5 noi startup-uri se alătură Orange Fab

Orange Fab anunță cinci noi startup-uri care se alătură programului de accelerare astfel că numărul total de colaborări ajunge astfel la 21, după doi ani și jumătate de funcționare.
Economica.net - mie, 12 feb. 2020, 12:34
5 noi startup-uri se alătură Orange Fab

Prin Orange Fab, startup-urile pot accesa cele mai noi tehnologii, pot lucra în 6 dintre cele mai importante hub-uri de tehnologie din țară prin Hub Pass, au susținere pentru dezvoltarea produselor, precum și acces în rețeaua de distribuție Orange și Orange Business Services.

„Suntem bucuroși să începem colaborarea cu cele mai noi 5 startup-uri Orange Fab. Deși programul se desfășoară pe o perioadă de un an, realitatea este că noi continuăm să lucrăm îndeaproape cu toate startup-urile care au intrat în program. Obiectivul nostru este să creăm un adevărat ecosistem de parteneri tech alături de care să tranformăm modul în care trăim și lucrăm. Acest model este unul de succes, iar anumite startup-uri chiar furnizează servicii pentru Orange” a declarat Monica Obogeanu, Startup Programs Manager în cadrul Orange România.

Cele 5 startup-uri nou intrate în programul Orange Fab dezvoltă soluții în domenii precum Oameni și viitorul locurilor de muncă, 5G și Rețelele viitorului, Securitate și Orașe inteligente:

  • Nestor este o platformă cloud ce folosește inteligența artificială pentru a facilita colaborarea în echipă. De asemenea, crește nivelul de transparență și prezice în timp real potențiale oportunități și riscuri la nivel organizațional.
  • Bunnyshell este dedicat echipelor tehnice, oferind posibilitatea de a administra și adapta arhitecturile aplicațiilor prin două soluții – Site Reliability Robot și DevOps Tools. Robotul facilitează monitorizarea, alertarea și optimizarea continuă a oricărui tip de server iar DevOps Tools le permite utilizatorilor să gestioneze fiecare server dintr-o arhitectură cloud, folosindu-se doar de platforma Bunnyshell.
  • Polyfazer susține încărcarea mașinilor electrice și hibride plug-in prin stații de încărcare inteligente, portal pentru utilizatori și aplicație mobilă ce permite identificarea și accesarea rapidă a stațiilor de încarcare libere din proximitate.
  • SecurifAI utilizează algoritmi de inteligență artificială care automatizează în timp real analiza sistemelor clasice de supraveghere video, acoperind scenarii precum detectarea, recunoașterea și anonimizarea feței, detectarea pulsului, identificarea emoțiilor faciale, a evenimentelor anormale, a bagajelor abandonate, citirea numărului de înmatriculare auto etc.
  • Acquainted este un sistem de schimb și management al datelor de contact. Contactele în Acquainted sunt dinamice, actualizate în timp real cu schimbările celorlalți, indexate automat și împărtășite fără efort.
Te-ar mai putea interesa și
Scumpiri la carburanți, azi. Cât costă acum benzina și motorina
Scumpiri la carburanți, azi. Cât costă acum benzina și motorina
Prima modificare de preț la benzinării din această lună: Petrom a scumpit motorina, menținând prețul benzinei...
Casele de Asigurări de Sănătate au intrat în 2024 cu datorii de peste 3 miliarde de lei pentru plata concediilor şi indemnizaţiilor. Peste 3 milioane de certificate medicale eliberate asiguraţilor în 2023, în scădere masivă faţă de 2022
Casele de Asigurări de Sănătate au intrat în 2024 cu datorii de peste 3 miliarde de lei pentru plata concediilor şi ...
Casele de Asigurări de Sănătate au intrat în 2024 cu datorii de peste 3 miliarde de lei pentru plata concediilor şi ...
Harta succesului în afaceri. Cele mai tari și cele mai slabe firme din România. Unde se face profitul și unde bântuie falimentul?
Harta succesului în afaceri. Cele mai tari și cele mai slabe firme din România. Unde se face profitul și unde bântuie ...
Un studiu făcut de BNR despre criteriile în care o firmă are șanse să devină de succes într-un ciclu de 5-10 ani s-a ...
CEO-ul eMAG Group, despre amenda de la Concurență: Este minimul posibil și arată cât am greșit noi, adică nu prea
CEO-ul eMAG Group, despre amenda de la Concurență: Este minimul posibil și arată cât am greșit noi, adică nu prea
CEO-ul eMAG Tudor Manea a comentat amenda primită din partea Consiliului Concurenței, precizând că retailerul a fost ...