Oportunități de capitalizare în ultimele luni din 2024

Octombrie a început inițial pe picior greșit pentru investitorii în criptomonede. Cu toate acestea, sfârșitul lunii pare să dovedească încă o dată că este una dintre cele mai puternice pentru criptomonede.
Economica.net - lun, 28 oct. 2024, 12:26
Oportunități de capitalizare în ultimele luni din 2024

CUMPĂRĂ CRYPTO ALL-STARS

În prima săptămână a lunii octombrie, prețul Bitcoin a fluctuat într-o zonă de instabilitate între 64.000 și 58.000 de dolari. Cu toate acestea, pornind de la jumătatea lunii, valoarea acestuia s-a apreciat semnificativ, cu fluctuații de preț puțin sub 70.000 de dolari și nivelul de suport de 64.000. Astfel, la momentul scrierii acestui text, prețul BTC este de 67.833 dolari, cu o apreciere de 1,14% în ultimele 24h.

Noiembrie – luna cea mai profitabilă pentru a câștiga bani din criptomonede

Noiembrie este apreciată istoric ca fiind, de asemenea, una dintre cele mai puternice luni pentru a face bani din criptomonede. Mai mult, analiștii cripto anticipează un impuls pe piață care ar începe încă de la sfârșitul lui octombrie. Acesta ar fi și mai mult amplificat dacă Trump ar câștiga alegerile din noiembrie, fiind candidatul preferat de majoritatea investitorilor din comunitatea cripto.

Pe fondul acestor estimări, atenția investitorilor care fac bani din criptomonede este acum concentrată pe proiecte cu o capitalizare mică care ar putea aduce cele mai mari câștiguri. În general, aceștia preferă proiectele aflate în prevânzare.

Printre cele mai populare proiecte care domină acum piața de criptomonede aflate în prevânzare se enumeră Crypto All-Stars ($STARS) și MemeBet Token ($MEMEBET). Aceste două proiecte atrag atenția investitorilor care fac bani din criptomonede prin funcțiile lor unice și potențialele profituri după listare.

Crypto All-Stars schimbă scena protocolului de staking pentru criptomonedele meme

Crypto All-Stars  este unul dintre cele mai populare proiecte aflate în prevânzare cu un potențial foarte mare de apreciere după listare. Conceput pentru a schimba scena de pe piața de monede meme prin platforma sa unică de staking – MemeVault, proiectul a atras rapid atenția investitorilor. Este în special apreciat de cei care preferă monedele meme pentru a face bani din criptomonede.

Echipa proiectului lucrează la dezvoltarea unei platforme destinată să unifice stakingul pentru monedele meme, într-un singur loc, oferind recompense pasive în tokenuri $STARS.

Prevânzarea în curs de desfășurare s-a dovedit a fi un succes încă din primele zile de la lansare. Acest lucru reflectă entuziasmul investitorilor în ce privește utilitatea pe care proiectul o va oferi pentru deținătorii de monede meme, care acum „își pot pune monedele să lucreze”, în loc să stea în portofele degeaba.

Până acum, proiectul a strâns peste 2,8 milioane de dolari, cu un preț al tokenului $STARS de 0,0015248 dolari. Investitorii timpurii își pot pune monedele $STARS pe staking imediat după achiziție, beneficind de un APY de 550%.

Memebet Token – inovație în pariere pentru sectorul GambleFi

MemeBet Token profită din plin de expansiunea sectorului GambleFi din ultimul timp și își propune să lase o urmă permanentă. Proiectul a atras rapid atenția investitorilor care sunt pasionați să câștige bani din criptomonede prin pariere.

CUMPĂRĂ MEMEBET

Dezvoltatorii proiectului își propun să lanseze primul cazinou pe Telegram în care utilizatorii pot paria folosind tokenuri meme principale, fără verificare KYC.

MemeBet Token pare să aibă un viitor strălucit în față, după ce a strâns peste o jumătate de milion de dolari în primele săptămâni de lansare în prevânzare. Cazinoul, care urmează să fie lansat în curând, va oferi participanților timpurii din presale avantaje exclusive, cum ar fi acces la airdrop-uri și alte bonusuri în cadrul platformei.

Mai mult, deținătorii activi vor avea oportunitatea de a debloca beneficii și mai mari prin accesul la comunitatea Degen Vip și șansa de a câștiga $MEMEBET în valoare de până la 1.000 de dolari.

Cazinoul, care este planificat să fie lansat pe la mijlocul etapei de prevânzare, va oferi acces la peste 1000 de jocuri populare. Acesta va servi și ca o casă de pariuri sportive globală care va include EPL, NBA și alte sporturi majore.
Din totalul de 2 miliarde de tokenuri $MEMEBET, 70% au fost destinate pentru presale. Acum este momentul ideal pentru a vă asigura cu tokenuri $MEMEBET dacă sunteți pasionați de jocuri de cazino  și pariuri. Prețul unui token este de 0,0262 dolari.

Crypto All-Stars și Memebet sunt două dintre cele mai populare proiecte de investiție pentru sfârșitul anului 2024. Spre deosebire de investițiile în tokenuri consacrate, cum ar fi $BTC, acestea nu necesită sume foarte mari pentru a obține profituri substanțiale. În plus, pentru unii investitori care câștigă bani din criptomonede, proiectele din prevânzare reprezintă o modalitate de a reduce riscul pierderilor în perioade de volatilitate accentuată pe piața criptomonedelor populare.

Important: Acest articol nu reprezintă un sfat de investiție. Pentru a face bani din criptomonede aflate în prevânzare, este esențial să analizați individual fiecare proiect în parte, să înțelegeți riscurile asociate și să trasați propriile concluzii cu privire la rentabilitatea acestora.

Articol susţinut de MEMEBET şi CRYPTO ALL-STARS.

Te-ar mai putea interesa și
Volkswagen ar putea închide trei uzine din Germania și concedia zeci de mii de angajați
Volkswagen ar putea închide trei uzine din Germania și concedia zeci de mii de angajați
Într-o încercare de a pregăti terenul pentru negocieri sindicatul principal din grupul Volkswagen a dezvăluit câteva informații din planul de reorganizare al șefilor companiei. Printre......
Cea mai nouă taxă din factura de energie electrică, contribuția CfD: Furnizorii au cerut să nu fie plătită încă de clienți, dar nu au primit răspuns. Câți bani se strâng în total
Cea mai nouă taxă din factura de energie electrică, contribuția CfD: Furnizorii au cerut să nu fie plătită încă ...
Furnizorii de energie electrică spun că clienții nu ar fi trebuit să plătească încă de pe acum noua contribuție ...
Criză Volkswagen – Şefii celui mai mare constructor din Europa apără reducerile de costuri: „Nu mai putem continua ca înainte”
Criză Volkswagen – Şefii celui mai mare constructor din Europa apără reducerile de costuri: „Nu mai putem ...
Volkswagen - Directorii grupului german, cel mai mare constructor auto din Europa, au apărat luni planul de reducere semnificativă ...
Burduja: Am dat mandat Romgaz şi altor companii din portofoliu să revigoreze marile combinate în petrochimia românească
Burduja: Am dat mandat Romgaz şi altor companii din portofoliu să revigoreze marile combinate în petrochimia românească
Consumul de gaz în România a scăzut semnificativ şi se vede clar că industria românească nu mai este ce a fost odată, ...