Dosar Microsoft: Percheziţii DNA la Dorin Cocoş, Gabriel Sandu, Alin Petrache, Dorin Marian şi Remus Truică

Procurorii DNA efectuează joi percheziţii la oamenii de afaceri Dorin Cocoş şi Remus Truică în dosarul Microsoft, au declarat pentru AGERPRES surse judiciare. De asemenea, au fost efectuate percheziţii la fostul ministru al Comunicaţiilor Gabriel Sandu, preşedintele Comitetului Olimpic Român, Alin Petrache, şi la fostul consilier prezidenţial Dorin Marian.
Economica.net - joi, 16 oct. 2014, 05:46
Dosar Microsoft: Percheziţii DNA la Dorin Cocoş, Gabriel Sandu, Alin Petrache, Dorin Marian şi Remus Truică

Potrivit surselor citate, sunt percheziţii la afaceristul Nicolae Dumitru şi Cătălin Harnagea, fost director SIE, precum şi la firma Niro.

Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie efectuează joi percheziţii în 56 de locaţii situate în municipiul Bucureşti şi comune din judeţul Ilfov în dosarul Microsoft privind fapte de corupţie în legătură cu încheierea unor contracte de licenţiere IT.

Percheziţii la Gabriel Sandu, Dorin Marian şi Alin Petrache în dosarul Microsoft

Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie efectuează, joi, percheziţii la fostul ministru al Comunicaţiilor Gabriel Sandu, preşedintele Comitetului Olimpic Român, Alin Petrache, şi la fostul consilier prezidenţial Dorin Marian, au declarat pentru AGERPRES surse judiciare.

Potrivit surselor citate, cei trei ar fi vizaţi în dosarul Microsoft.

Potrivit unui comunicat al DNA transmis joi AGERPRES, sunt vizate de percheziţii sedii de societăţi comerciale, de fundaţii sau domicilii ale unor persoane fizice.

‘În cursul zilei de 16 octombrie, ca urmare a obţinerii autorizărilor legale de la instanţa competentă, sunt efectuate percheziţii domiciliare în 56 de locaţii situate în municipiul Bucureşti şi comune din judeţul Ilfov, având destinaţia de sedii de societăţi comerciale, de fundaţii sau domicilii ale unor persoane fizice’, se precizează în comunicat.

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informaţii şi din partea Brigăzii Speciale de Intervenţie a Jandarmeriei.

Te-ar mai putea interesa și
MAE transmite a o avertizare de călătorie în Martinica, teritoriu francez de peste mări. Au fost impuse restricții în urma protestelor care au loc în regiune
MAE transmite a o avertizare de călătorie în Martinica, teritoriu francez de peste mări. Au fost impuse restricții în ...
Ministerul Afacerilor Externe (MAE) informează cetăţenii români care se află, tranzitează sau intenţionează să călătorească în Martinica, teritoriu francez de peste mări, asupra......
Sute de mii de români vor trebui să-și schimbe din nou cărțile de identitate
Sute de mii de români vor trebui să-și schimbe din nou cărțile de identitate
Cartea de identitate (buletinul) emisă după împlinirea vârstei de 25 de ani are ca perioadă de expirare data de 3 august ...
Uraganul Milton a lăsat în urmă cel puțin 16 morți și pagube de 50 de miliarde de dolari după ce a lovit coasta de est a Statelor Unite – (Video)
Uraganul Milton a lăsat în urmă cel puțin 16 morți și pagube de 50 de miliarde de dolari după ce a lovit coasta de ...
Peste două milioane de locuinţe erau fără curent electric în Florida vineri seara, după trecerea uraganului Milton, ...
Fitch confirmă ratingul Bucureștiului la „BBB minus”, cu perspectivă stabilă
Fitch confirmă ratingul Bucureștiului la „BBB minus”, cu perspectivă stabilă
Fitch Ratings a confirmat vineri ratingurile pe termen lung în valută şi monedă locală ale Bucureştiului la "BBB minus", ...