Sunil Mahesh Moudgalya preia conducerea uzinei Vitesco din Brașov de la Raffaele Russo

Sunil Mahesh Moudgalya îi ia locul lui Raffaele Russo la conducerea uzinei Vitesco Technologies din Brașov. Russo se mută la Schaeffler, acționarul majoritar al Vitesco.
Robert Stan - Dum, 29 sept. 2024, 21:34
Sunil Mahesh Moudgalya preia conducerea uzinei Vitesco din Brașov de la Raffaele Russo

Vitesco Technologies, dezvoltator și producător de sisteme de propulsie pentru mobilitate sustenabilă, a anunțat numirea lui Sunil Mahesh Moudgalya în funcția de director al fabricii de la Brașov. Predecesorul său, Raffaele Russo, își continuă cariera în grupul Schaeffler ca Manager de Operațiuni în Calitate, Logistică și Achiziții.

Sunil Mahesh Moudgalya are peste 15 ani de experiență internațională, a lucrat în India, Germania, Thailanda și China și a condus echipe multiculturale și multifuncționale. Are o vastă experiență în cercetare și dezvoltare, management de proiect, inginerie industrială, operațiuni și calitate. Conform companiei, el „a adus îmbunătățiri semnificative și progrese strategice”. În rolul său anterior, ca manager de Operațiuni în Calitate pentru Vitesco Technologies, a avut un rol esențial în menținerea și îmbunătățirea standardelor de calitate în cadrul organizației.

„Sunt profund onorat să mă alătur echipei din Brașov, renumită pentru îmbunătățire continuă, excelență operațională și pentru angajamentul față de creșterea sustenabilă. Mă voi concentra pe continuarea transformării către electrificare și pe creșterea eficienței operaționale, promovând o cultură a inovației și asigurând respectarea celor mai înalte standarde de siguranță, calitate și responsabilitate față de mediu, lucrând îndeaproape cu echipa noastră excelentă din Brașov. Îi mulțumesc colegului meu, Raffaele Russo, al cărui rol a fost foarte important în extinderea producției existente către electrificare. Ne aflăm în faza de lansare a trei produse noi dedicate mașinilor electrice și hibride, iar peste 50% din producția noastră totală va fi destinată componentelor pentru mobilitate electrificată”, a declarat Sunil Mahesh Moudgalya.

În 2019, noul director au uzinei Vitesco din Brașov a primit prestigiosul China Friendship Award din partea guvernului Chinei pentru activitatea sa de voluntariat. De asemenea, este în topul celor 40 de lideri sub 40 de ani, recunoscuți de IGYLF – Forumul tinerilor lideri indo-germani, pentru contribuția sa socială în consolidarea relațiilor dintre India și Germania.

Fabrica din Brașov are aproximativ 1.500 de angajați și realizează pompe de combustibil, unități de dozare Ad Blue, sisteme start-stop și invertoare pentru mașini electrice și hibride, având clienți peste 20 de mărci auto și producând mai mult de 10 milioane de piese pe an. Această locație este una dintre cele patru din România, celelalte trei fiind centre de inginerie aflate în Timișoara, Sibiu și Iași.

Schaeffler România a anunţat în cursul lunii septembrie, că a trimis angajații uzinei sale din Cristian, de lângă Brașov, în șomaj tehnic, fără a detalia numărul de acestora și perioada implementării măsurii.

În acest an furnizorul auto german Schaeffler a reușit să își urce pachetul de acțiuni prin care controlează Vitesco Technologies la 88,8%. Acum, cei de la Schaeffler AG se așteaptă ca fuziunea prin absorbție cu Vitesco Technologies Group AG să intre în vigoare la 1 octombrie 2024.

Te-ar mai putea interesa și
Alegerile prezidenţiale din România pot creşte volatilitatea leului pe termen scurt;impactul pe termen lung va fi minim (analiză)
Alegerile prezidenţiale din România pot creşte volatilitatea leului pe termen scurt;impactul pe termen lung va fi minim ...
Alegerile prezidenţiale din România pot creşte volatilitatea leului pe termen scurt, însă impactul pe termen lung va fi unul minim, arată o analiză realizată de unul dintre principalii......
Aproximativ 1,87 miliarde de ambalaje SGR s-au reîntors din piaţă, până la 1 septembrie
Aproximativ 1,87 miliarde de ambalaje SGR s-au reîntors din piaţă, până la 1 septembrie
Numărul ambalajelor cu sigla SGR returnate de pe piaţă, la data de 1 septembrie 2024, a fost de aproximativ 1,87 de miliarde, ...
Produsele tradiţionale, vinurile şi pensiunile agroturistice din zona Buzăului, promovate la Terra Madre 2024 de la Torino
Produsele tradiţionale, vinurile şi pensiunile agroturistice din zona Buzăului, promovate la Terra Madre 2024 de la Torino
Comunitatea Slow Food Buzău Land, care reuneşte în prezent peste 32 de membri, respectiv fermieri, producători de alimente, ...
Bucureştenii pot vedea cu ajutorul unei hărţi digitale cât de verde este zona în care trăiesc
Bucureştenii pot vedea cu ajutorul unei hărţi digitale cât de verde este zona în care trăiesc
Bucureştenii pot verifica acum, cu ajutorul unei hărţi on-line, în ce măsură zona în care trăiesc respectă regula ...