CNAIR începe procedura de licitație pentru construirea lotului 2 din autostrada Timișoara – Moravița

Compania Națională de Administrate a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a transmis astăzi spre validare către Agenția Națională pentru Achiziții Publice documentația pentru realizarea licitației de construire a lotului 2 din autostrada Timișoara - Moravița, a anunțat directorul general al CNAIR, Cristian Pistol.
Economica.net - joi, 12 sept. 2024, 16:51
CNAIR începe procedura de licitație pentru construirea lotului 2 din autostrada Timișoara - Moravița

„Am transmis astăzi spre validare la ANAP și documentația lotul 2 al autostrăzii Timișoara – Moravița!
Construcția celor 33,49 de km ai acestui lot, cuprins între Jebel și Moravița, va fi finanțată prin Programul Transport (#PT) 2021-2027 și va dura cel mult 48 de luni (12 luni proiectare și 36 de luni execuție).

Contractul prevede inclusiv construcția a 19 structuri printre care și un pod (560 m) peste CF124 Timișoara – Reșița și DN58B”, a scris Pistol pe pagina sa de Facebook.

Contractul va prevede construirea a: două spații de servicii, două parcări de scurtă durată, un centru de întretinere și coordonare (CIC) și două noduri rutiere (Nod rutier DN58B Voiteg și Nod rutier Moravița).

Atât spațiile de servicii cât și parcările vor fi dotate cu infrastructura necesară montării unor stații pentru încărcarea autovehiculelor electrice.

După validarea documentatiei de atribuire, CNAIR va publica anunțul de participare la licitație, în cadrul căruia va fi stabilită și data limită pentru depunerea ofertelor.

Sursa foto: Facebook.com/CristianOvCPistol

Te-ar mai putea interesa și
Peste 965.000 de turişti nerezidenţi au cheltuit în România 3 miliarde de lei în prima jumătate a anului
Peste 965.000 de turişti nerezidenţi au cheltuit în România 3 miliarde de lei în prima jumătate a anului
Peste 965.000 de turişti nerezidenţi s-au cazat în România în primul semestru al acestui an, iar cheltuielile totale ale acestora au însumat 3 miliarde de lei, potrivit datelor Institutului......
HiSky lansează o ofertă cu prețuri la biletele de avion de la 40 de euro. Cât costă biletul spre New York
HiSky lansează o ofertă cu prețuri la biletele de avion de la 40 de euro. Cât costă biletul spre New York
HiSky a lansat o ofertă de bilete la preț redus, pe toate rutele regulate pe care le operează. Promoția e activă doar ...
Lăptăria cu Caimac a vândut cu 17% mai mult, dar pierderile s-au adâncit cu 62%. Compania și-a revizuit în jos bugetul pentru 2024 pe fondul pierderii producției de porumb
Lăptăria cu Caimac a vândut cu 17% mai mult, dar pierderile s-au adâncit cu 62%. Compania și-a revizuit în jos bugetul ...
Agroserv Măriuța, producătorul brandului de lactate Lăptăria cu Caimac, a vândut în prima jumătate a acestui an cu ...
Regio Călători implementează plata cu cardul direct în tren
Regio Călători implementează plata cu cardul direct în tren
Operatorul feroviar privat Regio Călători implementează plata cu cardul direct în tren, opțiune care era până în ...