Top 20 cele mai mari companii din România – ZF. Energia are 12 companii în top 20, comerţul patru, iar bunurile de consum, industria, sectorul auto şi telecomul au câte un reprezentant. Constructorul auto Automobile Dacia, controlat de grupul francez Renault, este pentru al doilea an consecutiv cea mai mare companie din România, după ce a raportat un avans de 2% al cifrei de afaceri până la 18,8 mld. lei. Dacia a mărit distanţa faţă de locul doi, OMV Petrom SA, care a avut vânzări în scădere cu 9% şi un profit net cu 62% mai mic faţă de 2013, arată un top realizat de ZF pe baza datelor de la Registrul Comerţului şi din anuarul Cei mai mari jucători din economie.
Credite obținute într-o zi, cu ajutorul Fiscului – DIGI24. Creditul cu buletinul revine, dar intră în joc şi Fiscul. Trei mari bănci din România au stabilit deja o linie directă cu ANAF, prin care îi verifică pe cei care solicită împrumuturi, fără să le mai ceară adeverinţe de venit sau fişe fiscale. Clienţii pot obţine astfel creditul de care au nevoie imediat, iar băncile sunt sigure că îşi vor recupera banii.
Poze spion in Romania cu inlocuitorul Renault Laguna si Renault Latitude. Se testeaza (si) la Titu, prezentarea oficiala va fi in aceasta vara – 0-100.ro. Poze spion cu modelul Renault de clasa D care va inlocui modelele Renault Laguna si Renault Latitude au inceput sa circule pe internet dupa ce masina a fost surprinsa in teste pe A1, in Romania. Aceasta este confirmarea ca testele cu noua berlina Renault se fac (si) la Centrul Tehnic Titu si arata cat de mult a castigat in importanta, in cadrul Grupului Renault, unitatea de testare din Romania, din moment ce varful de gama al marcii franceze este testat aici. Prezentarea oficiala a noului model de clasa medie al Renault va avea loc in vara acestui an, dupa cum spunea seful de design al Renault, Laurens van den Acker, intr-o discutie cu jurnalisti din Romania.
Cum să îți furi singur căciula – 7 motive pentru care emisiunea de titluri de stat a Finanțelor ar putea fi un eșec – ADEVĂRUL FINANCIAR. Cea dintâi zi de subscriere pentru emisiunea de titluri de stat, prima după un răgaz de 10 ani, nu a avut nici pe departe succesul scontat. În ciuda publicității făcute, doar 0,6% din oferta de 100 de milioane de lei a fost subscrisă. Este prima emisiune de titluri de stat care va fi și listată la BVB, unde vor putea fi tranzacționate înainte de maturitatea de doi ani.
Ar putea fi stinse datoriile către bănci „dând în plată” case ipotecate? – Bursa.