Angajări la Institutul Naţional de Cercetare Dezvoltare pentru Fizică şi Inginerie Nucleară „Horia Hulubei”

Institutul Naţional de Cercetare Dezvoltare pentru Fizică şi Inginerie Nucleară "Horia Hulubei" angajează pe posturi de referent relaţii externe, asistent, secretar şi asistent şef la departamentul de cercetare ELI-NP-IFIN HH. Iată profilurile profesionale căutate de angajatori şi termenele-limită până la care se primesc CV-uri pentru locurile de muncă ofertate.
Economica.net - mie, 23 dec. 2015, 09:04
Angajări la Institutul Naţional de Cercetare Dezvoltare pentru Fizică şi Inginerie Nucleară

Institutul Naţional de Cercetare Dezvoltare pentru Fizică şi Inginerie Nucleară „Horia Hulubei” angajează un referent relaţii externe.
Candidatul potrivit pentru acest post are o diplomă de master într-un domeniu relevant al Comunicării (de exemplu, Comunicare, Relaţii Internaționale, Ştiinţe Politice); este absolvent al unei facultăţi cu profil ştiinţe naturale, sau are cel puţin cinci ani de experienţă profesională în comunicare în domeniul cercetării ştiinţifice şi tehnice în cadrul comunităţilor ştiinţifice sau în politică. Candidatul ideal pentru acest post are cunoştinţe avansate de limba engleză, are cunoştinţe generale despre sistemul instituţional UE din sectorul cercetării; are experienţă în organizarea de întruniri şi evenimente; excelente aptitudini interpersonale şi capacitate de lucru în echipă.
Detalii găsiţi aici.

Institutul Naţional de Cercetare Dezvoltare pentru Fizică şi Inginerie Nucleară „Horia Hulubei” angajează un asistent.
Angajatorii caută un absolvent al unei facultăţi de sub cupola Ştiinţelor Sociale, cu diploma de master în Ştiinţe Umane şi Sociale. Candidatul ideal pentru acest post cunoaşte la nivel avansat limba engleză, are cunoştinţe aprofundate de franceză sau germană. Are, de asemenea, excelente cunoştinţe de MS Office, experienţă într-un rol de asistent manager, dovedeşte etică profesională cu conştientizarea importanţei confidenţialităţii şi încrederii; lucrează riguros, metodic, are solide abilităţi de comunicare şi de organizare, experienţă în organizarea de evenimente publice și/sau ştiinţifice; dovedeşte adaptabilitate la lucrul sub presiunea termenelor şi în perioade cu volum maxim de muncă; simţ dezvoltat pentru comunicare interculturală, competenţe de ascultare și comunicare; formare internaţională şi disponibilitatea de a călători.
Amănunte găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi accesat aici.

23 ianuarie este ultima zi în care se primesc CV-uri pentru aceste posturi.

Institutul Naţional de Cercetare Dezvoltare pentru Fizică şi Inginerie Nucleară „Horia Hulubei” angajează pe posturile de secretar şi asistent şef la departamentul de cercetare ELI-NP-IFIN HH.
Candidatul potrivit pentru aceste posturi are studii superioare; are experienţă profesională relevantă într-o funcţie de asistent manager sau similar; cunoaşte foarte bine limbile română şi engleză (scris şi vorbit); nu are antecedente penale, e rezistent la stres, amabil şi calm, are abilităţi de prioritizare a activităţii şi planificare a sarcinilor, e flexibil şi adaptabil, poate lucra în echipă, are abilităţi excelente în domeniul utilizării Microsoft Office şi în domeniul organizării informaţiilor electronice specifice activităţilor departamentelor; dă dovadă de profesionalism, de viziune. Nu în ultimul rând, candidatul potrivit pentru acest post e abordabil, de încredere şi prompt în toate segmentele de comunicare, atât la nivel intern, cât şi extern.
Până pe 14 ianuarie se primesc CV-uri pentru acest post. Informaţii suplimentare, aici.

Te-ar mai putea interesa și
Tendinţă îngrijorătoare. Volumul cheltuielilor UE neconforme este în creştere (raport ECA)
Tendinţă îngrijorătoare. Volumul cheltuielilor UE neconforme este în creştere (raport ECA)
Nivelul de eroare estimat pentru cheltuielile de la bugetul Uniunii Europene creşte de la un an la altul, iar nivelul record al datoriei, războiul de agresiune al Rusiei împotriva Ucrainei,......
Deficitul balanţei comerciale a crescut cu 14,6%, în primele opt luni ale anului
Deficitul balanţei comerciale a crescut cu 14,6%, în primele opt luni ale anului
Deficitul balanţei comerciale (FOB/CIF) înregistrat de România în primele opt luni ale anului în curs s-a majorat cu ...
PIB a crescut cu 0,3% în trimestrul al doilea din 2024 – date INS
PIB a crescut cu 0,3% în trimestrul al doilea din 2024 – date INS
Produsul Intern Brut - date ajustate sezonier - estimat pentru trimestrul II din 2024 a fost de 442,094 miliarde lei preţuri ...
Fostul ministru al Sănătăţii Nelu Tătaru – vizat de DNA într-un dosar de luare mită
Fostul ministru al Sănătăţii Nelu Tătaru – vizat de DNA într-un dosar de luare mită
Fostul ministru al Sănătăţii Nelu Tătaru este vizat de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie într-un dosar ...