Astăzi începe Târgul de Turism al României

Târgul de Turism al României 2012 se va derula în perioada 15 - 18 martie, la Complexul Expoziţional Romexpo. La deschiderea oficială a târgului participă ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Cristian Petrescu.
Economica.net - joi, 15 mart. 2012, 06:58
Astăzi începe Târgul de Turism al României

Potrivit preşedintelui ANAT, Corina Martin, la ediţia de primăvară a târgului sunt aşteptaţi peste 20.000 de vizitatori iar agenţiile de turism participante vor avea oferte cu reduceri de până la 20%, în funcţie de produsul vândut sau perioada sejurului.

Aflat la cea de-a XXVII-a ediţie, Târgul de Turism al României va reuni peste 200 de participanţi, pe o suprafaţă totală de 15.000 metri pătraţi. Manifestarea expoziţională este dedicată atât profesioniştilor din domeniu, cât şi publicului interesat de călătorii, vacanţe şi programe de recreere.

La târg vor participa 28 de ţări şi vor expune firme de profil, agenţii de turism şi tour-operatori, hoteluri şi pensiuni, agenţii de asigurări şi bănci, organizatori de congrese şi turism de afaceri, organizaţii patronale şi asociaţii profesionale, edituri şi instituţii culturale.

Vor fi prezentate oferte de turism pentru sezonul estival, atât în România, cât şi în strainătate – turism cultural, rural şi de business, turism de tratament, destinaţii exotice, croaziere, turism de aventură. Companiile participante vor prezenta sub conceptul ‘instant booking’ oferte şi discount-uri atractive, valabile doar pe perioada desfăşurării evenimentului.

De asemenea, vor avea loc conferinţe, seminarii, programe artistice, lansări de carte, prezentări de documentare, precum şi expoziţii de fotografie.

TTR este deschis în perioada 15 – 17 martie 2012, între orele 10.00 – 18.00 şi în 18 martie 2012, între orele 10.00 – 16.00.

Târgul de Turism al României este un eveniment organizat de Romexpo în parteneriat cu Camerele de Comerţ şi Industrie din România, ANAT – Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism din România, FPTR – Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc, ANTREC – Asociaţia Naţională de Turism Rural Ecologic şi Cultural şi OPTBR – Organizaţia Patronală a Turismului Balnear din România.

Te-ar mai putea interesa și
Reglare de conturi cu împușcături și morți în familia Tatianei Bakalciuk, cea mai bogată femeie din Rusia. Soțul ei a fost arestat pentru crimă
Reglare de conturi cu împușcături și morți în familia Tatianei Bakalciuk, cea mai bogată femeie din Rusia. Soțul ...
Vladislav Bakalciuk, soţul celei mai bogate femei din Rusia de care este despărţit, a fost joi arestat şi pus sub acuzare pentru crimă, după un incident armat produs în ajun şi soldat cu......
Industria frumuseții va beneficia de reducerea ratelor dobânzilor
Industria frumuseții va beneficia de reducerea ratelor dobânzilor
Se estimează că piața produselor cosmetice și de înfrumusețare va continua să crească, însă industria se confruntă ...
Liban – Armata îşi autodetonează aparate de comunicaţii „suspecte”. Bilanțul acţiunii „pagere/walkie-talkie” a ajuns la 37 de morţi şi peste 3.500 de răniţi
Liban – Armata îşi autodetonează aparate de comunicaţii „suspecte”. Bilanțul acţiunii „pagere/walkie-talkie” ...
Armata libaneză a anunţat joi că îşi detonează controlat o serie de aparate de comunicaţii "suspecte", după sabotajul ...
Inundațiile din Europa au provocat dezastru și în bugetele țărilor afectate. Care sunt pagubele în România
Inundațiile din Europa au provocat dezastru și în bugetele țărilor afectate. Care sunt pagubele în România
Inundațiile din Europa Centrală și de Est au adus pierderi de vieți omenești și pagube materiale importante, estimările ...