“Am pornit Donerboom cu 3 bucătării deschise în decurs de 1 an (2021), având la bază conceptul cloud kitchen sau ghost kitchen, ceea ce înseamnă că bucătăriile funcționau doar pentru livrare la domiciliu, fără a avea zona de servit la mese sau varianta de pick-up/take away. S-a investit mult în acest prim an, pe lângă buget a fost vorba de efort, timp și suflet pentru a oferi clienților cea mai bună calitate. Am dotat bucătăriile cu echipamente profesionale de ultimă generație, am contractat furnizori pentru cele mai bune ingrediente, am construit 3 echipe complete în bucătărie și o flotă proprie pentru livrare”, a declarat Daniel Pistol, General Manager Donerboom.
Cloud kitchen este un concept care funcționează cu succes în multe țări din Europa sau în Statele Unite, însă pentru clienții români acest concept nu oferă suficient contact cu brandul, cu oamenii care pregătesc mâncarea. Acest lucru s-a văzut și în solicitările de take away tot mai numeroase, oamenii preferând să vină să își ridice mâncarea din locație.
De aici și decizia de a deschide primul restaurant.
“A fost pasul natural pe care Donerboom l-a făcut către clienții existenți și către noi clienți. Simțeam nevoia de a le oferi locul perfect unde să se poată bucura de
Cu această nouă locație, brandul promite clienților un upgrade al experienței de fast food cu origini turcești: gust autentic, prospețime, serviciu rapid și o atmosferă cool-orientală.
Donerboom face parte din Grupul Cinar ce cuprinde Cinar Food Production, Cinar Food Distribution și Cinar Kitchen, cu o istorie de 14 ani în industria alimentară românească. Activitatea grupului este concentrată pe nișa de produse orientale și de echipamente profesionale de bucătărie.
Donerboom a luat naștere în 2021, cu trei locații cloud kitchen deschise în București, pentru ca în 2022 să deschidă primul restaurant, tot în București.