Ce este o bancă de pariuri și cum se poate administra ea?

În articolul de față vom vorbi pe larg despre definiția băncilor de pariuri și cum pot fi acestea administrate astfel încât beneficiarii lor să obțină avantaje pe termen lung și nu doar pe termen scurt.
Ion Dobreanu - lun, 30 mai 2022, 09:09
Ce este o bancă de pariuri și cum se poate administra ea?

Înainte de a intra în subiect însă, trebuie să menționăm faptul că indiferent de ce case de pariuri Romania alegi pentru a-ți satisface pasiunea, este recomandat să te limitezi doar la banii de care dispui și să nu cheltuiești mai mult decât îți permiți deoarece niciun pariu nu este sigur.

Ce este o bancă de pariuri?

Pentru început, hai să explicăm termenul: bancă de pariuri. O bancă de pariuri este suma totală de care un parior se poate folosi pentru a paria. Scopul fiecărui parior este acela de a înmulți banii strânși în bancă, dar bineînțeles, acest lucru este imposibil de făcut dacă persoana respectivă nu este capabilă să-și gestioneze corect avutul de acolo.

Nu sunt neobișnuite cazurile în care un parior sau altul a câștigat sume mari de bani plasând bilete cu un număr mare de evenimente. De asemenea, există și cazuri în care pariori au câștigat mulți bani pariind doar pe 3 sau 4 evenimente, dar nu de oricare, ci unele cu o cotă destul de mare încât să le aducă veniturile sperate. Dar din punctul nostru de vedere astfel de povești sunt excepții și dacă vrei cu adevărat să câștigi mulți bani ca parior, în loc de noroc ar fi mai bine să te bazezi pe strategie.

Orice parior cu experiență știe că atât norocul, cât și ghinionul nu sunt niște lucruri care durează la infinit și așa cum faptul că ai câștigat o dată sau de două ori nu înseamnă că vei câștiga mereu de acum înainte. De aceea, în loc să te bazezi pe noroc, mai bine înveți cum să-ți administrezi banii din banca ta de pariuri pentru a obține succesul la care visezi.

 

Cum trebuie gestionați banii din banca de pariuri?
Nu există pronosticuri sigure atunci când vine vorba de pariuri. Oricât de mică ar fi cota unui pariu, niciodată nu poți avea siguranța că îl câștigi sau îl pierzi. Iar soluția nu este niciodată să plasezi o miză mai mare decât de obicei pe o cotă infimă doar pentru a obține în plus o sumă de bani nesemnificativă.

Ca să dăm un exemplu clar, nu este deloc bine să plasezi jumătate din banii din bancă pe un pont cu o cotă de 1.1 deoarece riscul pe care ți-l asumi este mult prea mare în comparație cu profitul pe care poți să-l obții. Pe de altă parte, o miză de 5% sau 10% din banca totală îți crește șansele de reușită.

Indiferent de cât de atrăgător ar fi prospectul unui eventual câștig la pariuri, niciodată nu ar trebui să depășești acest procent deoarece te vei supune unui risc mult prea mare. Dacă pierzi la astfel de pariuri, atunci nu miza plasată de tine este problema, ci strategia ta e a paria.

 

Cum să-ți mărești banca de pariuri într-un timp foarte scurt?
Ca să-ți gestionezi cât mai eficient banii din banca de pariuri, începe prin a-ți crea conturi la măcar cinci case de pariuri licențiate din România și apoi depune exact aceeași sumă de bani la fiecare casă. Pe urmă, începe să plasezi pariuri. Dacă procedezi astfel și pierzi la una din casele la care ai pariat, atunci nu vei mai fi atât de tentat să-ți recuperezi imediat suma pierdută și să riști să faci greșeli din neatenție deoarece știi că încă mai ai bani și la celelalte case.

De asemenea, un alt pont pentru a crește rapid este să-ți stabilești obiective. Setează-ți o sumă de bani pe care vrei s-o obții ca profit la fiecare casă în parte, zilnic, săptămânal sau lunar, în funcție de cât de des joci, iar dacă se întâmplă să pierzi toți banii dintr-o casă, concentrează-te pe celelalte ca să atingi profitul pe care ți l-ai setat.

Important este ca întotdeauna atunci când tragi linie să fii pe plus. Iar dacă procedezi așa cum am descris mai sus, șansele să se întâmple astfel sunt mai mari decât dacă ai miza tot ce ai pe o singură casă de pariuri.

Te-ar mai putea interesa și
Rusia se așteaptă la o scădere a veniturilor obținute din vânzarea de petrol și gaze naturale în următorii trei ani
Rusia se așteaptă la o scădere a veniturilor obținute din vânzarea de petrol și gaze naturale în următorii trei ani
Veniturile Rusiei din petrol şi gaze la bugetul de stat ar urma să scadă în perioada 2025 - 2027, din cauza preţurilor mai mici ale materiilor prime şi a schimbărilor fiscale, se arată în......
Beko România lansează un nou ecosistem de electrocasnice pentru brandul Arctic
Beko România lansează un nou ecosistem de electrocasnice pentru brandul Arctic
Brandul Arctic, aflat în portofoliul companiei Beko România, anunță lansarea unui nou ecosistem de electrocasnice sustenabile, ...
Calea ferată Craiova – Caransebeș: Au fost depuse cinci oferte pentru modernizarea lotului 6
Calea ferată Craiova – Caransebeș: Au fost depuse cinci oferte pentru modernizarea lotului 6
CFR SA informează că luni, 30 septembrie 2024, la ora 15:00, a deschis ofertele depuse la procedura de achiziție sectorială ...
Noua serie IQOS ILUMA i Prime se lansează în România. 10 ani de IQOS în lume. Spunem NU arderii și construim un viitor fără fum!
Noua serie IQOS ILUMA i Prime se lansează în România. 10 ani de IQOS în lume. Spunem NU arderii și construim un viitor ...
Philip Morris International aniversează 10 ani de IQOS, un deceniu în care compania a folosit știința, mărcile de top ...