Auchan își remodelează rețeaua de hypermarketuri după un model testat în cartierul Berceni din București

După aproximativ un an de teste, retailerul francez Auchan a dus noul său concept de hypermarket și în afara Bucureștiului. Pe termen lung, compania anunță că va implementa modelul și în celelalte hipermarketuri din țară.
Alina Stanciu - mie, 14 aug. 2024, 15:39
Auchan își remodelează rețeaua de hypermarketuri după un model testat în cartierul Berceni din București

Lansat anul trecut în Auchan Berceni, în urma unei investiții de 5 milioane de euro,  noul concept de hypermarket al retailerului francez  a fost implementat și în unitatea Auchan Găvana din Pitești.

Cu o suprafață de vânzare de 7.300 mp și o gamă formată din aproximativ 50.000 de produse, hipermarketul Auchan Găvana a fost reamenajat pentru a acomoda servicii și game extinse și specializate, structurate sub formă de universuri de specialist alimentar și nealimentar.

Spre exemplu, printre principalele noutăți aduse în hipermarket se numără o vizibilitate mai puternică acordată produselor românești, în contextul în care,  până în prezent, Auchan a dezvoltat peste 85 de produse în filiera Auchan, parteneriate pe termen lung cu producători locali. De altfel, peste 90% dintre produsele alimentare din Auchan provin de la societăți din România.

În noul concept de magazin, au fost integrate  zona „Crama Mea”, vitrine cu servire asistată pentru toate produsele proaspete (pește, carne, mezeluri, brânzeturi, măsline, gastro), cu scopul de a ușura alegerea clienților. Pentru o selecție mai facilă și rapidă a produselor necesare, a fost construită și „Zona de sănătate”, de unde clienții pot alege cu ușurință dintr-o gamă variată de produse bio și pentru diete speciale, precum produse fără gluten, zahăr sau sare.

Magazinul păstrează în continuare zonele proprii de producție, respectiv Brutărie, Cofetărie, Gastro, iar zona de servit masa a fost extinsă și modernizată, pentru ca fiecare client să poată savura, zilnic, într-un ambient plăcut preparate proaspete pregătite de bucătarii Auchan.

Un alt reper pentru noul model de hiperstore este raionul dedicat produselor pentru animalele de companie, suprafața acestuia fiind acum dublă.

Alte noutăți sunt Florăria Auchan, zona dedicată produselor de machiaj, dar și de „Librăria mea”.

Servicii noi – acompaniere pentru persoanele cu dizabilități și închiriere gratuită de unelte pentru casă

Și în ceea ce privește gama de servicii au fost aduse noutăți. Astfel, orice persoană cu nevoi speciale poate solicita la Auchan Găvana să fie însoțită la cumpărături sau să i se facă cumpărăturile de către un angajat. Serviciul este disponibil zilnic, în intervalul orar de funcționare a magazinului, și este accesibil fie printr-o programare telefonică în prealabil, fie direct în momentul sosirii în magazin.

Mai mult, clienții Auchan Găvana care beneficiază și de cardul de fidelitate MyCLUB Auchan pot accesa serviciul „Ustensile de închiriat”, putând împrumuta, gratuit, unelte și echipamente pentru casă și grădină.

Auchan Găvana are case de marcat hibride, multifuncționale, ce pot fi operate atât de către client, cât și de către casieri.

Auchan România are în portofoliu peste 430 de magazine, cuprinzând 28 de hipermarketuri și 7 supermarketuri Auchan, 5 hipermarketuri Atac Hiper Discount,  magazinul Auchan Go, aproape 400 de magazine de ultra-proximitate MyAuchan, din care majoritatea în stațiile Petrom, 1 magazin în franciză Simply by Auchan, precum și magazinul online auchan.ro.

Te-ar mai putea interesa și
Constructorii auto europeni merg la Paris pentru a-şi prezenta modelele electrice ieftine
Constructorii auto europeni merg la Paris pentru a-şi prezenta modelele electrice ieftine
Mult timp principalii constructori auto europeni au profitat de Salonul auto de la Paris pentru a-şi prezenta cele mai noi tehnologii şi designuri, însă la ediţia din acest an tema va fi una......
Vladimir Putin este deschis unui dialog cu cancelarul german, anunță Kremlinul
Vladimir Putin este deschis unui dialog cu cancelarul german, anunță Kremlinul
Preşedintele rus Vladimir Putin este deschis unui dialog cu cancelarul german Olaf Scholz, a declarat duminică purtătorul ...
Marea Britanie anunţă o nouă strategie industrială. Sunt vizate opt sectoare
Marea Britanie anunţă o nouă strategie industrială. Sunt vizate opt sectoare
Guvernul laburist britanic a anunţat duminică lansarea unei Strategii Industriale destinate impulsionării creşterii, ...
Grupul chinez Chery fabrică maşini în Rusia, în fostele fabrici ale Volkswagen şi Mercedes
Grupul chinez Chery fabrică maşini în Rusia, în fostele fabrici ale Volkswagen şi Mercedes
Producătorul auto chinez Chery a început asamblarea maşinilor în Rusia, pentru a le vinde în această ţară, la trei ...