Fotbal – CM 2014: Peste 2,9 milioane de bilete vândute, din cele 3,1 milioane disponibile

Ceva mai mult de 2,9 milioane de bilete pentru Cupa Mondială de fotbal ediţia 2014 au fost vândute până în acest moment, a anunţat FIFA cu şase zile înaintea startului competiţie, adăugând că au mai rămas disponibile locuri pentru 27 dintre cele 64 de meciuri ale competiţiei.
Economica.net - vin, 06 iun. 2014, 19:54
Fotbal - CM 2014: Peste 2,9 milioane de bilete vândute, din cele 3,1 milioane disponibile

‘Până în acest moment, 2.961.911 bilete au fost vândute’, a precizat FIFA, evidenţiind faptul că au fost înregistrate în total peste 11 milioane de cereri pentru cele aproximativ 3,1 milioane de tichete disponibile.

‘Meciul de deschidere şi finala au primit de zece ori mai multe cereri şi nu mai există locuri disponibile’, a precizat secretarul general al FIFA, Jerome Valcke, într-un comunicat.

Forul fotbalistic mondial subliniază totodată că 60 la sută dintre biletele vândute au fost achiziţionate de brazilieni, iar 40 la sută de fani din restul lumii.

Iubitorii fotbalului din Brazilia au achiziţionat în total 1.363.179 de bilete, fiind urmaţi de cei din Statele Unite (196.838), Argentina (61.021), Germania (58.778), Anglia (57.917), Columbia (54.477) şi Australia (52.289).

FIFA a adăugat că au mai rămas câteva bilete disponibile pentru numai 27 dintre cele 64 de meciuri ale turneului din Brazilia, partida de deschidere, semifinalele şi finala având deja toate locurile ocupate.

Pe site-ul oficial al Federaţiei internaţionale, cele mai multe bilete disponibile în acest moment sunt pentru partidele Grecia – Cote d’Ivoire (24 iunie, la Fortaleza) şi Bosnia – Iran (25 iunie, la Salvador), din faza grupelor CM 2014.

 

Te-ar mai putea interesa și
Prima anvelopă de iarnă din lume. Nouă decenii de la Nokian Kelirengas
Prima anvelopă de iarnă din lume. Nouă decenii de la Nokian Kelirengas
Nokian Tyres evocă trecerea a 90 de ani de la debutul primei anvelope de iarnă din lume. Kelirengas și Hakkapeliitta, două inovații care au schimbat modul de deplasare al vehiculelor....
Ciucă: Ratingul acordat României de S&P lobal reprezintă o dovadă a stabilităţii economice la care contribuie în mod direct toţi cetăţenii şi companiile care sunt buni platnici
Ciucă: Ratingul acordat României de S&P lobal reprezintă o dovadă a stabilităţii economice la care contribuie ...
Ratingul de ţară al acordat României de agenția S&P lobal, de BBB-/A3, este "o dovadă a stabilităţii economice la ...
Liderul conservatorilor germani promite că țara va avea un rol mai important în UE dacă CDU va câștiga alegerile
Liderul conservatorilor germani promite că țara va avea un rol mai important în UE dacă CDU va câștiga alegerile
Liderul Uniunii Creştin-Democrate din Germania (CDU), Friedrich Merz, a promis sâmbătă că ţara sa va avea un rol mai ...
Compania Alro Slatina se arată optimistă în privința accesului său pe piața nord-americană, dominată în ultimii ani de producătorii din China
Compania Alro Slatina se arată optimistă în privința accesului său pe piața nord-americană, dominată în ultimii ...
Perspectivele pentru exporturile de aluminiu românesc cât şi european pe piaţa nord-americană, dominată în ultimii ...