Chimcomplex are o nouă structură a Consiliului de Administrație. A renunțat la doi membri

Chimcomplex, principalul producător și furnizor de substanțe chimice din regiune, are o nouă structură a Consiliului de Administrație, cu cinci membri în loc de șapte.
Alina Stanciu - joi, 01 aug. 2024, 15:16
Chimcomplex are o nouă structură a Consiliului de Administrație. A renunțat la doi membri

Noua componență a Consiliului Chimcomplex,  aleasă în cadrul Adunării Generale Extraordinare a Acționarilor din 31 iulie, este formată din patru membri independenți. Trei dintre aceștia, Liviu Cojoc, Madeline Alexander și Gabriel Tischer, au lucrat împreună cu Ștefan Vuza, în Consiliul Chimcomplex de cel puțin doi ani.

„Componența Consiliului reflectă angajamentul nostru de a crea o guvernanță adaptată provocărilor și oportunităților strategice ale Chimcomplex. Echipa aceasta va asigura o conducere orientată spre rezultate, în beneficiul tuturor părților interesate. Mulțumesc fiecărui membru care a părăsit Consiliul pentru angajamentul și contribuțiile lor valoroase,” a declarat Ștefan Vuza, Președintele Consiliului de Administrație Chimcomplex.

Membrii Consiliului de Administrație aleși pentru un nou mandat:

Liviu Cojoc, antreprenor cu peste 30 de ani de experiență în piața produselor chimice pentru industrie și agricultură. Este asociat al mai multor companii agricole din centrul Transilvaniei.

 Madeline Alexander, expert financiar cu peste 30 de ani de experiență internațională în audit și consultanță financiară, inclusiv în industria chimică. În ultimii 25 de ani de activitate a fost partener în companii de audit din Big 4. Doamna Alexander este acreditată ca expert US GAAP și IFRS în Statele Unite și România. Este membră a Camerei Auditorilor Financiari din România (CAFR), ASPAAS, CECCAR precum și Expert Contabil Autorizat (CPA) în Statele Unite ale Americii.

Gabriel Tischer, absolvent al Facultății de Inginerie din cadrul Universității „Lucian Blaga” din Sibiu și al studiilor universitare de master în management industrial, a condus de-a lungul carierei sale profesionale mai multe companii din domeniile comerț, construcții, servicii sau financiar, ocupând, de asemenea, funcția de președinte al consiliului de administrație al mai multor companii din industrie și al Aeroportului Internațional Sibiu.

Cosmin Șoaită, antreprenor cu experiență internațională în management strategic, audit intern achiziții și finanțare structurată. Este doctor în economie la Universitatea Paris1 Panthèon Sorbonne, Paris, Franța și lector asociat la Universitatea Lucian Blaga din Sibiu. Domnul Șoaită se alătură acum Consiliului aducând o vastă expertiză de business.

Chimcomplex opereză cel mai mare combinat de produse chimice di România, cu 2 platforme industriale la Onești și Râmnicu Vâlcea. În anul 2023 Chimcomplex a înregistrat o cifră de afaceri de 1.339 milioane de lei.

Tags:
Te-ar mai putea interesa și
Unde sunt alerte de viituri. Cod Portocaliu şi Cod galben de inundaţii – Anunțul oficial al autorităților
Unde sunt alerte de viituri. Cod Portocaliu şi Cod galben de inundaţii – Anunțul oficial al autorităților
Institutul Naţional de Hidrologie şi Gospodărire a Apelor (INHGA) a emis, vineri, o serie de avertizări Cod galben şi Cod portocaliu de inundaţii, valabile până luni, la miezul nopţii, în......
Șantierul Naval din Galați, deținut de Damen, construiește două feriboturi electrice care vor ajunge în Canada
Șantierul Naval din Galați, deținut de Damen, construiește două feriboturi electrice care vor ajunge în Canada
Damen a semnat un contract cu municipalitatea din Toronto, Canada pentru livrarea a două feriboturi. Navele complet electrice ...
Schimbare istorică. Băncile din UE lansează sistemul de plăţi Wero, pentru a se desprinde de Visa şi Mastercard
Schimbare istorică. Băncile din UE lansează sistemul de plăţi Wero, pentru a se desprinde de Visa şi Mastercard
Cele mai mari bănci din Uniunea Europeană au lucrat ani de zile în linişte pentru crearea unui nou sistem de plăţi ...
Hidroelectrica duce la Porțile de Fier rotorul unei turbine recondiționat la Reșița, cea mai complexă lucrare de când a fost preluată fosta UCMR
Hidroelectrica duce la Porțile de Fier rotorul unei turbine recondiționat la Reșița, cea mai complexă lucrare de când ...
Unul dintre rotoarele grupurilor hidro de la Porțile de Fier a fost recondițioat la UCMH Reșița și este acum transportat ...