Două noi produse marca Ameropa Grains

Amer 6.3 şi Amer Micro sunt două produse dedicate performanţei în agricultură, care poartă semnatură Ameropa Grains, compania cu unul dintre cele mai ample portofolii de clienţi din România, în spectrul comerţului cu cereale şi al distribuţiei de inputuri.
Economica.net - mie, 27 feb. 2019, 08:23
Două noi produse marca Ameropa Grains

În anul 2016, Ameropa Grains a iniţiat împreună cu specialiştii din cadrul Institutului Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Pedologie, Agrochimie şi Protecţia Mediului – ICPA Bucureşti un proiect  de cercetare şi testare bazat pe utilizarea în tehnologiile actuale agricole a aminoacizilor de origine animală.

Astfel, după o muncă asiduă în teren, nenumărate testări în laborator ale conţinutului de substanţe active din compoziţia produselor şi în final rezultatele performante din punct de vedere tehnologic şi productiv, toate cele de mai sus au rezidat în obţinerea omologării pe teritoriul României a produselor amintite ca RO ÎNGRĂŞĂMÂNT în anul 2018.

Amer 6.3 şi Amer Micro, noile produse marca Ameropa, sunt utilizate la culturile de porumb, cereale, rapiţă şi floarea soarelui.

Amer 6.3 şi Amer Micro – aminoacizi de origine animală – se produc prin procesul de hidroliză, astfel obţinându-se aminoacizi liberi şi peptide.

Diferenţa dintre aminoacizii de origine animală şi cei de origine vegetală constă în reducerea substanţială a timpului de absorbţie de către plante a tuturor microelementelor şi a macroelementelor.

Astfel, prin utilizarea acestor două noi produse marca Ameropa, timpul de absorbţie se reduce la numai 2 ore faţa de 15 zile în cazul în care s-ar aplica aminoacizi de origine vegetală.

Prin folosirea produselor Amer 6.3 sau Amer Micro se reduce stresul la nivelul plantelor, generat de îngheţ-dezgheţ, băltiri, temperaturi ridicate coroborate cu seceta pedologică etc., permiţând acestora să crească şi să se dezvolte normal, cu un ridicat potenţial calitativ şi cantitativ.

Produsele companiei Ameropa Grains vin în sprijinul tuturor fermierilor români pentru ca acesţia să poată duce la bun sfârşit culturi care să genereze producţii ridicate şi calitative, cu un conţinut extrem de redus de nitraţi (nitriţi, nitrozamine).

Aceste produse stimulează, totodată, nutriţia şi fertilitatea solului, cresc toleranţa la condiţii climatice extreme, potenţează activarea enzimelor şi, nu în ultimul rând, produsele au efect şi de surfactant.

“Produsele Amer 6.3 şi Amer Micro sunt încă o dovadă ca Ameropa Grains are un rol activ şi o preocupare implicită în relaţia comercială cu fermierii, prin faptul că le oferă soluţii excelente către performanţă! Ameropa Grains este un sprijin real şi onest al tuturor agricultorilor din România, prin munca în echipă agricultura românească putând să-si atingă potenţialul maxim calitativ şi cantitativ!”, a declarat Constantin Vasile, Directorul General al Ameropa Grains. 

Te-ar mai putea interesa și
Austria este deschisă să accepte intrarea României și Bulgariei în spațiul Schengen și cu frontierele terestre
Austria este deschisă să accepte intrarea României și Bulgariei în spațiul Schengen și cu frontierele terestre
Austria şi-a arătat vineri disponibilitatea de a ridica dreptul de veto în privinţa aderării complete a României şi Bulgariei în spaţiul de liberă circulaţie Schengen, ultimul obstacol......
Revolut își face rețea proprie de ATM-uri și va acorda credite pentru companii. Banca digitală a ajuns la 50 de milioane de clienți și a lansat un card special din metal
Revolut își face rețea proprie de ATM-uri și va acorda credite pentru companii. Banca digitală a ajuns la 50 de milioane ...
Pentru 2025, Revolut a pregătit lansarea creditului ipotecar, integral digitalizat, a propriei rețele de bancomate și ...
Seulul susține că Rusia a livrat Coreei de Nord rachete antiaerine în schimbul trupelor trimise să lupte în Ucraina
Seulul susține că Rusia a livrat Coreei de Nord rachete antiaerine în schimbul trupelor trimise să lupte în Ucraina
Rusia a furnizat Coreei de Nord rachete antiaeriene în schimbul trimiterii a mii de soldaţi pentru a sprijini războiul ...
Sebastian Burduja: Cel mai probabil vom depăşi în 2024, după foarte mulţi ani, 1.000 de MW noi instalați în Sistemul Energetic Naţional
Sebastian Burduja: Cel mai probabil vom depăşi în 2024, după foarte mulţi ani, 1.000 de MW noi instalați în Sistemul ...
Capacităţile de producţie a energiei electrice puse în funcţiune până la această dată totalizează 900 MW şi ne ...