Ce preț are un implant dentar? Aflăm detalii și servicii de la dentalpremier.ro

În societatea în care trăim se pune un accent mare pe felul în care arătăm, cum ne prezentăm la job, dacă reușim să avem performanțe etc. O mare parte a acestui proces este dată și de prima impresie, momentul în care zâmbim atunci când cunoaștem pe altcineva. Zâmbetul și implicit o dantură îngrijită spun multe și arată respectul față de noi înșine, în primul rând.
Ion Dobreanu - vin, 21 iun. 2024, 11:05
Ce preț are un implant dentar? Aflăm detalii și servicii de la dentalpremier.ro

Deși serviciile stomatologice sunt la îndemâna oricui, încă mai sunt persoane care cred că acestea costă foarte mult. Clinica Dental Premier vine cu oferte incredibile.

Te poate surprinde prețul unui implant dentar

Nu întotdeauna serviciile stomatologice costă foarte mult, acum depinde și de clinica aleasă pentru tratament. Dar chiar și așa, un implant dentar pret nu trebuie să coste foarte mult, având în vedere cât de rapid poate fi acesta integrat la un pacient.

Fie că se lucrează cu patru implanturi sau cu șase, echipa de medici de la clinica Dental Premier arată același profesionalism fiecărui pacient în parte. Implanturile dentare pot fi utilizabile chiar din prima zi și, ceea ce este foarte important, fără durere.

Mulți pacienți acuză disconfort și dureri atunci când li se efectuează o nouă lucrare dentară dar la această clinică nu este cazul. Inserția implantului se face printr-o tehnică revoluționară numită High Tech Dentistry. Practic durerea este redusă la minim sau nu există deloc.

Cu un implant dentar reușit, nimeni nu va observa diferența comparativ cu dinții naturali.

Ce categorii de vârstă sunt indicate pentru un implant dentar?

Se pune firesc întrebarea care sunt limitele de vârstă pentru un implant dentar. Firește, un implant dentar se poate face după vârsta de 18 ani, deoarece atunci s-a încheiat ciclul de creștere al întregii danturi.

Iar limita de vârstă nu există, chiar și la 90 de ani încă se mai pot pune cu succes implanturi dentare, fără teama că organismul le va respinge. Clinica Dental Premier lucrează doar cu materiale de calitate, pornind de la fiecare element din structura unui implant. Acestea au prețuri diferite în funcție și de materialul din care sunt confecționate.

Este important de reținut că extracțiile, implanturile propriu-zise și dinții ficși sunt gata într-o singură zi. În felul acesta, pacientul se poate întoarce rapid la rutina zilnică.

Implanturile dentare sunt rezistente în timp și oferă confort fizic, spre deosebire de protezele mobile.

Alte servicii stomatologice asigurate de Dental Premier

Pe lângă implanturile dentare executate cu succes, echipa de la Dental Premier mai asigură și alte servicii stomatologice. Acestea se referă la radiologie, la tratarea cariilor la adulți și copii, dar și la fixarea aparatelor dentare acolo unde este cazul. Pe lângă acestea, tot aici au loc și diverse operații de chirurgie dentară, dar și de albirea dinților.

Pentru cei care au nevoie de fațete dentare, acestea pot fi aplicate și fără șlefuirea dinților, prin urmare, fără disconfortul prezent de obicei.

Pentru detalii, dar și pentru programări se poate apela la formularul de contact de pe pagina oficială dentalpremier.ro.

Sursa foto: dentalpremier.ro.

Contact: [email protected]

Te-ar mai putea interesa și
Iohannis: Nu voi candida la alegerile parlamentare din decembrie
Iohannis: Nu voi candida la alegerile parlamentare din decembrie
Preşedintele Klaus Iohannis a transmis, vineri, că nu va candida la alegerile din decembrie pentru viitorul Legislativ....
Care este venitul minim necesar pentru un imobil de 100.000 euro
Care este venitul minim necesar pentru un imobil de 100.000 euro
Ești în căutarea casei tale de vis și vrei să obții un credit ipotecar pentru a o achiziționa? Înainte de a aplica ...
Echipele ANAR au umplut mii de saci de nisip şi au pregătit utilajele de intervenţie. Debitul maxim al Dunării ar putea atinge 8.000 mc/s, dar nu va depăşi 9.000 mc/s, în zilele următoare
Echipele ANAR au umplut mii de saci de nisip şi au pregătit utilajele de intervenţie. Debitul maxim al Dunării ar putea ...
Formaţiile de intervenţie rapidă din cadrul Administraţiei Naţionale "Apele Române" sunt mobilizate, lucrările hidrotehnice ...
Turbine eoliene în Marea Neagră: proiecte de până la 19 mld. euro până în 2035, 7.000 MW noi, 77.000 de noi locuri de muncă – Burduja
Turbine eoliene în Marea Neagră: proiecte de până la 19 mld. euro până în 2035, 7.000 MW noi, 77.000 de noi locuri ...
Ministerul Energiei anunță lansarea în premieră, după doi ani de muncă, a raportului „Offshore Wind Roadmap for Romania”, ...