Poșta Română lansează o campanie destinată cetățenilor moldoveni stabiliți în România

Compania Naţională "Poşta Română" lansează o campanie dedicată cetăţenilor Republicii Moldova stabiliţi în România, această iniţiativă având o dublă semnificaţie: promovarea noii platforme de e-commerce, EUlivrez.md, operaţionalizată de subsidiara din Chişinău, cât şi susţinerea parcursului european al Republicii Moldova.
AGERPRES - joi, 17 oct. 2024, 20:46
Poșta Română lansează o campanie destinată cetățenilor moldoveni stabiliți în România

„Poşta Română îşi continuă misiunea de a nu lăsa pe nimeni în urmă, extinzându-se acum şi dincolo de Prut. Moldovenii se confruntă adesea cu preţuri ridicate la anumite produse pe piaţa locală, comparativ cu cele din Uniunea Europeană. EUlivrez.md vine ca o soluţie eficientă, oferind acces la magazinele online din Europa, în special din România, la preţuri avantajoase, livrarea fiind asigurată direct la domiciliu, indiferent de localitatea în care se află destinatarul. Prin intermediul platformei EUlivrez.md, pot trimite colete din întreaga Uniune Europeană direct acasă, la destinaţie, cu un simplu click”, se menţionează într-un comunicat al operatorului poştal naţional transmis joi către Agerpres.

În paralel, Poşta Română a demarat o campanie de conştientizare şi mobilizare, încurajând cetăţenii din Republica Moldova care locuiesc în România să îşi facă auzită vocea, în număr cât mai mare, în ceea ce priveşte decizia de pe 20 octombrie.

Campania de promovare lansată de Poşta Română include o serie de stickere auto lipite pe flota companiei, cât şi afişe de informare în oficiile şi ghişeele din oraşe precum Bucureşti, Bacău, Braşov, Cluj, Constanţa, Craiova, Galaţi, Iaşi, Oradea, Sibiu, Suceava, Timişoara.

Cu această ocazie specială, Poşta Română a lansat şi o ediţie limitată de cărţi poştale disponibile în oficii, pe care cetăţenii le pot completa şi trimite gratuit către cei dragi.

„Această campanie de informare şi conştientizare dedicată cetăţenilor Republicii Moldova care locuiesc în România, reprezintă un exemplu prin care Poşta Română rămâne susţinătoare fermă a parcursului European al Republicii Moldova, cât şi sprijinirea acestora în a avea acces la platforme de e-commerce rapide şi sigure, la preţuri avantajoase”, se menţionează în comunicat.

Lansarea EUlivrez.md face parte din strategia de extindere a Poştei Române, care şi-a deschis la finalul anului 2022 o subsidiară în Republica Moldova. Cu peste 21.000 de angajaţi, o cifră de afaceri de 300 de milioane de euro şi peste 8 milioane de clienţi unici, Poşta Română este cel mai mare operator poştal din România, având ca scop să fie un lider în domeniul livrărilor internaţionale.

Platforma permite cumpărătorilor din Moldova să acceseze piaţa europeană, indiferent de locaţia destinatarului. În plus, datele personale sunt protejate conform standardelor europene stricte, oferind un nivel ridicat de securitate pentru utilizatori.

Te-ar mai putea interesa și
Autostrada A1 Sibiu – Pitești: Porr a forat 1.000 din cei 1.350 de metri ai Tunelului „Daniela” – secretar de stat
Autostrada A1 Sibiu – Pitești: Porr a forat 1.000 din cei 1.350 de metri ai Tunelului „Daniela” – ...
Constructorul austriac Porr a a atins astăzi o bornă importantă pe șantierul secțiunii 4 Tigveni - Curtea de Argeș a A1 Sibiu - Pitești, a anunțat joi secretarul de stat în Transporturi,......
Un nou parc în București. Primele imagini, cum va arăta
Un nou parc în București. Primele imagini, cum va arăta
Parcul Grozăvești a intrat în linie drepată, a scris pe pagina sa de facebook primarul sectorului 6 al Capitalei, Ciprian ...
Supernova Constanța își extinde oferta de magazine și servicii. Printrea acestea Studioul de Planificare și Comandă IKEA, Animax și Tedi
Supernova Constanța își extinde oferta de magazine și servicii. Printrea acestea Studioul de Planificare și Comandă ...
Centrul comercial Supernova Constanța anunță extinderea portofoliului prin deschiderea unor noi magazine, cu scopul de ...
Ministrul Energiei a semnat joi două contracte de finanțare prin PNRR pentru dezvoltarea de instalații de stocare
Ministrul Energiei a semnat joi două contracte de finanțare prin PNRR pentru dezvoltarea de instalații de stocare
Ministrul Energiei Sebastian Burduja a semnat joi două contracte de finanţare prin Investiţia 4.3 şi un contract prin ...