Alegeri SUA 2024 – Trump anunţă că refuză o altă dezbatere cu Harris

Donald Trump a anunţat joi că refuză o nouă dezbatere cu rivala sa democrată Kamala Harris, potrivit unui mesaj postat pe platforma sa Truth Social, relatează AFP şi Reuters.
AGERPRES - vin, 13 sept. 2024, 08:53
Alegeri SUA 2024 - Trump anunţă că refuză o altă dezbatere cu Harris

„Nu va exista a treia dezbatere”, a declarat candidatul republican, care a inclus dezbaterea sa televizată cu preşedintele Joe Biden, în iunie, pe lângă confruntarea sa de marţi cu vicepreşedinta Kamala Harris.

Deşi Trump şi-a anunţat performanţa de marţi împotriva lui Harris, şase donatori republicani şi trei consilieri pentru Trump au afirmat că Harris a câştigat dezbaterea în mare parte pentru că Trump nu a reuşit să transmită un mesaj.

Dezbaterea a atras 67,1 milioane de telespectatori, potrivit datelor Nielsen.

Harris, vorbind la un miting la scurt timp după postarea lui Trump, a spus: „Cred că le datorăm alegătorilor să avem o altă dezbatere”.

În timp ce Trump a afirmat în postarea sa că sondajele au arătat că a câştigat dezbaterea, mai multe sondaje au indicat că respondenţii cred că Harris s-a descurcat mai bine.

Vicepreşedinta democrată a SUA, Kamala Harris, l-a pus marţi pe republicanul Donald Trump în defensivă într-o dezbatere prezidenţială combativă desfăşurată la postul de televiziune ABC, cu o serie de atacuri privind limitele avortului, pregătirea ei pentru post şi pleiada lui de probleme cu legea, în timp ce ambii candidaţi au căutat să aibă un moment decisiv în aceste alegeri marcate de o luptă strânsă, notează Reuters.

Te-ar mai putea interesa și
Grâul s-a ieftinit la Bursa din Chicago, unde se stabilește prețul global de referință, ca urmare a diminuării temerilor privind un blocaj în aprovizionarea pe Marea Neagră
Grâul s-a ieftinit la Bursa din Chicago, unde se stabilește prețul global de referință, ca urmare a diminuării temerilor ...
Cotaţiile la grâu au înregistrat cel mai redus nivel din ultimele şase săptămâni, pe fondul atenuării temerilor privind problemele de aprovizionare din Marea Neagră, transmite Bloomberg,......
MedLife a cumpărat spitalul Euromedica Baia Mare
MedLife a cumpărat spitalul Euromedica Baia Mare
MedLife, cea mai mare rețea de servicii medicale private din România, își continuă consolidarea în zona Ardealului ...
Rectificarea bugetară va fi una pozitivă, ca urmare a unui plus la buget de 10,4 miliarde de lei – surse Agerpres
Rectificarea bugetară va fi una pozitivă, ca urmare a unui plus la buget de 10,4 miliarde de lei – surse Agerpres
Liderii coaliţiei de guvernare au stabilit în şedinţa de marţi că proiectul de rectificare bugetară, care va fi una ...
Autostrada A13 Sibiu – Făgăraș: Makyol a început lucrările pentru organizările de șantier
Autostrada A13 Sibiu – Făgăraș: Makyol a început lucrările pentru organizările de șantier
Primele utilaje au început lucrul pe Autostrada Sibiu – Făgăraș (A13), anunță marți reprezentanții Direcției Regionale ...