Drum de mare viteză Craiova – Târgu Jiu: Au fost lansate licitațiile pentru 3 din 6 loturi

Anunțurile de licitație pentru 3 din cele 6 loturi ale dumului de mare viteză Craiova - Târgu Jiu au fost publicate vineri, 16 august, în Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP). Ofertele pentru cele trei loturi sunt așteptate în perioada 15 - 17 octombrie.
Anemona Andone - vin, 16 aug. 2024, 16:32
Drum de mare viteză Craiova - Târgu Jiu: Au fost lansate licitațiile pentru 3 din 6 loturi

Valoarea estimată a contractului pentru lotul 1 este de 1,65 miliarde de lei, iar termenul limită de depunere oferte este 15 octombrie.

Obiectul contractului îl reprezintă proiectarea și executia lotului 1 al Autostrăzii Craiova – Filiași, în lungime de aproximativ 10,3 km.

Valoarea estimată a contractului pentru lotul 2 este de 1,97 miliarde de lei, iar termenul limită de depunere oferte este 16 octombrie.

Obiectul contractului îl reprezintă proiectarea și executia lotului 2 al Autostrăzii Craiova – Filiași, în lungime de aproximativ 14,4 km.

Valoarea estimată a contractului pentru lotul 3 este de 2,72 miliarde de lei, iar termenul limită de depunere oferte este 17 octombrie.

Obiectul contractului îl reprezintă proiectarea și executia lotului 3 al drumului de mare viteză Craiova – Filiași – Târgu Jiu, în lungime de aproximativ 21,7 km.

Construcția drumului de mare viteză Craiova – Târgu Jiu (110 km) este finanțată prin PT 2021-2027, iar proiectul este împărțit în 6 loturi.

Noul drum de mare viteză va realiza conexiunea între Craiova și Târgu Jiu prin autostradă și drum expres, după cum urmează:

– Autostrada Craiova – Filiași (km 0+000 – km 51+503)
– Drum expres Filiași – Târgu Jiu (km 51+503 – km 110+100)

Te-ar mai putea interesa și
Electroputere VFU Pașcani anunță finalizarea reviziei capitale la a 22-a „Săgeată Albastră” din 50 contractacte cu CFR Călători
Electroputere VFU Pașcani anunță finalizarea reviziei capitale la a 22-a „Săgeată Albastră” din 50 contractacte ...
Electroputere VFU Pașcani a postat joi imagini cu al 22-lea automotor Siemens Desiro care a ieșit de pe porțile uzinei, după lucrări de revizie capitală tip R9. Compania are acord cu CFR......
Gigantul petrolier BP scoate la vânzare divizia sa de eoliene onshore din Statele Unite
Gigantul petrolier BP scoate la vânzare divizia sa de eoliene onshore din Statele Unite
Compania britanică de petrol și gaze BP și-a anunțat planurile de vânzare a afacerii sale din domeniul energiei eoliene ...
NewCold, unul dintre cei mai mari operatori de depozite automatizate congelate din lume, intră în România
NewCold, unul dintre cei mai mari operatori de depozite automatizate congelate din lume, intră în România
NewCold, unul dintre cei mai mari operatori de depozite automatizate congelate din lume, intră pe piața românească prin ...
Apărarea UE trebuie să fie pregătită pentru a face faţă Rusiei în 6-8 ani – comisarul-desemnat al UE pentru apărare
Apărarea UE trebuie să fie pregătită pentru a face faţă Rusiei în 6-8 ani – comisarul-desemnat al UE pentru ...
Uniunea Europeană trebuie să-şi întărească rapid apărarea, deoarece Rusia ar putea fi pregătită pentru o confruntare ...