cunoscute pentru rezultatele extraordinare obţinute.

Potrivit sursei citate, investiţia nu doar că va îmbunătăţi considerabil calitatea serviciilor Poştei Române, dar va crea şi condiţii de muncă superioare pentru angajaţi, atrăgând noi talente şi valorificând potenţialul pieţei muncii.

„Fiecare pas făcut în direcţia automatizării proceselor greoaie reprezintă un câştig atât pentru angajaţii noştri, cât şi pentru clienţi. În reţeaua poştală nu existau, până acum, echipamente rapide de ştampilat, de ultimă generaţie. O asemenea achiziţie nu s-a mai realizat din anii 2000. Continuăm cu încredere drumul început către o companie modernă, stabilă şi de încredere pentru clienţii noştri!”, a declarat Valentin Ştefan, directorul general al Poştei Române, în comunicat.

Modelul achiziţionat, Quadient PM – 6000, poate procesa plicuri de dimensiuni şi mărimi diferite şi poate ştampila până la 300 de plicuri pe minut. Utilajul este compus din alimentator mixted – mail pentru transport şi alimentare una câte una a trimiterilor poştale, unitate de imprimare ink-jet, conveyor pentru stocarea ordonată a trimiterilor ştampilate, panou de operare touch-screen. Cu ajutorul maşinii de ştampilat, pe trimiterile poştei de scrisori se aplică o impresiune care conţine codul poştal, localitate, judeţ, tipul subunităţii, litera, data şi ora, plus timpul de control cu 4 valori, care se schimbă pe parcursul zilei de lucru.

Te-ar mai putea interesa și
Petrom cumpără de la o firmă din România materie primă de 750 de milioane de euro pentru noua fabrică SAF/HVO de la Petrobrazi
Petrom cumpără de la o firmă din România materie primă de 750 de milioane de euro pentru noua fabrică SAF/HVO de la ...
OMV Petrom SA, a încheiat un contract de furnizare cu Expur S.A. pentru achiziția de ulei vegetal pretratat, arată un comunicat al companiei petroliere. Contractul se întinde pe șase ani și are......
FNGCIMM a fost acceptat de Comisia Europeană în calitate de partener în cadrul Programului InvestEU
FNGCIMM a fost acceptat de Comisia Europeană în calitate de partener în cadrul Programului InvestEU
Comisia Europeană a transmis luni Fondului Naţional de Garantare a Creditelor pentru Întreprinderile Mici şi Mijlocii ...
Repornește combinatul chimic Azomureș, va produce îngrășăminte chimice pentru agricultură la 50% din capacitate – surse
Repornește combinatul chimic Azomureș, va produce îngrășăminte chimice pentru agricultură la 50% din capacitate – ...
Una dintre secțiile de producție de îngrășăminte chimice ale combinatului Azomureș Târgu Mureș va fi repornită ...
Economia SUA a înregistrat în primul trimestru din an un ritm de creștere ușor mai rapid decât estimarea anterioară
Economia SUA a înregistrat în primul trimestru din an un ritm de creștere ușor mai rapid decât estimarea anterioară
Ritmul de creştere al economiei americane a fost uşor mai rapid în primul trimestru din 2024 decât s-a estimat anterior, ...