Deschiderea noilor magazine din Colosseum Mall, amânată pentru a doua oară. Noul termen, primăvara anului viitor

Efectele pandemiei pe plan local au făcut ca deschiderea noilor magazine din Colosseum Mall să fie amânată pentru a doua oară.
Andrada Ghira - mar, 26 oct. 2021, 13:08
Deschiderea noilor magazine din Colosseum Mall, amânată pentru a doua oară. Noul termen, primăvara anului viitor

Deschiderea magazinelor din Colosseum Mall a fost planificată pentru finalul acestui an, după ce anul trecut, Nova Imobiliare amânase pentru prima oară deschiderea.

A doua amânare vine în contextul creșterii accelerate a incidenței ratei de infectare cu noul coronavirus în București și la nivelul întregii țări, dar și al măsurilor restrictive impuse în regim de urgență prin lege.

„Deși stadiul evoluat al construcției ne-ar fi permis să inaugurăm noile spații înainte de finalul acestui an, incidența extrem de crescută a ratei de infectare cu noul coronavirus la nivelul capitalei și al întregii țări ne-a determinat să adoptăm o atitudine responsabilă și să ne orientăm către primavara anului 2022. Această decizie a fost apreciată de partenerii noștri din toate segmentele de retail”, spune Mihai Dinu, directorul general al Colosseum Mall .

O extensie de 16.500 de mp urma să fie deschisă anul acesta, iar printre cei mai importanți retaileri se numără: Sinsay, brand care face parte din grupul polonez LPP și care va deschide aici cel mai mare magazin din România, New Yorker, Deichmann, CCC, Happy Cinema, Stay Fit, 4F, Teilor, Douglas.

Zona aflată la exterior va include o gradină de peste 2.000 mp, concepută pentru a putea acomoda food-truck-uri, locuri de joacă pentru copii și activități recreative potrivite oricărui sezon. Procesul de extindere vizează și creșterea capacității parcării centrului comercial Colosseum cu circa 1.000 de locuri, dintre care 22 vor dispune de stații de încărcare pentru mașini electrice.

Colosseum Mall reprezintă o investiție de 30 milioane de euro și face parte din strategia de dezvoltare a centrului comercial existent, prezent pe piața locală de aproape nouă ani.

Compania Nova Imobiliare este deţinută de omul de afaceri britanic de origine cipriotă Panico Panayi, care a cumpărat terenul de 62 de ha de pe Şoseaua Chitilei, din sectorul 1 al Capitalei, în 2003, de la 57 de proprietari. Înainte de criză, planurile Nova erau de a dezvolta un proiect gigant şi care necesita o investiţie de 350 de milioane de euro. Colosseum Retail Park are o suprafaţă de peste 53.000 de mp, iar printre chiriaşi se numără Carrefour, Leroy Merlin, Altex.

Te-ar mai putea interesa și
Cine va conduce Banca Națională din această toamnă – Astăzi au loc audierile în Parlament pentru numirea CA al BNR. Care sunt surprizele şi confirmările
Cine va conduce Banca Națională din această toamnă – Astăzi au loc audierile în Parlament pentru numirea CA al ...
Alegeri BNR - Astăzi, 1 noiembrie 2024, în Parlamentului României, au loc audierile pentru numirea noului Consiliu de Administrație (CA) al BNR. Şedinţa este programată să înceapă la ora......
Israel a început o operațiunile terestre în sudul Libanului
Israel a început o operațiunile terestre în sudul Libanului
Armata israeliană a anunţat marţi că trupele sale terestre au trecut graniţa pentru a lupta împotriva Hezbollah în ...
Când se vor scumpi căldura și apa caldă în București. Declarația primarului Nicușor Dan
Când se vor scumpi căldura și apa caldă în București. Declarația primarului Nicușor Dan
O scumpire a gigacaloriei nu va avea loc cel mai probabil în lunile din iarna aceasta, dar este avută în vedere pe măsură ...
Armata israeliană anunţă că a „început raiduri terestre localizate şi ţintite” în sudul Libanului
Armata israeliană anunţă că a „început raiduri terestre localizate şi ţintite” în sudul Libanului
Armata israeliană a anunţat în cursul nopţii de luni spre marţi că a început "raiduri terestre localizate" în satele ...