ASBIS a semnat un acord de distribuție cu Jabra, o marcă de top în domeniul soluțiilor audio, video și de colaborare. Înțelegerea cuprinde 22 de țări, printre care și România

Distribuitorul și producătorul de soluții și servicii IT ASBISC Enterprises Plc a anunțat astăzi că a încheiat recent un acord de distribuție cu brandul danez Jabra.
Economica.net - lun, 01 iul. 2024, 19:05
ASBIS a semnat un acord de distribuție cu Jabra, o marcă de top în domeniul soluțiilor audio, video și de colaborare. Înțelegerea cuprinde 22 de țări, printre care și România

Jabra este o subsidiară a GN Audio, o divizie a companiei daneze GN Group,care are o bogată istorie de inovație în domeniul tehnologiei. Jabra este recunoscută pentru echipamente audio și, mai recent, pentru sisteme de videoconferință.

Acest parteneriat strategic permite ASBIS să-și extindă portofoliul de produse prin încorporarea de noi soluții de conferințe audio și video de înaltă calitate, care vor fi acum disponibile ]n ofertele comerciale din 22 de țări, printre care: Letonia, Lituania, Estonia, Bosnia și Herțegovina, Albania, Muntenegru, Serbia, Kosovo, Slovenia, Croația, România, Bulgaria, Cipru, Ungaria, Kazahstan, Armenia, Azerbaidjan, Georgia, Uzbekistan, Tadjikistan, Kârgâzstan și Turkmenistan.

„Dezvoltarea sistemului de muncă hibridă continuă să stimuleze cererea de soluții profesionale audio și video pe piață. Parteneriatul cu o companie atât de puternică precum ASBIS ne va permite să ne extindem și mai mult afacerea în regiune și să răspundem și mai bine nevoilor clienților noștri”, explică Tomasz Miller, șeful CEE și CIS la Jabra.

„Jabra, o companie de tehnologie scandinavă renumită, cu 150 de ani de experiență, s-a dedicat creării de soluții inovatoare care duc experiențele vizuale și audio la un nou nivel, superior”, spune Vladimir Linkevich, CBDO Consumer Distribution a ASBISC Enterprises PLC.

„Acest parteneriat este un pas semnificativ în punerea în practică a misiunii noastre de a le oferi clienților tehnologie de ultimă oră. Suntem încrezători că de această colaborare vor beneficia clienții noștri, care vor avea la dispoziție soluții avansate de conferințe audio și video pentru a le îmbunătăți experiențele de comunicare.”

„Noul acord cu Jabra ne permite să ne diversificăm portofoliul de soluții audio, video și de colaborare de top disponibile în România și să le oferim partenerilor noștri instrumentele potrivite care să răspundă cerințelor specifice ale clienților lor”, adaugă Alexandru Stoinea, General Manager ASBIS Romania.

Despre Jabra

Jabra este un brand lider mondial în soluții audio, video și colaborare, conceput pentru a împuternici utilizatorii individuali și companiile, membru al grupului GN Audio. Compania creză instrumente integrate pentru call centers, birouri și soluții de colaborare pentru a ajuta profesioniștii să lucreze mai productiv de oriunde. Firma produce și căști over-head și in-ear true wireless, care le permit utilizatorilor să se bucure de apeluri, de muzică și de elemente media.

Fondat în 1869, GN Group are peste 7.000 de angajați și este listat pe Nasdaq Copenhaga (GN.CO). Soluțiile GN sunt vândute în 100 de țări din întreaga lume.

Despre ASBIS Group

ASBIS Group este un important distribuitor cu valoare adăugată, furnizor de produse, soluții robotice și servicii din domeniul TIC și IoT pentru piețele din Europa, Orientul Mijlociu și Africa (EMEA), cu operațiuni locale în Europa Centrală și de Est, republicile baltice, țările CSI, Orientul Mijlociu și Africa de Nord.

Afacerea ASBIS se bazează pe trei piloni:
1. Distribuție de produse hardware și software pentru Client Computing și Centre de Date, electronice de larg consum prin:
A. Lanțuri de retail și comercianți online
b. Resellers către zona IMM
c. Companii mari.
2. Crearea de produse de talie mondială – de la cercetare și dezvoltare științifică, la proiectare și inginerie, firmware și software, producție și marketing de produse și soluții IT și IoT prin intermediul mărcilor proprii:
A. Aeno (electrocasnice mici).
b. Canyon (ceasuri inteligente, baterii externe, accesorii pentru computere și dispozitive mobile)
c. Cron Robotics (construire de soluții proprii pe segmentul robotică, inclusiv coboți).
d. Lorgar (accesorii pentru jocuri și streaming)
e. Perenio (platforma IoT, routere IoT, aplicații și periferice pentru smart office/home, smart health).
f. Prestigio (dispozitive și accesorii inteligente, soluții inovatoare pentru afaceri și educație etc.)
d. Prestigio Solutions (soluții tehnologice inovatoare pentru afaceri și educație)
3. Proiecte de vânzare de soluții complexe către companii mari prin intermediul rețelelor extinse de integratori de sistem și revânzători cu valoare adăugată.

ASBIS a fost fondată în 1990, în Belarus, din 1995 operează din Cipru. Compania are două centre principale de distribuție în lume, situate în Republica Cehă și Emiratele Arabe Unite și centre centre regionale de distribuție (Georgia, Africa de Sud), filiale în 34 de țări, peste 2.200 de angajați și aproximativ 20.000 de clienți activi în 60 de țări. la nivel mondial. În 2023, Grupul a realizat vânzări de aproape 3,1 miliarde de dolari.

Acțiunile Companiei sunt listate la Bursa de Valori din Varșovia din octombrie 2007 sub simbolul „ASB” (ASBIS).

Despre ASBIS România

Înființată în 1998 ca filială locală a ASBISc Enterprises PLC (WSE: ASB), ASBIS Romania este distribuitor cu valoare adăugată, OEM și furnizor de soluții IT, IoT, AI. Compania este specializată în distribuție cu valoare adăugată (VAD), soluții de piață B2B și distribuție de produse ITC de la furnizori globali. Cooperând cu liderii din industria IT, echipele de experți ale companiei configurează produse hardware și elemente software, servicii bazate pe cloud și tehnologii pentru a crea soluții comerciale viabile și atractive.

Cei peste 25 de ani de prezență pe piața locală au fost marcați de momente importante, cum ar fi consolidarea diviziilor VAD, Volume distribution și Consumer și diversificarea portofoliului de produse, soluții și branduri, inclusiv prin introducerea unor mărci proprii, cum este cea de produse electronice inteligente AENO. În 2022, ASBIS Group a înființat o nouă divizie, de roboți colaborativi (coboți), care are o echipă locală dedicată din România.

Te-ar mai putea interesa și
ANAR: Coeficientul de umplere a principalelor 40 de lacuri este de 78,96%
ANAR: Coeficientul de umplere a principalelor 40 de lacuri este de 78,96%
Coeficientul de umplere în principalele 40 de lacuri este de 78,96%, iar rezerva de apă se situează la 3,42 de miliarde de metri cubi, a anunţat Administraţia Naţională "Apele Române" (ANAR),......
Directorul Aeroportului Sibiu, despre problemele transporatorului aerian FlyLili: Încrederea pasagerilor va fi afectată. S-ar putea să existe o ușoară reticență
Directorul Aeroportului Sibiu, despre problemele transporatorului aerian FlyLili: Încrederea pasagerilor va fi afectată. ...
FlyLili a anunţat că nu mai poate începe zborurile directe din 20 iulie, de pe Aeroportul Internaţional din Sibiu (AIS), ...
Consiliul Concurenței a actualizat „Monitorul Prețurilor” cu o secțiune dedicată produselor cu prețuri plafonate
Consiliul Concurenței a actualizat „Monitorul Prețurilor” cu o secțiune dedicată produselor cu prețuri plafonate
Consiliul Concurenței a anunțat astăzi că a actualizat platforma online Monitorul Prețurilor (www.monitorulpreturilor.info), ...
Scumpirea petrolului a adus mai mulți bani bugetului Rusiei în primele șase luni ale anului
Scumpirea petrolului a adus mai mulți bani bugetului Rusiei în primele șase luni ale anului
Veniturile colectate de Guvernul rus din vânzările de petrol şi gaze în primele şase luni ale acestui an au crescut ...