AVIS: Creștere semnificativă a rezervărilor de mașini făcute de români pentru orașe din Asia

Reprezentanții Avis în România consideră că august a fost perioada de vârf pentru închirierile de mașini. S-a observat o creștere semnificativă a rezervărilor făcute de români pentru orașe din Asia.
Robert Stan - lun, 26 aug. 2024, 22:09
AVIS: Creștere semnificativă a rezervărilor de mașini făcute de români pentru orașe din Asia

Conform oficialilor AVIS România, luna august „s-a dovedit a fi cea mai dinamică lună pentru piața de închirieri auto”. Furnizorul de soluții de transport a înregistrat o creștere a rezervărilor față de aceeași perioadă a anului trecut.

Datorită sezonului estival și a creșterii numărului de călătorii, atât interne, cât și internaționale. Ca și până acum, cei mai mulți români au optat să plece în vacanță în această vară în lunile iulie și august aceasta fiind perioada de vârf pentru închirierile de mașini în România.

„Majoritatea rezervărilor de mașini din august au fost făcute pentru călătorii internaționale către destinații din Europa, dar s-a observat o creștere semnificativă a rezervărilor în orașe din Asia. În plus, 90% dintre români preferă pachetele de protecție completă atunci când călătoresc în străinătate. Această tendință reflectă dinamica generală a pieței și preferința tot mai mare pentru servicii de închirieri auto flexibile și de încredere”, au menționat cei de la AVIS România.

Pentru a asigura o calitate bună a serviciilor și pentru a răspunde cererii în creștere, AVIS România a făcut investiții strategice în extinderea flotei și în îmbunătățirea portofoliului de servicii.

Compania a lansat QuickPass, o soluție digitală inovatoare menită să eficientizeze procesul de închiriere, permițând clienților să plece mai repede la drum. Cu ajutorulul QuickPass, contractul de închiriere începe să fie procesat înainte ca beneficiarul să ajungă la ghișeu, iar clienții doar își introduc datele online, fac rezervarea și confirmă.

La sosire, clienții pot merge la punctele de servicii dedicate QuickPass pentru a finaliza procesul. După ce prezintă permisul de conducere, cardul de plată, un act de identitate suplimentar și oferă o semnătură, clienții primesc cheile și își pot începe călătoria.

AVIS operează in Romania prin compania actuală din 1994. Cu o experiență de 30 de ani pe piața de închirieri auto, compania are ca scop principal oferirea de servicii de închiriere auto de calitate și personalizate în funcție de nevoile clienților săi. AVIS România este prezentă în șase orașe din țară, cu birouri de închiriere în centrele și aeroporturile din București, Otopeni, Cluj-Napoca, Constanța, Brașov și Timișoara.

AVIS Budget Group Inc., companie cu sediul în Parsippany, N.J., este un furnizor de soluții globale de mobilitate, prin brandurile sale Avis și Budget, care au peste 10.000 de locații de închiriere în aproximativ 180 de țări din întreaga lume, cât și prin brandul său Zipcar dedicat serviciilor de car-sharing.

Te-ar mai putea interesa și
Rețele Electrice Dobrogea investește peste 162 de milioane de lei în infrastructura energetică din județul Călărași
Rețele Electrice Dobrogea investește peste 162 de milioane de lei în infrastructura energetică din județul Călărași
Compania Rețele Electrice Dobrogea a lansat, prin intermediul sistemului informatic de achiziții publice (SEAP), o procedură de achiziție de lucrări pentru modernizarea rețelelor de medie și......
Politicile lui Harris și Trump, posibil impact major asupra burselor. Cum ar putea acționa investitorii, în funcție de rezultatele alegerilor?
Politicile lui Harris și Trump, posibil impact major asupra burselor. Cum ar putea acționa investitorii, în funcție de ...
Fără îndoială, alegerile prezidențiale din SUA vor avea un impact semnificativ asupra piețelor bursiere, mai ales pentru ...
Burduja: Prelungirea plafonării preţurilor la energie şi în 2025 poate fi o variantă. Vom face o evaluare
Burduja: Prelungirea plafonării preţurilor la energie şi în 2025 poate fi o variantă. Vom face o evaluare
Ministrul Energiei, Sebastian Burduja, a afirmat că prelungirea şi în 2025 a plafonării preţurilor poate fi o variantă ...
Reuters: Nouă state europene se opun reluării misiunilor FMI în Rusia
Reuters: Nouă state europene se opun reluării misiunilor FMI în Rusia
Nouă state europene au protestat vineri contra planurilor Fondului Monetar Internaţional (FMI) de a relua misiunile în ...