O nouă conducere la Travelminit. Platformă se extinde în toată zona Europei Centrale și de Est

O nouă etapă începe în funcționarea grupului Szallas, din care face parte și Travelminit, de la 1 februarie 2024. József Szigetvári, fostul CEO al Szallas.hu Zrt, s-a retras din funcție și va rămâne alături de Szallas în calitate de consilier strategic. În același timp, Rigó Ferenc, actual membru al managementului Travelminit.ro, va rămâne CEO interimar al grupului Szallas până la alegerea noului CEO.
Ion Dobreanu - vin, 02 feb. 2024, 19:26
O nouă conducere la Travelminit. Platformă se extinde în toată zona Europei Centrale și de Est

De asemenea, în România, funcția de CEO pentru Travelminit.ro este preluată începând cu 1 februarie 2024 de Timea Imecs-Ambrus, care a ocupat până acum funcția de director de dezvoltare a afacerii.

„Suntem mândri să anunțăm că am făcut un pas important în dezvoltarea Travelminit.ro: am lansat o nouă interfață, una mult mai prietenoasă cu utilizatorii, mult mai eficientă, simplă și intuitivă. Suntem încrezători că acest upgrade va consolida încrederea turiștilor în proiectul nostru, dar și că va contribui la creșterea numărului de rezervări pe platformă, la crearea unei noi experiențe de vacanță. În acelasi timp, ne bucurăm să anunțăm că, pentru prima dată, clienții Travelminit.ro vor putea rezerva cazări și în Ungaria, Croația, Austria, Cehia, Polonia și Slovacia, beneficiind de prețuri accesibile la o gamă variată de unități de cazare. Nu a fost un proces ușor, deoarece a trebuit să migrăm un site cu zeci de mii de vizitatori zilnici și cu mii de rezervări săptămânale. A fost o adevărată provocare, ca și cum ar fi trebuit să schimbăm motorul și caroseria unei mașini care rulează pe autostradă. Dar a meritat din plin, pentru că oaspeții și hotelierii din România s-au îmbogățit cu o interfață mai modernă și mai rapidă, care are ca rolul de a ajuta creșterea Travelminit pe termen lung”, a declarat Timea Imecs-Ambrus.

 

Extinderea Travelminit.ro

La începutui de an, pe 17 ianuarie, platforma hotelieră online Travelminit.ro a lansat o nouă interfață pentru clienții săi, o experiență de rezervare îmbunătățită, mult mai simplă, intuitivă și plăcută. Noua platformă este rezultatul unei integrări de doi ani, care a acoperit toate domeniile companiilor din România și Ungaria (relații cu clienți, parteneri, marketing și vânzări).

În plus, Travelminit.ro își urmează planurile de extindere și introduce acum pentru prima dată opțiunea de a rezerva cazarea în șase țări din Europa Centrală și de Est: Ungaria, Croația, Austria, Cehia, Polonia și Slovacia.

 

Planuri ambițioase: obiectivul Travelminit.ro este să devină lider pe piața turismului intern

Urmărind trendul digitalizării, Travelminit.ro își continuă expansiunea în online, noua platformă fiind rezultatul unei integrări de doi ani. În 2018, când Travelminit s-a alăturat grupului Szallas, rata rezervărilor online era de 44%, pe când în în 2023 este de 57%. Motivul creșterii este introducerea noilor tehnici de automatizare a rezervărilor, care sunt disponibile și pe noua platformă. În tot acest timp, Travelminit.ro urmărește trendurile și schimbările din piață și încearcă să răspundă nevoilor clienților săi într-un timp rapid, astfel încât aceștia să se bucure de cele mai bune experiențe de de vacanță.

În plus, Travelminit.ro rămâne platforma cu cea mai mare ofertă de unități de cazare care acceptă vouchere de vacanță, astfel că turiștii pot achita integral sau parțial un sejur cu orice tip de card de vacanță. De asemenea, ei pot rezerva și pot plăti în avans un sejur, urmând să își aleagă mai târziu data și destinația de călătorie.

Însă planurile de dezvoltare pe care le are compania în România nu se opresc aici, mai ales că există nenumărate oportunități de extindere. În comparație cu nivelul din 2018, când Travelminit a devenit parte a grupului Szallas, veniturile Travelminit.ro au crescut de opt ori până la sfârșitul anului 2023. În perioada următoare (3-5 ani), compania se așteaptă să crească de încă 4,5 ori. În prezent, Travelminit.ro este al doilea cel mai important jucător de pe piața din România, cu 18,5 milioane de vizitatori anual, având ca obiectiv să devină lider în domeniul călătoriilor interne.

În vara anului 2024, va fi lansată și aplicația mobilă Travelminit, un pas firesc în evoluția tehnologică a companiei. Prin urmare, turiștii vor avea acces la o platformă mobilă care le va simplifica procesul de rezervare și le va permite acestora să-și planifice concediul direct de pe telefon.

Despre Travelminit.ro

Fondată în Cluj-Napoca, compania Travelminit este unul dintre cei mai mari jucători pe piață rezervărilor hoteliere din România din 2017. Portofoliul Travelminit conține 7.500 de unități de cazare (hoteluri, pensiuni, apartamente) din România active pe platformă și acoperă o gamă largă de cazare în toată țara (litoral, munte, destinații balneoclimaterice și orașe mari), fiind lider pe piața rezervărilor cu card de vacanță. Din 2020, Travelminit face parte din Szallas Group, care are în portofoliu 12 platforme hoteliere în Centrul și Estul Europei (România, Ungaria, Polonia, Cehia și Croația), cu vânzări de peste 200 de milioane de euro și peste 500 de angajați.

În 2022, Szallas Group (inclusiv Travelminit) a fost achiziționat de către Wirtualna Polska Holding, una dintre principalele companii de e-commerce și media din Polonia, cotată la bursă și cu sediul în Varșovia.

 

Te-ar mai putea interesa și
Poliția braziliană l-a pus sub acuzare pe fostul președinte Jair Bolsonaro pentru plănuirea unei lovituri de stat
Poliția braziliană l-a pus sub acuzare pe fostul președinte Jair Bolsonaro pentru plănuirea unei lovituri de stat
Poliţia Naţională braziliană l-a pus oficial sub acuzare joi pe fostul preşedinte de dreapta Jair Bolsonaro pentru plănuirea unei lovituri de stat cu scopul de a răsturna rezultatul alegerilor......
Burduja: La această oră avem 29.463 de puncte de consum nealimentate. La nivelul ţării sunt 144 de localităţi. Se intervine cu 241 de echipe
Burduja: La această oră avem 29.463 de puncte de consum nealimentate. La nivelul ţării sunt 144 de localităţi. Se intervine ...
Un număr de 29.463 de puncte de consum erau nealimentate vineri după-amiaza, respectiv 144 de localităţi, dar nivelul ...
Gigantul Bosch, cu peste 10.000 de angajaţi în România, anunță concedierea a mai bine de 5.000 de angajaţi la nivel mondial – Reuters
Gigantul Bosch, cu peste 10.000 de angajaţi în România, anunță concedierea a mai bine de 5.000 de angajaţi la nivel ...
Gigantul german din domeniul ingineriei Robert Bosch a anunţat că intenţionează să concedieze până la 5.500 de angajaţi, ...
COP29 – Premieră după negocieri. Preşedinţia din Azerbaidjan propune 250 de miliarde de dolari pentru contribuţia ţărilor dezvoltate în combaterea schimbărilor climatice
COP29 – Premieră după negocieri. Preşedinţia din Azerbaidjan propune 250 de miliarde de dolari pentru contribuţia ...
Preşedinţia azeră a COP29 a propus stabilirea contribuţiei ţărilor dezvoltate la finanţarea combaterii schimbărilor ...