Animawings concurează TAROM pe trei rute interne cu prețuri de la 25 de euro

AnimaWings, compania aeriană deținută integral de frații Cristian și Marius Pandel, proprietarii agenției de turism Christian Tour, lansează noi rute pe piața internă și externă. Pe intern, compania va concura TAROM și vine cu prețuri de la 25 de euro pentru un segment de zbor.
Andrada Ghira - joi, 16 mai 2024, 15:05
Animawings concurează TAROM pe trei rute interne cu prețuri de la 25 de euro

Animawings anunță cinci noi rute spre care va zbura din luna septembrie a acestui an. Este vorba de zboruri regulate de la București spre Cluj-Napoca, Iași și Oradea. Prețurile pentru un segment de zbor pornesc de la 25 de euro, cu toate taxele incluse. Simulările Economica.net arată că zborurile sunt în septembrie și octombrie.

Spre comparație, TAROM are pentru lunile septembrie și octombrie prețuri de la 82 de euro pentru un singur sens.

  • București – Cluj-Napoca, momentan cinci frecvențe săptămânale, de luni până vineri, din 16 septembrie. Calendarul de rezervări arată tarife de la 46,3 euro pentru dus și 25 de euro pentru întors.
  • București – Iași, momentan șase frecvențe săptămânale, de duminică până vineri, din 15 septembrie. Prețurile sunt la fel ca pentru Cluj-Napoca.
  • București – Oradea, momentan șase frecvențe săptămânale, de duminică până vineri, din 15 septembrie. Pentru această destinație, prețurile de întoarcere sunt 35 de euro.

Operatorul aerian introduce și zboruri spre Paris și Larnaca, cu prețuri ce pornesc de la 57 de euro/segment.

  • București – Larnaca, momentan trei frecvențe săptămânale – luni, miercuri și vineri;
  • București – Paris CDG, momentan șase frecvențe săptămânale – de duminică până vineri.

Zborurile vor fi efectuate cu aeronave Airbus A220-300, iar hub-ul principal va fi Aeroportul Internațional Henri Coandă București.

”În România AnimaWings este singura companie care deține această aeronavă de ultimă generație, ceea ce reprezintă o premieră pentru partenerii noștri de la Airbus, însă la nivel mondial este în flota unor companii mari, precum Air France, AirBaltic, SWISS, Delta Airlines, ITA Airways, Egipt Air sau Air Canada. Din septembrie, ne așteptăm ca ea să devină una dintre aeronavele preferate și de clienții din România”, spune Marius Pandel, acționar AnimaWings.

La începutul acestui an, Marius Pandel a preluat participația de 51% din compania care a fost deținută de Aegean Airlines.

AnimaWings este o companie 100% românească, membră a Memento Group, cu o echipă de profesioniști care oferă pasagerilor călătorii de neuitat, implementând sisteme, proceduri și protocoale de siguranță la un standard excepțional. Compania aeriană își va mări flota în acest an cu două avioane de tip Airbus A220-300, iar în următorul an cu încă patru aeronave, dintr-un total de 12 aeronave de acest tip.

Te-ar mai putea interesa și
H&M mizează pe preţuri mici și pe o gamă variată pentru a impulsiona vânzările de la sfârșitul anului
H&M mizează pe preţuri mici și pe o gamă variată pentru a impulsiona vânzările de la sfârșitul anului
Retailerul suedez de fashion H&M mizează pe preţurile scăzute şi o gamă mai largă de haine la modă pentru a impulsiona vânzările în rândul consumatorilor reticenţi, în perioada crucială......
Un service auto din Otopeni, care nu avea autorizație de funcționare, a fost amendat de ANPC cu 19.000 de lei și i-a fost oprită activitatea
Un service auto din Otopeni, care nu avea autorizație de funcționare, a fost amendat de ANPC cu 19.000 de lei și i-a fost ...
Comisarii pentru Protecţia Consumatorilor din judeţul Ilfov au amendat cu 19.000 de lei un service auto din Otopeni pentru ...
Furie printre fermierii francezi după ce gigantul Lactalis a anunțat că va colecta mai puțin lapte
Furie printre fermierii francezi după ce gigantul Lactalis a anunțat că va colecta mai puțin lapte
Anunţul celui mai mare producător mondial de lapte, grupul Lactalis, privind o reducere progresivă, cu aproape 9%, a volumelor ...
Câciu anunță investiții de 2,7 miliarde de euro în infrastructura spitalicească
Câciu anunță investiții de 2,7 miliarde de euro în infrastructura spitalicească
Ghidul solicitantului pentru Programul Naţional de Investiţii în Infrastructura Unităţilor Spitaliceşti, aprobat prin ...