EximBank – strategie de creştere accelerată a portofoliului de clienţi

"Strategia de afaceri a EximBank este gândită astfel încât să asigure o creștere consistentă a portofoliului de clienți, atât prin dinamizarea activității și extinderea rețelei teritoriale, cât și prin dezvoltarea parteneriatelor pe care le avem cu celelalte bănci comerciale", a afirmat Traian Halalai, președintele EximBank, cu ocazia unui eveniment la care au participat oameni de afaceri, reprezentanți ai mediului diplomatic, dar și bancheri.
Economica.net - mar, 15 oct. 2013, 08:53
EximBank - strategie de creştere accelerată a portofoliului de clienţi

În condițiile unui mediu economic dificil, EximBank a demonstrat că poate fi un partener valoros, atât pentru companiile care au căutat resurse financiare pentru activitatea lor, cât și pentru băncile comerciale de pe piață. Iar faptul că segmentul corporate începe să perceapă EximBank ca un finanțator viabil, nu numai ca un girant pentru creditele contractate de la alte bănci comerciale, este vizibil și prin prisma rezultatelor noastre: înregistrăm o dinamizare a activității comerciale și ne menținem în indicatorii financiari planificați, înregistrând profit”, a adăugat oficialul băncii.

El a punctat că EximBank își reconfirmă  deschiderea spre dezvoltarea relațiilor economice bilaterale  și acest lucru îl poate face doar împreună cu reprezentanții corpului diplomatic. “Am reînceput o campanie de promovare a misiunii și rolului EximBank, atât în rândul reprezentanțelor diplomatice ale României în străinătate, dar și la nivelul ambasadelor care derulează misiuni pe teritoriul României”, a încheiat Halalai.   

EximBank este o instituţie specializată al cărei portofoliu de produse, axat pe cele trei direcţii de acţiune – finanţare, garantare şi asigurare, permite băncii să susţină activitatea şi dezvoltarea exportatorilor, a companiilor ce derulează proiecte în domenii prioritare pentru dezvoltarea economiei, în special a celor ce contribuie la absorbţia de fonduri europene. Banca deține o rețea de 16 unități – Bucureşti, Bacău, Braşov, Buzău, Cluj, Constanţa, Craiova, Deva, Galați, Iași, Oradea, Pitești, Ploiești, Târgu Mureș, Timişoara şi Sibiu – iar operatorii economici pot obține informații suplimentare prin intermediul site-ului www.eximbank.ro.

Te-ar mai putea interesa și
Simtel intră și pe piața de furnizare de gaze
Simtel intră și pe piața de furnizare de gaze
Firma de furnizare de energie electrică din cadrul grupului românesc Simtel Team urmează să primească și licența de furnizare de gaze naturale....
Peste 1,6 milioane de europeni riscă să își piardă locul de muncă. În România, falimentele merg pe bandă rulantă
Peste 1,6 milioane de europeni riscă să își piardă locul de muncă. În România, falimentele merg pe bandă rulantă
După ani cu evoluții sub așteptările aferente unor scenarii de bază, avansul numărului insolvențelor din România ...
Şeful UniCredit exclude mutarea sediului central în Germania, în cazul unui acord cu Commerzbank
Şeful UniCredit exclude mutarea sediului central în Germania, în cazul unui acord cu Commerzbank
Directorul general al UniCredit SpA, Andrea Orcel, a exclus mutarea sediului central al băncii în Germania, dacă va achiziţiona ...
Calea ferată Brașov – Predeal: Cum arată traseul montan din cabina „Săgeții Roșii”, cel mai nou tren din România
Calea ferată Brașov – Predeal: Cum arată traseul montan din cabina „Săgeții Roșii”, cel mai nou tren ...
Ștefan Roșeanu, președintele Autorității pentru Reformă Feroviară (ARF), a postat duminică imagini din cabina celui ...