Harta europeană a celor mai bune salarii oferite acum românilor în construcţii

Angajatorii din Belgia plătesc sudorii români cu peste 1500 de euro pe lună iar cei din Franţa remunerează tâmplarii români cu minimum 1400 de euro pe lună. Tot cu atâţia bani sunt curtaţi şi dulgherii români de angajatorii din Germania. Cu cât sunt ofertaţi românii care vor să lucreze acum în Cipru şi Italia, dar şi ce posturi sunt acum disponibile în construcţii în Europa, într-un material ECONOMICA.NET.
Economica.net - mie, 26 dec. 2012, 23:06
Harta europeană a celor mai bune salarii oferite acum românilor în construcţii

Citeşte în ECONOMICA.NET în ce state europene se oferă în această perioadă cele mai bune salarii pentru români în construcţii.

În Belgia, sudorii români sunt plătiţi cu peste 1500 de euro pe lună
O agenţie de plasare caută 10 români care să lucreze ca sudori tig inox în Belgia. Candidaţii potriviţi pentru acest post au absolvit şcoala profesională, au permis de conducere de cel puţin o lună, au cunoştinţe medii de limba franceză, au experienţă în execuţia de sudură mig mag sau tig pe ţevi din inox şi oţel cromat.
Cazarea şi transportul sunt asigurate de angajator iar salariul lunar oferit pentru acest post porneşte de la 1500 de euro pe lună. Până pe 4 ianuarie puteţi trimite candidatura pentru acest loc de muncă. Detalii, aici.

În Franţa, tâmplarii navali sunt remuneraţi cu peste 1400 de euro pe lună
Angajatorii din Franţa caută cinci români care să performeze ca tâmplari pe vase de croazieră. Candidaţii potriviţi pentru acest post trebuie să aibă cunoştinţe de franceză la nivel conversaţional, experienţă internaţională sau naţională dar la un înalt nivel de performanţă în domeniul prelucrării instalării şi reglării elementelor de lemn, potrivit anunţului de recrutare care poate fi consultat aici.

Zidarii polivalenţi din România sunt remuneraţi cu 1400 de euro pe lună, brut, în Franţa
O agenţie de plasare de forţă de muncă caută trei candidaţi români care să lucreze ca zidari polivalenţi în Franţa. Pe lângă expertiza tehnică, ei trebuie să aibă cunoştinţe medii de franceză şi permis de conducere categoria B de cel puţin o lună. Postul e remunerat cu 1400 de euro-1500 de euro lunar, brut. Până pe 10 ianuarie puteţi trimite candidatura pentru acest post. Amănunte, aici.

În Germania se oferă salarii de cel puţin 1400 de euro pe lună pentru dulgheri români
O firmă germană de construcţii angajează dulgheri-fierari betonişti români, cu experienţă în construcţii şi care ştiu germană.
Angajatorul oferă contract pe o perioadă de trei luni iar programul de lucru este de opt ore zilnic, cinci zile pe săptămână. Angajatorul oferă cazare, dar nu masa. Până pe 22 ianuarie puteţi trimite candidaturile pentru acest post. Detalii, aici.

În Belgia, tâmplarii români sunt ofertaţi cu peste 1300 de euro pe lună
O firmă de recrutare caută în această perioadă un candidat român care să lucreze ca tâmplar CNC pe cicular în Belgia.
Candidatul potrivit pentru acest post a absolvit şcoala profesională şi are cunoştinţe medii de limba engleză. De asemenea, acesta mai trebuie să aibă cinci ani experienţă în utilizarea maşinii CNC panel saw Holzma HPP 510 pentru a tăia plăci de PAL sau foi laminate cu o precizie la milimetru şi să cunoască procesul de prelucrare al lemnului şi a materialelor cum ar fi: placaj, PAL, laminat. Până pe 15 ianuarie puteţi trimite candidaturile pentru acest post. Amănunte, aici.

În Italia, românii sunt ofertaţi cu 1000 de euro pe lună dacă vor să monteze geamuri
O firmă din Italia recrutează în această perioadă opt români care să lucreze ca montatori perete cortină pentru un salariu lunar cuprins între 1000 de euro pe lună şi 1200 de euro pe lună. Candidaţii potriviţi pentru acest post au mai lucrat în UE, vorbesc limba italiană şi au mai lucrat cel puţin un an într-un post similar.
Până pe 11 ianuarie puteţi trimite aici aplicaţia pentru postul antemenţionat.

În Cipru, românii care lucrează ca geamgii sunt ofertaţi acum cu peste 800 de euro pe lună
O firmă din Cipru recrutează în această perioadă doi români care să lucreze pe postul de geamgiu. Candidaţii potriviţi pentru acest post au cel puţin trei ani experienţă în tăierea termopanului prin utilizarea maşinii cu silicon, ştiu la nivel conversaţional engleza sau greaca şi au maximum 50 de ani. Masa şi cazarea sunt asigurate iar salariul oferit de angajator se încadrează în intervalul 800 de euro-1000 de euro pe lună. Până pe 6 ianuarie puteţi trimite candidatura pentru acest post. Amănunte găsiţi aici.

Te-ar mai putea interesa și
Kazahstanul va construi centrale nucleare, după rezultatul votului popular
Kazahstanul va construi centrale nucleare, după rezultatul votului popular
Comisia Electorală Centrală (CEC) din Kazahstan a anunțat rezultatele preliminare ale referendumului național privind construirea primei centrale nucleare din țară, pentru care 71,12% dintre......
Industria Software in criza? Afla adevarul din spatele scaderii locurilor de munca in IT
Industria Software in criza? Afla adevarul din spatele scaderii locurilor de munca in IT
Industria IT a fost mult timp un motor al inovatiei si dezvoltarii economice la nivel global. De la companii de startup-uri ...
Efectul înjumătăţirii voucherului RABLA. Înmatriculările de autoturisme full electrice au scăzut cu 37%, în timp ce autoturismele au crescut cu 6% – Vardie, APIA
Efectul înjumătăţirii voucherului RABLA. Înmatriculările de autoturisme full electrice au scăzut cu 37%, în timp ...
Înmatriculările de autoturisme au crescut, în România, cu 6% în primele nouă luni ale acestui an, faţă de aceeaşi ...
Anunț mare despre sistemul SGR: curierul îți ia direct ambalajele de acasă și primești cei 50 de bani. Cine oferă serviciul
Anunț mare despre sistemul SGR: curierul îți ia direct ambalajele de acasă și primești cei 50 de bani. Cine oferă ...
Bringo și Carrefour România anunță că vor colecta ambalajele SGR pentru comenzile online. Clienții primesc garanția ...