‘Adunarea creditorilor a solicitat judecătorului sindic schimbarea administratorului judiciar Tudor&Asociaţii cu Remus Borza. Hotărârea respectivă a fost generată de faptul că prima entitate a blocat plata salariilor pe lunile septembrie şi octombrie salariaţilor RAAN şi tergiversează operaţionalizarea contractelor de achiziţie a 500.000 tone de cărbune şi 4.000 tone păcură, combustibili necesari funcţionării normale în perioada de iarnă a Termocentralei Romag-Termo’, a precizat Tănasă.
Potrivit sursei citate, Tudor&Asociaţii au dovedit că ‘au mai mult interes să încaseze comisionul de 3% pentru sumele plătite creditorilor, pe un an, această firmă specializată în insolvenţă încasând aproximativ 850.000 dolari, în timp ce RAAN se confruntă cu probleme serioase în gestionarea defectuoasă a banilor alocaţi de guvern şi din vânzarea energiei termice şi electrice’.
‘Remus Borza a dovedit la Hidroelectrica mai multă preocupare în rentabilizarea acesteia şi cred că şi la RAAN va fi la fel, astfel încât programele de ieşire din impas să fie finalizate, iar cei peste 2.000 de angajaţi să-şi păstreze locurile de muncă’, a concluzionat Tănasă.