Aveţi nevoie de echipamente de ambalare pentru catering? Profitaţi de oferta promoţională din aceasta perioada de pe site-ul Ecoprod.ro!

Din cauza pandemiei care a schimbat cursul firesc al lucrurilor, multe sectoare de activitate au trebuit să găsească cea mai bună soluție pentru a se putea gândi la viitor. În aceste condiții, restaurantele și firmele de catering au fost nevoite să se axeze pe livrarea la domiciliu a comenzilor.
Economica.net - joi, 18 feb. 2021, 06:57
Aveţi nevoie de echipamente de ambalare pentru catering? Profitaţi de oferta promoţională din aceasta perioada de pe site-ul Ecoprod.ro!

Distanțarea socială i-a determinat pe oameni să apeleze din ce în ce mai mult la astfel de servicii. Prin urmare, aceste servicii au înregistrat o creștere îmbucurătoare. Acest lucru a contribuit și la creșterea interesului pentru echipamentele de ambalare.

Ținând cont de faptul că oamenii comandă din ce în ce mai mult mâncare la domiciliu, firma românească Eco Prod, care are o experiență îndelungată în producerea și vânzarea de astfel de echipamente, și-a propus să vină în sprijinul celor ce oferă servicii de livrare de mâncare la domiciliu, cu o ofertă foarte atractivă.

În aceasta perioada, toți cei care intră pe site-ul Ecoprod.ro și comandă echipamente de ambalare pentru catering, vor beneficia de reduceri cuprinse între 7 și 30%.

Așadar, dacă aveți un restaurant sau o firmă de catering și vă doriți să faceți o investiție profitabilă, vă sfătuim să nu ratați oferta promoțională de pe site-ul Ecoprod.ro. Iată ce produse puteți achiziționa la prețuri reduse:

 

Aparat de sigilat caserole

Aparatul de sigilat caserole este unul dintre cele mai importante echipamente de care aveți nevoie când livrați mâncare la domiciliu, deoarece acesta vă ajută să sigilați tăvițele termosudabile pentru a vă asigura că produsele alimentare comandate nu se vor răsturna în timpul transportului. Aparatele sunt noi, se livreaza sigilate, clientii beneficiaza de instruire video online, Eco Prod oferind documentatie tehnica si de calitate, piese de schimb, consumabile, service in garantie si post garantie.
În aceasta perioada veți putea achiziționa de pe site-ul Ecoprod.ro cu o reducere de 30%, adică la prețul de 2250 lei în loc de 3200 lei.

Boluri pentru supă

O supă sau o ciorbă fierbinte livrată direct la domiciliu este perfectă oricând, mai ales când nu ai timp să gătești din cauza programului încărcat. Însă, este important ca supa sau ciorba să ajungă în stare perfectă la domiciliul clientului pentru a fi pe placul său.

Pentru a reuși să vă satisfaceți clienții, aveți nevoie de boluri de supă din PP, care se pot folosi în condiții termice variate, chiar și în cuptoarele cu microunde. În aceste boluri mâncarea se va menține caldă până la destinație. În plus, fiindcă se pot sigila, aveți siguranța că mâncarea nu se va vărsa și nici nu-și va schimba gustul.

În această lună puteți achiziționa astfel de boluri cu o reducere cuprinsă între 10 și 25% . Cea mai mare reducere o au bolurile cu dimensiunea de 165X150X51. Un set de 400 de bucăți costă 108 lei în loc de 144 lei.

 

Caserole cu capac rabatabil

Caserolele cu capac rabatabil fac parte dintre acele caserole care oferă o mare protecție produselor alimentare. Pe de altă parte, mențin gustul bun și proaspăt al mâncării.
În cazul livrării de mâncare la domiciliu, acestea joacă un rol foarte important. Sunt dintr-un material de o calitate ireproșabilă și constantă, care oferă un aspect și o rezistență excepționale.
Așadar, profitați de oferta atractivă de pe site-ul Ecoprod.ro și dați comandă imediat. Acum puteți beneficia de reduceri cuprinse între 20 și 29%. Cea mai mare reducere o au caserolele de 1000 ml. Un set de 200 de bucăți costă doar 70 lei în loc de 98 lei.

Tăvițe cu 1, 2 sau 3 compartimente

Cu siguranță v-ați dat seama că tăvițele termosudabile cu un singur compartiment sau cu mai multe sunt foarte practice. Sunt potrivite atât pentru mâncare gătită, cât și pentru aperitive.
Dacă stocul vostru este pe terminate, vă recomandăm să profitați de oferta din magazinul online al celor de la Eco Prod și să vă achiziționați mai multe tipuri de tăvițe. Reducerea din aceasta perioada este cuprinsă între 7 și 26%. De exemplu, dacă aveți nevoie de tăvițe cu 3 compartimente, trebuie să știți că un set de 400 de bucăți cu dimensiunea de 227X178X40 costă doar 140 lei în loc de 180 lei.

 

Rame pentru aparatul de sigilat boluri și tăvițe

Pe lângă cele recomandate mai sus, vă puteți alege și diferite rame pentru aparatul de sigilat. Există rame speciale pentru boluri și tăvițe. Reducerea în cazul lor este de 7%, prețul unei rame indiferent de model este de 250 lei în loc de 270 lei.

Și, de asemenea, nu uitați să puneți în coșul de cumpărături și folie de sigilat. Prețul unei role este de 95 lei în loc de 125 lei.

Profitați ACUM de oferta atractivă din aceasta perioada! Intrați și vedeți toate produsele care sunt la un preț promoțional! Toate modelele există permanent pe stoc sau se pot introduce în fabricație imediat ce dați comandă.

Te-ar mai putea interesa și
Exim Banca Românească lansează un pachet privind gestionarea banilor pentru elevi şi studenţi
Exim Banca Românească lansează un pachet privind gestionarea banilor pentru elevi şi studenţi
Exim Banca Românească a lansat Pachetul Dinamic prin intermediul căruia pune la dispoziţia tinerilor cu vârsta cuprinsă între 14 şi 22 de ani, interesaţi să-şi gestioneze eficient banii,......
Burduja: Am discutat cu şefii de la E.ON. Au spus că nu au luat o decizie, dacă vând sau nu divizia de furnizare din România
Burduja: Am discutat cu şefii de la E.ON. Au spus că nu au luat o decizie, dacă vând sau nu divizia de furnizare din ...
Ministrul Energiei, Sebastian Burduja, a declarat, miercuri, că a discutat cu conducerea E.ON în legătură cu vânzarea ...
Allianz-Țiriac vrea să dezvolte puternic segmentul asigurărilor de viață și de sănătate
Allianz-Țiriac vrea să dezvolte puternic segmentul asigurărilor de viață și de sănătate
Allianz-Țiriac, unul dintre cei mai importanți jucători din piața de asigurări, a avut o contribuție totală de 20 ...
Câciu: România are nevoie de un plan de reducere a deficitului pe şapte ani. Cheltuielile de investiţii – foarte mari
Câciu: România are nevoie de un plan de reducere a deficitului pe şapte ani. Cheltuielile de investiţii – foarte ...
România are nevoie de un plan de reducere a deficitului pe şapte ani, agreat cu Comisia Europeană, având în vedere că ...