Cine sunt noii parteneri equity ai Deloitte România

Adriana Lobdă, Sorina Mardare şi Alina Mirea au fost promovate în poziţia de partener de către Deloitte România, începând cu 1 iunie. Adriana Lobdă este coordonatorul biroului regional Deloitte Cluj. Alina Mirea coordonează biroul Deloitte din Timișoara și Sorina Mardare este coordonatorul seviciului de Business Process Outsourcing (BPO), parte din Departamentul Servicii Fiscale și Juridice al Deloitte.
Economica.net - mar, 05 iun. 2012, 08:33
Cine sunt noii parteneri equity ai Deloitte România

Adriana Lobdă are peste 15 ani experienţă în audit financiar. Adriana Lobdă a coordonat mandate de audit pentru companii locale și multinaționale din sectorul bunurilor de consum și transporturi, industria prelucrătoare, industria medicală și sectorul public. Adriana este membru activ al Camerei Auditorilor Financiari din România (CAFR). Adriana Lobdă a absolvit Facultatea de Relații Economice Internaționale din cadrul ASE Bucureşti, ACCA și un program de Executive MBA (EMBA).

Sorina Mardare are peste 12 de ani experienţă în audit. În iunie 2008, Sorina Mardare a preluat conducerea regională a departamentului Business Process Outsourcing din Balcani (contabilitate, salarizare, fiscalitate şi externalizare de personal), precum şi un portofoliu de peste 100 de clienti, în principal din România şi Bulgaria.
Sorina are o experiență în zona reglementărilor contabile locale, IFRS și în zona de due diligence financiar. Sorina este expert contabil, membru al Corpului Experţilor Contabili şi Contabililor Autorizaţi din România (CECCAR), auditor autorizat, membru al Camerei Auditorilor Financiari din România (CAFR) și are calificare ACCA.
Sub coordonarea sa, alături de o echipă de 27 de profesioniști, practica Deloitte România BPO și-a dublat veniturile în ultimii patru ani.

Alina Mirea are peste 15 ani de experiență în audit. Alina Mirea performează la Deloitte din 2011, când a preluat activitatea de audit în zona companiilor de dimensiuni medii, precum și dezvoltarea operațiunilor firmei în Banat.
Experiența sa profesională anterioară include o poziție de partener într-o altă firmă de audit (din Big 4 – cele mai puternice patru multinaţionale din audit din România), precum și o poziție de manager în cadrul altei firme din Big 4. Pe parcursul activității sale, Alina a fost responsabilă de audituri internaționale și consultanță tehnică pentru diferite societăți românești și filiale ale unor societăți străine din România, cu activități în diverse industrii. Alina Mirea are experiență în standardele de raportare financiare internaționale, în standardele românești de contabilitate, precum și în USGAAP. Alina este membru al unor organisme profesionale din România, precum ACCA, CECCAR și CAFR.

În prezent, Deloitte are 13 parteneri stabiliți în România, care deservesc clienți din diferite industrii, pe toate ariile de expertiză ale companiei: servicii de audit & risc, consultanță juridică și fiscală, consultanță financiară și consultanță de management. Firma și-a început activitatea în 1992, cu primul birou deschis la București. Astăzi este una dintre cele mai importante companii de servicii profesionale din țară, cu aproximativ 380 de angajați. Serviciile sunt oferite de companiile Deloitte Audit SRL, Deloitte Tax SRL, Deloitte Consultanță SRL și Reff și Asociații SCA, cunoscute împreună ca Deloitte România.

Citeşte şi Deloitte Europa Centrală are un nou CEO. Cine este el.

Te-ar mai putea interesa și
149.000 de contribuabili s-au înscris pentru a beneficia de aministia fiscală
149.000 de contribuabili s-au înscris pentru a beneficia de aministia fiscală
Peste 149.000 de contribuabili au notificat intenţia de a beneficia de amnistia fiscală până la data de 19 noiembrie, majoritatea persoane fizice, potrivit unui comunicat al Guvernului....
Producătorul european de baterii pentru mașini electrice Northvolt a solicitat intrarea în faliment
Producătorul european de baterii pentru mașini electrice Northvolt a solicitat intrarea în faliment
Northvolt, producătorul suedez de celule de baterii pentru vehicule electrice, a anunțat că și-a înaintat cererea de ...
Mercedes-Benz plănuiește să reducă costurile cu câteva miliarde de euro pe an
Mercedes-Benz plănuiește să reducă costurile cu câteva miliarde de euro pe an
Mercedes-Benz intenţionează în următorii ani să reducă costurile cu câteva miliarde de euro pe an, a anunţat joi ...
Întreruperea furnizării de gaze rusești către Austria, motivată de Rusia cu explozia conductei Nord Stream
Întreruperea furnizării de gaze rusești către Austria, motivată de Rusia cu explozia conductei Nord Stream
Rusia a întrerupt sâmbătă livrările de gaze către Austria în urma unui litigiu între compania energetică austriacă ...