5 to go a preluat o mică rețea de vending snacks, pe care o va dezvolta sub brandul Fast Shop by 5 to go

Compania 5 to go anunță că își extinde businessul odată cu preluarea unei minirețele de vending snacks, pe care o va dezvolta sub brandul Fast Shop by 5 to go, în toate orașele în care partenerii de franciză sunt interesați să investească într-un sistem rapid, simplu și la îndemână de vânzare a produselor sub marca 5 to go, disponibil 24/24 ore pentru clienții lor.
Ion Dobreanu - mie, 06 sept. 2023, 19:29
5 to go a preluat o mică rețea de vending snacks, pe care o va dezvolta sub brandul Fast Shop by 5 to go

Cu o investiție inițială de 50.000 de euro, 5 to go a ales această soluție de proximitate ca răspuns la nevoia francizaților care activează în spații mai puțin convenabile comerțului, precum spitale, birouri, gări, aeroporturi și nu numai, de a avea acces la produse într-un interval orar extins. În prezent există cinci locații operaționale, dar se preconizează o evoluție accelerată, care s-ar putea traduce printr-un număr de 500 de puncte de vânzare Fast Shop amplasate în întreaga țară în următorii 3 ani.

„Fast Shop by 5 to go reprezintă, în primul rând, o consolidare a parteneriatului cu actualii francizați, care au sesizat cererea în creștere pentru această categorie de produse și au ales să valorifice oportunitatea de a le face disponibile clienților prin intermediul automatelor, în regiuni în care prezența unei locații clasice 5 to go ar fi dificilă. Ne dorim să dezvoltăm împreună cu ei noi direcții de business, iar segmentul vending, complementar unei cafenele, implică resurse reduse și prezintă un potențial imens“, spune Lucian Bădilă (foto dreapta), cofondator 5 to go.

„La nivel global, piața automatelor se află în plină expansiune, în condițiile în care timpul este o resursă limitată și prețioasă pentru consumatori. Pe măsură ce evoluează piața, aceste vending machines sunt nu doar din ce în ce mai populare, ci și din ce în ce mai performante, ușor de folosit și adaptate nevoilor clienților, care la rândul lor au așteptări mai mari, își doresc acces facil la produse variate și de calitate oriunde, oricând – și este exact ceea ce oferim prin lansarea FAST SHOP by 5 to go. Chiar dacă aparatele nu prepară cafea caldă, compensează prin oferta variată de produse ready to drink pe bază de cafea și nu numai“, completează Radu Savopol (foto stânga), cofondator 5 to go.

Sistemul este unul de dimensiuni mari, cu peste 60 de linii de servire, care pot oferi tot atâtea sortimente diferite de produse. Francizații își vor dezvolta propria rețea de vending în zona lor, brandul 5 to go asigurând prezența produselor și obținerea finanțării pentru achiziționarea aparatelor de vending în sistem de leasing. Aparatele sunt de ultimă generație, dispun de temperatură controlată și de un sistem ultramodern de raportare și gestiune a produselor.

Sortimentele sub marca 5 to go disponibile sunt produsele din gama RTD pe bază de cafea, cu patru arome (Latte Macchiato, Espresso Macchiato, Cappucino Macchiato și Irish Cappucino), Italian Sparkling Espresso, This is frappe, gama de capsule compatibile Nespresso (Esclusivo, Colombia L’esperienza, Urban Crema), gama de cookies organici, Salted Pretzels, dar și băuturi răcoritoare și alte produse partenere.

Despre 5 to go

Brandul 5 to go a apărut în 2015, iar în prezent se apropie de pragul de 500 de unități, fiind cel mai mare lanț de cafenele din Europa de Est, dar și cea mai accesată franciză din România. Radu Savopol și Lucian Bădilă sunt fondatorii 5 to go, cei care au adus pe piața HoReCa din România conceptul inovator de preț unic pentru toate produsele comercializate.

 

Te-ar mai putea interesa și
Curtea Supremă din Brazilia a decis că platforma X poate să-și reia activitatea în țară, după ce-și plătește toate amenzile
Curtea Supremă din Brazilia a decis că platforma X poate să-și reia activitatea în țară, după ce-și plătește toate ...
Curtea Supremă a Braziliei a decis vineri că platforma socială X trebuie să mai plătească puțin peste 5 milioane de dolari din amenzile mai vechi neplătite la care se adaugă inclusiv una......
Trump anunță că va cere urmărirea penală a Google dacă ce va ajunge președinte
Trump anunță că va cere urmărirea penală a Google dacă ce va ajunge președinte
Fostul președinte american Donald Trump a declarat vineri că va cere urmărirea penală a lui Google dacă va câștiga ...
ANM: Capitala și 15 județe sub Cod portocali de ploi pentru ziua de duminică. Bucureștiul și 20 de județe, sub Cod portocaliu de ploi abundente de duminică seara până luni dineața
ANM: Capitala și 15 județe sub Cod portocali de ploi pentru ziua de duminică. Bucureștiul și 20 de județe, sub Cod ...
Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, sâmbătă, o avertizare meteo Cod portocaliu şi Cod galben de ...
România a depășit gradul de 100% de umplere a depozitelor de gaze. Dar înmagazinează în continuare și și exportă gaze
România a depășit gradul de 100% de umplere a depozitelor de gaze. Dar înmagazinează în continuare și și exportă gaze
Pe fondul unei producții ridicate de gaze naturale, România încă înmagazinează gaze la volume substanțiale, dar și ...