UPDATE CFR Călători Bucureşti, vizată de percheziţiile DNA – surse

Procurorii DNA efectuează marţi dimineaţă percheziţii la CFR Călători Bucureşti într-o cauză ce vizează suspiciuni de corupţie comise în perioada 2012-2014, au declarat pentru AGERPRES surse judiciare. De asemenea, au loc percheziţii şii la Transferoviar Grup şi la Remarul 16 Februarie, firme deţinute de omul de afaceri Călin Mitică.
Economica.net - mar, 28 oct. 2014, 07:47
UPDATE CFR Călători Bucureşti, vizată de percheziţiile DNA - surse

Potrivit surselor citate, au loc percheziţii la SC Transferoviar Călători Cluj – Punct de lucru Bucureşti şi SNTFC CFR Călători Marfă din Capitală, scrie Agerpres.

Procurorii DNA efectuează marţi dimineaţă 22 de percheziţii în Bucureşti şi în judeţele Cluj, Ilfov şi Galaţi, dintre care două la sediile unor instituţii publice, într-o cauză ce vizează suspiciuni de corupţie comise în perioada 2012-2014.

‘Procurorii DNA – Serviciul Teritorial Cluj efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârşirea unor infracţiuni de corupţie, comise în perioada 2012-2014. În cursul dimineţii, ca urmare a autorizării de către instanţa competentă, sunt efectuate percheziţii domiciliare în 22 locaţii situate în mun. Bucureşti şi în judeţele Cluj, Ilfov, Galaţi, din care două la sediile unor instituţii publice iar restul la sediile unor societăţi comerciale şi domiciliile unor persoane fizice’, se arată într-un comunicat transmis marţi AGERPRES de DNA.

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin din partea Serviciului Român de Informaţii şi din partea Brigăzii Speciale de Intervenţie a Jandarmeriei.

Percheziţii la Transferoviar Grup şi la Remarul 16 Februarie, ce aparţin omului de afaceri Călin Mitică (surse)
     
Procurori ai Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) efectuează marţi percheziţii la Transferoviar Grup şi la Remarul 16 Februarie, firme deţinute de omul de afaceri Călin Mitică.

Surse apropiate omului de afaceri au confirmat, marţi, pentru AGERPRES, că procurorii DNA sunt la această oră la sediul firmelor deţinute de acesta.

Te-ar mai putea interesa și
MAE transmite a o avertizare de călătorie în Martinica, teritoriu francez de peste mări. Au fost impuse restricții în urma protestelor care au loc în regiune
MAE transmite a o avertizare de călătorie în Martinica, teritoriu francez de peste mări. Au fost impuse restricții în ...
Ministerul Afacerilor Externe (MAE) informează cetăţenii români care se află, tranzitează sau intenţionează să călătorească în Martinica, teritoriu francez de peste mări, asupra......
Sute de mii de români vor trebui să-și schimbe din nou cărțile de identitate
Sute de mii de români vor trebui să-și schimbe din nou cărțile de identitate
Cartea de identitate (buletinul) emisă după împlinirea vârstei de 25 de ani are ca perioadă de expirare data de 3 august ...
Uraganul Milton a lăsat în urmă cel puțin 16 morți și pagube de 50 de miliarde de dolari după ce a lovit coasta de est a Statelor Unite – (Video)
Uraganul Milton a lăsat în urmă cel puțin 16 morți și pagube de 50 de miliarde de dolari după ce a lovit coasta de ...
Peste două milioane de locuinţe erau fără curent electric în Florida vineri seara, după trecerea uraganului Milton, ...
Fitch confirmă ratingul Bucureștiului la „BBB minus”, cu perspectivă stabilă
Fitch confirmă ratingul Bucureștiului la „BBB minus”, cu perspectivă stabilă
Fitch Ratings a confirmat vineri ratingurile pe termen lung în valută şi monedă locală ale Bucureştiului la "BBB minus", ...