Companiile Municipale Tehnologia Informaţiei şi Sport pentru Toţi Bucureşti, dizolvate – deciziile publicate în Monitorul Oficial

Deciziile acţionarilor Companiilor Municipale Tehnologia Informaţiei şi Sport pentru Toţi Bucureşti privind dizolvarea şi lichidarea acestora au fost publicate recent în Monitorul Oficial. Ambele societăţi au mers doar în pierdere din 2017, anul înfiinţării lor.
Cristina Şomănescu - mar, 21 sept. 2021, 08:11
Companiile Municipale Tehnologia Informaţiei şi Sport pentru Toţi Bucureşti, dizolvate - deciziile publicate în Monitorul Oficial

Pe de o parte, Adunarea Generală Extraordinară a Acţionarilor Companiei Municipale Tehnologia Informaţiei a aprobat dizolvarea și lichidarea societăţii, în şedinţa din 23 august, potrivit Hotărârii nr. 46 a firmei, publicată recent în Monitorul Oficial.

  • Acţionarii societăţii sunt Municipiul Bucureşti, prin Consiliul General al Municipiului Bucureşti, cu 99,9974% din capitalul social şi Service Ciclop SA, cu 0,0026% din capitalul social al societăţii.

CMTIB a încheiat anul 2020 cu afaceri cel puţin triple faţă de cele din 2019.

Compania Municipală Tehnologia Informaţiei a avut afaceri nete de 8,25 de milioane de lei în anul 2020, cel puţin triple faţă de cele cu care a încheiat anul 2019. Societatea a avut pierdere de peste 350.000 de lei în anul 2020, de peste 11 ori mai mică decât cea raportată în anul 2019, potrivit bilanţurilor depuse la Finanţe, comparate de Economica.net. Din 2017, anul înmatriculării firmei la Registrul Comerţului, Compania Municipală Tehnologia Informaţiei a mers doar în pierdere. Totuşi, pierderea cu care societatea a închis anul 2020 e cea mai mică dintre cele raportate din anul 2017, arată bilanţurile comparate de Economica.net.
Societatea a avut un număr mediu de 40 de salariaţi în 2020, faţă de 46 de oameni – în 2019.

Directorul general al Companiei Municipale Tehnologia Informaţiei este Sorin Cătălin Enache.

Pe de altă parte, Adunarea Generală a Acţionarilor Companiei Municipale Sport pentru Toţi Bucureşti a decis dizolvarea lichidarea şi radierea societăţii din Registrul Comerţului, în şedinţa din 15 iulie, potrivit Hotărârii acţionarilor nr. 64, publicată recent în Monitorul Oficial.

  • Acţionarii Companiei Municipale Sport pentru Toţi Bucureşti sunt Municipiul Bucureşti, prin Consiliul General al Municipiului Bucureşti, cu 99,9% din capital social şi Service Ciclop SA, cu 0,1% din capitalul social al societăţii.

Acţionarii celor două companii municipale antemenţionate au desemnat Agenţia de Reorganizare Judiciară IPURL ca lichidator al societăţilor.

Compania Municipală Sport pentru Toţi Bucureşti a încheiat anul 2020 cu afaceri nete de peste 440.000 de lei, de peste două ori mai mici decât cele din anul 2019. Pierderile nete ale societăţii depăşesc 2,6 milioane de lei în 2020, dar sunt uşor mai mici decât cele raportate pentru anul 2019, conform bilanţurilor depuse la Finanţe. Şi această companie municipală a mers doar în pierdere de la înfiinţare. Societatea a avut un număr mediu de 23 de angajaţi în 2020, faţă de 29 de oameni în 2019.

Directorul general al Companiei Municipale Sport pentru Toţi Bucureşti e Laurenţiu Rusescu.

Te-ar mai putea interesa și
Cristian Buşoi, despre conducerea PNL: Există argumente extrem de puternice în favoarea lui Ilie Bolojan
Cristian Buşoi, despre conducerea PNL: Există argumente extrem de puternice în favoarea lui Ilie Bolojan
Liberalul Cristian Buşoi a declarat luni că există argumente "extrem de puternice" în favoarea lui Ilie Bolojan pentru ca acesta să preia conducerea PNL, arătând, însă, că "decizia va fi......
ROBOR a urcat la 5,81% pe an
ROBOR a urcat la 5,81% pe an
Indicele ROBOR la trei luni, în funcţie de care se calculează costul creditelor de consum în lei cu dobândă variabilă, ...
Utilizarea Inteligenței Artificiale începe să fie reglementată
Utilizarea Inteligenței Artificiale începe să fie reglementată
Companiile care achiziţionează şi utilizează sisteme de Inteligenţă Artificială (IA) cu grad ridicat de risc la locul ...
Politica monetară a BCE nu trebuie să rămână restrictivă prea mult timp
Politica monetară a BCE nu trebuie să rămână restrictivă prea mult timp
Chiar dacă va mai dura o perioadă până când inflaţia în zona euro va reveni, sustenabil, la ţinta de 2%, politica ...