Revoluția stilului – Epantofi.ro deschide magazine în România

Epantofi.ro este locul unde online-ul și offline-ul se completează perfect atunci când ești în căutarea unor perechi de încălțăminte premium. Acesta este un nou concept de magazine staționare care pot fi găsite recent și în România, iar cumpărăturile aici vor fi o adevărată experiență. Numeroase servicii noi pe care nu le vei mai găsi în nici un alt loc te vor convinge că acesta este locul perfect pentru a-ți reînnoi garderoba.
Ion Dobreanu - mar, 16 ian. 2024, 05:56
Revoluția stilului – Epantofi.ro deschide magazine în România

Epantofi.ro – lider în industrie

Lider în mediul online când vine vorba de magazinul online, acest lucru se poate spune acum și despre magazinele deschise în România. Dar de ce este diferit față de alte locații? Căci aici vei putea avea parte de o experiență unică.

În acest moment, oricine dorește să cumpere o pereche de încălțăminte sau de https://epantofi.ro/c/femei/pantofi/pantofi-eleganti din magazinul online, va avea ocazia de a o rezerva și proba în una dintre locațiile staționare, pentru a avea garanția că este exact ceea ce îți dorești.

De asemenea, poți păși în cabina de probă și, cu ajutorul tabletelor aflate la fața locului, vei putea verifica întreaga colecție de încălțăminte și apoi selecta modelele pe care dorești să le încerci. Personalul ți le va aduce în aproximativ 3 minute din depozitul aflat în interiorul magazinului.  Probează-le și dacă sunt ceea ce cauți, achită-le la casa de marcat.

Servicii premium la achiziția de pantofi și accesorii

Magazinele Epantofi.ro sunt concepute pentru a pune accentul principal pe experiența de cumpărături a clientului și pe serviciul premium. Vizitatorii se pot aștepta la multe facilități unice în industria modei, inclusiv posibilitatea de a comanda articole direct de la cabina de probă sau recomandări digitale de produse care se potrivesc stilurilor selectate.

Showroom-ul pune la dispoziția clienților mai multe tablete pentru plasarea comenzilor și vizualizarea ofertei, care este prezentată și pe ecrane multimedia. Într-un singur loc, clienții vor primi o selecție uriașă de pantofi și accesorii din oferta magazinului online, inclusiv ceasuri bărbați și femei sau genți.

Rolul personalului din magazine va fi important, deoarece va finaliza comanda, va livra produsele selectate direct la cabina de probă și va sfătui cu privire la selecția unor anumite modele.

Zeci de mii de produse sunt disponibile pentru a fi oferite clienților în momentul în care pășesc în magazinele Epantofi.ro, astfel că, experiența de a face cumpărături în deplină cunoștință de cauză este una reală.

Ca și client al magazinului, ai de asemenea posibilitatea de a  comanda online produsele, iar în maxim 72 de ore vei primi un SMS prin care vei fi anunțat că poți merge în magazinul staționar pentru a le proba și pentru a decide dacă vrei să le achiți pe toate sau doar o parte din ele.

În magazinele Epantofi.ro nu există afișare fizică a produselor deoarece acestea sunt prezentate pe tablete și ecrane multimedia. Există un spațiu special în cabinele de probă luxoase pentru dulapuri confortabile, care conțin și tablete. Datorită acestora, poți comanda un anumit produs într-o dimensiune sau culoare diferită în timp ce încerci articolele selectate.

Succesul acestui concept și interesul pe care l-a trezit în rândul clienților sunt enorme, iar serviciile la cele mai înalte standarde oferite sunt cu adevărat pe placul tuturor. Fie că alegi să le comanzi online și să le probezi în magazin sau alegi să faci totul la fața locului, vei avea parte de o experiență originală și nu îți vei mai dori altceva!

Te-ar mai putea interesa și
Comisia Europeană modifică regulile pentru licitații privind acordarea de subvenții producătorilor de hidrogen, din dorința de a limita implicarea Chinei
Comisia Europeană modifică regulile pentru licitații privind acordarea de subvenții producătorilor de hidrogen, din ...
Comisia Europeană a anunţat vineri că a modificat termenii după care se vor derula licitaţiile pentru acordarea de subvenţii pentru hidrogen, în ideea de a limita dependenţa blocului......
DHL Express România și-a deschis sediul operațional din Sibiu
DHL Express România și-a deschis sediul operațional din Sibiu
Compania DHL Express România anunță că a inaugurat sediul operațional din județul Sibiu, situat în incinta CT Park ...
România va înregistra cea mai slabă recoltă de floarea soarelui din ultimii 15 ani – firma de consultanță Strategie Grains
România va înregistra cea mai slabă recoltă de floarea soarelui din ultimii 15 ani – firma de consultanță Strategie ...
Analiştii firmei de consultanţă Strategie Grains şi-au redus estimările referitoare la recolta Uniunii Europene de seminţe ...
Londra naționalizează o fabrică strategică de semiconductori, esențială pentru industria de apărare britanică
Londra naționalizează o fabrică strategică de semiconductori, esențială pentru industria de apărare britanică
Guvernul britanic a anunţat vineri naţionalizarea unei uzine strategice producătoare de semiconductori care este esenţială ...