La Adunarea Generală au fost prezenţi 90,01% dintre creditori. Dintre aceştia 60,35 la sută au votat împotriva modificării planului de reorganizare şi doar 29,66 % au fost de acord cu propunerea acţionarului majoritar al clubului.
Citeşte şi: Rapid Bucureşti, zi decisivă: când spune patronul moldovean că va lista clubul la bursă
Conform surselor Agerpres, votul hotărâtor l-a avut ANAF-ul, creditor principal cu 54,46% din creanţe (9.670.065 lei), care nu a fost de acord cu prelungirea planului. Printre cei care au votat împotrivă se numără şi foşti jucători şi antrenori ai clubului Rapid precum Viorel Moldovan, Sandu Tăbîrcă, Cristian Săpunaru, Daniel Niculae sau Octavian Abrudan.
De partea cealaltă, au fost de acord cu prelungirea acţionarul Valerii Moraru şi compania sa Azuga Waters.
Actualul plan de reorganizare din cadrul dosarului de insolvenţă al clubului Rapid, confirmat în 28 martie 2014 de Tribunalul Bucureşti, este valabil până în luna mai a anului 2017. Modificările dorite de acţionariatul clubului se refereau la prelungirea cu un an a planului de reorganizare, până în luna mai 2018, schimbarea organigramei, reeşalonarea datoriilor curente, angajarea unui lot de maximum 25 de jucători noi, externalizarea serviciului de vânzare bilete şi spaţiu publicitar.
Tribunalul Bucureşti stabilise la 4 martie un nou termen în dosarul de insolvenţă al clubului de fotbal Rapid pentru 20 mai, dată până la care oficialii grupării giuleştene trebuiau să supună spre confirmare noul plan de reorganizare în faţa instanţei după aprobarea acestuia de către Adunarea Generală a Creditorilor.
Gruparea de fotbal Rapid, care activează în prezent în Liga a II-a, se află în procedură de insolvenţă din 7 decembrie 2012. În prezent, suma totală a datoriilor clubului Rapid este de 17.754.712 lei.