Kärcher începe joi campania Black Friday cu prețuri cu până la 50% mai mici și transport gratuit

Kärcher, lider mondial în domeniul tehnologiei de curățare, desfășoară campania de Black Friday în perioada 10-21 noiembrie și oferă reduceri de până la 50% și transport gratuit la 27 de produse: aspiratoare verticale umed-uscate, aspiratoare de geamuri, aparate de curățat cu abur, mopuri electrice și aparate cu presiune.
Lidia Neagu - mie, 09 nov. 2022, 13:04
Kärcher începe joi campania Black Friday cu prețuri cu până la 50% mai mici și transport gratuit

„Observăm un interes crescut în ultimii ani pentru aparatele multifuncționale, care simplifică treburile casnice și ajută la o curățare temeinică, dar mult mai rapidă. Deși asociată deseori cu momentele de relaxare, curățenia încă nu este printre activitățile preferate. Însă, datorită tehnologiei avansate, aparatele Kärcher au acest atu – oferă oamenilor control asupra curățeniei prin produse și accesorii care revoluționează nu doar modul, ci și timpul pe care îl petrec făcând curățenie. Preconizăm că interesul se va menține în continuare pentru aspiratoarele verticale, aparatele de curățat cu aburi și mopurile electrice, la care am aplicat reduceri de până la 50% și pentru care oferim transportul gratuit pe toată perioada campaniei”, spune Mihaela Dărângă, reprezentant Kärcher.

Vânzări în creștere față de anul trecut

Anul acesta, coșul mediu de cumpărături în magazinul online este de aproximativ 700 de lei, în creștere cu 5% față de anul trecut.

„Dacă în primul an de lansare a magazinului online, în 2018, vânzările au atins 100.000 de euro, în 2021 am încheiat anul cu vânzări de 900.000 de euro. Anul acesta ne propunem să depășim 1 milion de euro”, completează Mihaela Dărângă, reprezentant Kärcher.

În 2021, cele mai populare produse din magazinul online karcher.ro în perioada campaniei de Black Friday au fost aspiratorul de geamuri WV 2 Black edition, aparatul multifuncțional cu aburi SC 3 Easy Fix Premium, mopul electric FC 7 Cordless și mătura electrică KB 5 Premium.

Tot anul trecut s-a observat o tendință în comportamentul consumatorilor, specifică perioadei post pandemie – acordarea unei atenții deosebite curățeniei și igienei casei. Cel mai popular produs de curățare a fost aspiratorul cu spălare SE 6100.

Promoția de Black Friday de anul acesta este disponibilă în perioada 10-21 noiembrie atât online, cât și în rețeaua de 11 magazine Kärcher Center din toată țara. Transportul este gratuit pe durata campaniei, iar perioada de retur va fi prelungită la 30 zile pentru produsele comandate.

Kärcher este lider mondial în domeniul tehnologiei de curăţare, furnizȃnd o gamă extinsă pentru orice aplicaţie de curățenie, atât din domeniul casnic cât și din cel profesional. Compania de familie are 14.400 de angajați în 80 de țări și 130 de reprezentanțe. Peste 50.000 de centre de service din toate țările asigură aprovizionarea continuă și completă a clienților din întreaga lume. În 2021, Kärcher a realizat cele mai mari vânzări din istoria sa, 3,092 miliarde de euro.

Kärcher este prezent în România din 2008, are 111 angajaţi, 8 reprezentanțe Kärcher Center, o rețea națională de service și o acoperire națională prin marile lanțuri de magazine și prin distribuitorii autorizați.

Te-ar mai putea interesa și
INHGA a transmis avertizări Cod portocaliu şi Cod galbe de viituri pentru 21 de bazine hidrografice și pe răurile din Dobrogea
INHGA a transmis avertizări Cod portocaliu şi Cod galbe de viituri pentru 21 de bazine hidrografice și pe răurile din ...
Hidrologii au emis, sâmbătă, avertizări Cod portocaliu şi Cod galben de viituri pe râurile din Dobrogea, precum şi în bazinele hidrografice Vişeu, Iza, Tur, Someş, Crasna, Barcău, Crişul......
Update 2: Hezbollah confirmă uciderea liderului său. Armata israeliană anunță uciderea lui Hassan Nasrallah, liderului mișcării Hezbollah
Update 2: Hezbollah confirmă uciderea liderului său. Armata israeliană anunță uciderea lui Hassan Nasrallah, liderului ...
Update: Gruparea libaneză şiită pro-iraniană Hezbollah a anunţat sâmbătă că liderul său, Hassan Nasrallah, a fost ...
Curtea Supremă din Brazilia a decis că platforma X poate să-și reia activitatea în țară, după ce-și plătește toate amenzile
Curtea Supremă din Brazilia a decis că platforma X poate să-și reia activitatea în țară, după ce-și plătește toate ...
Curtea Supremă a Braziliei a decis vineri că platforma socială X trebuie să mai plătească puțin peste 5 milioane de ...
Trump anunță că va cere urmărirea penală a Google dacă ce va ajunge președinte
Trump anunță că va cere urmărirea penală a Google dacă ce va ajunge președinte
Fostul președinte american Donald Trump a declarat vineri că va cere urmărirea penală a lui Google dacă va câștiga ...