1700 de produse de bază cu reduceri de până la 20%. Carrefour a extins programul testat din luna mai

06 08. 2024
Deschidere Carrefour Alexandriei_1

Carrefour România a lansat în luna mai o primă etapă a platformei de reduceri  la produsele de bază, iar acum a prelungit campania și a extins numărul de articole cu discount cu 500 de produse, potrivit unui comunicat al companiei.

Astfel programul include peste 1700 de produse la preț redus.

„Această primă etapă a fost concepută drept parte din strategia retailerului de combatere a efectelor inflației asupra puterii de cumpărare a românilor, oferind acces la o gamă extinsă de produse la cel mai bun raport calitate-preț”, anunță retailerul.

Programul include reduceri de până la 20% la o gamă largă de peste 1700 de produseesențiale din45 de categorii diferite: de la produse alimentare (mezeluri, lactate, brânzeturi, alimente congelate), precum și produse de bază și de băcănie, până la produse de igienă personală și pentru întreținerea casei. Printre acestea, se regăsesc atât sortimente din portofoliul de mărci proprii ale retailerului, cât și produse de brand ​internațional și național​. Pentru a putea fi identificate ușor de către clienți, acestea sunt semnalizate la raft prin mesajul „​Produs cu preț redus​”.

Programul de reduceri se aplică și în platformele digitale de e-commerce ale companiei, Act For Good din aplicația Carrefour și site-ul carrefour.ro, cât și prin intermediul aplicațiilor partenere, BRINGO, Glovo și Tazz .

Odată cu achiziția operațiunilor Romania Hypermarche SA, Carrefour are  aproximativ 450 de magazine, în 113 orașe din țară. Compania are peste 17.000 de angajați.

Carrefour România operează în România prin cinci entități juridice: Carrefour S.A., Artima S.A., Columbus Operational SRL, Supeco Investment SRL și, din noiembrie 2023, Romania Hypermarche S.A