A început depunerea de oferte pentru construirea noului terminal de pasageri de la Aeroportul Oradea

Constructorii care vor să câştige contractul de peste 22 de milioane de lei pentru realizarea noului terminal de pasageri al Aeroportului Oradea se pot înscrie pe SEAP, timp de o lună, a anunţat Consiliul Judeţean (CJ) Bihor.
Economica.net - J, 16 mart. 2017, 08:11
A început depunerea de oferte pentru construirea noului terminal de pasageri de la Aeroportul Oradea

Printr-un comunicat, Consiliul Judeţean Bihor a anunţat că ‘începând cu data de 14 martie 2017, ora 16,25, anunţul de participare simplificat nr. 401303 pentru atribuirea contractului de Servicii de proiectare, asistenţă tehnică din partea proiectantului şi execuţie lucrări în vederea realizării obiectivului ‘Construire, extindere şi modernizare terminale de pasageri la Aeroportul Oradea’ a fost publicat pe SEAP’.

Valoarea estimată totală a achiziţiei se ridică la suma de 22.251.020 de lei, iar termenul de execuţie este de 12 luni de la înştiinţarea privind data de începere a lucrărilor.

Termenul de depunere a ofertelor de către firmele interesate este 14 aprilie 2017, ora 15,00.

Potrivit informării, raportul calitate/preţ va fi criteriul esenţial în cadrul atribuirii, dar există şi o serie de condiţii suplimentare de îndeplinit din partea constructorilor privind capacitatea tehnică şi/sau profesională a acestora.

Ofertanţii vor depune şi declaraţie privind lista principalelor servicii prestate în ultimii trei ani, cuprinzând valori, perioade de prestare şi beneficiari. Totodată, participanţii la licitaţia electronică vor face dovada prestării, în ultimii trei ani de servicii similare în valoare cumulată minimă de 733.660 lei la nivelul unui contract sau mai multor contracte.

Se mai cere declaraţie privind lista principalelor lucrări executate în ultimii cinci ani, cuprinzând valori, perioade de execuţie şi beneficiari.

‘Ofertantul va face dovada executării în ultimii 5 ani (calculaţi raportat la data limită de depunere a ofertelor) de lucrări similare în valoare cumulată minimă de 14.042.310 lei fără TVA la nivelul unui contract sau mai multor contracte’, se precizează în informare.

Te-ar mai putea interesa și
Ciprian Dascălu, BCR: Rata dobânzii de referință va rămâne neschimbată până la ședința din februarie 2026. Inflație la 7,5% pe tot anul 2025
Ciprian Dascălu, BCR: Rata dobânzii de referință va rămâne neschimbată până la ședința din februarie 2026. Inflație ...
După decizia BNR de menținere a dobânzii de politică monetară la 6,5%, Ciprian Dascălu, economistul șef al BCR, anunță că prima tăiere a ratei dobânzii cheie va avea loc probabil la......
Lichiditatea băncilor se evaporă. Dobânda ROBOR crește la 7,5% până la finalul lui 2025, din cauza inflației – Analiști
Lichiditatea băncilor se evaporă. Dobânda ROBOR crește la 7,5% până la finalul lui 2025, din cauza inflației – ...
ROBOR s-ar putea situa la 6,5% - 7,5% sau chiar 8% la sfârșitul anului, pentru a îngloba inflația, arată Adrian Codirlașu, ...
Companiile auto chineze se extind agresiv în Europa
Companiile auto chineze se extind agresiv în Europa
Constructorii chinezi de automobile se extind în Europa mizând pe prețuri competitive în diferite segmente de piață ...
SUA impun sancțiuni împotriva raportorului special al ONU pentru teritoriile palestiniene, Francesca Albanese
SUA impun sancțiuni împotriva raportorului special al ONU pentru teritoriile palestiniene, Francesca Albanese
Şeful diplomaţiei americane Marco Rubio a anunţat miercuri că Statele Unite ale Americii vor impune sancţiuni împotriva ...