Avon deschide primul magazin de brand, în sistem de franciză, din România

Avon, unul dintre principalii jucători globali din industria frumuseții, anunță deschiderea primului magazin de brand în România, care funcționează în sistem de franciză. Amplasată strategic în centrul comercial AFI Cotroceni, noua unitate de tip insulă oferă consumatorilor un acces extins la produsele din portofoliu.
Economica.net - joi, 29 aug. 2024, 18:27
Avon deschide primul magazin de brand, în sistem de franciză, din România

Această deschidere marchează un moment important în evoluția Avon pe piața locală, fiind răspunsul companiei la cererea și interesul consumatorilor pentru produsele sale. Magazinul oferă o experiență adaptată nevoilor celor care preferă să își facă cumpărăturile în centrele comerciale.

„Deschiderea primei unități de brand în România reprezintă pentru noi un pas către nivelul următor în direcția extinderii prezenței noastre pe piață. Intrarea în retailul clasic nu înseamnă o schimbare a modelului nostru de afaceri, ci mai degrabă o extindere a modului în care ne adresăm nevoilor consumatorilor noștri. Ne dorim să fim cât mai aproape de ei, să le oferim flexibilitate și acces facil la produsele noastre, indiferent de canalul de achiziție pe care îl preferă”, a declarat Roxana Popescu, General Manager Avon România și Republica Moldova.

Magazinul de tip insulă este poziționat la parterul centrului comercial Afi Cotroceni, pe Sunset Boulevard, unde consumatorii vor putea găsi multe dintre produsele preferate, de la cele de make-up, îngrijire personală și skin care, până la colecțiile consacrate de parfumuri.

„Când am descoperit oportunitatea de a colabora cu Avon prin sistemul de franciză, am fost încântat să devin partener de afaceri și să deschid primul magazin de cosmetice sub un brand de renume, a cărui viziune și valori le împărtășesc pe deplin. Experiența vastă a brandului Avon în domeniul cosmeticelor, alături de angajamentul său pentru frumusețe, inovație, calitate și grijă pentru natură, au fost determinante în decizia mea de a investi în acest proiect. Sunt convins că această inițiativă va deschide noi oportunități, atât pentru consumatori, cât și pentru alți antreprenori care doresc să adopte un model de afaceri eficient și profitabil”, a declarat Andrei Asultanei, partener de franciză.

Unitatea din AFI Cotroceni este prima dintr-o serie planificată de deschideri în orașele mari din România, unde Avon va continuă să dezvolte modelul de franciză, oferind noi oportunități de afaceri pentru antreprenorii locali.

Despre franciza Avon

Ca parteneri ai francizei, antreprenorii vor beneficia de suport complet și de un pachet detaliat de know-how, care le va oferi acces la un model de afaceri solid și bine structurat. Aceștia vor primi sprijin în alegerea locației, dezvoltarea unui branding eficient, promoții dedicate, participarea la sesiuni de training și asistență în lansarea, promovarea și gestionarea afacerii.

Partenerul strategic al modelului de franciza AVON este Franchwise.

Te-ar mai putea interesa și
Secretarul de stat american Antony Blinken denunță activitate destabilizatoare din lume ale mass-media ruse RT (Video)
Secretarul de stat american Antony Blinken denunță activitate destabilizatoare din lume ale mass-media ruse RT (Video)
Secretarul de stat american Antony Blinken a denunţat vineri activităţile ilicite de destabilizare în lumea ale mass-media ruse RT, subliniind că aceasta s-a transformat într-o "ramură" a......
“Să crești taxele, mai ales într-o perioadă de criză, e o cumplită greșeală, iar PNL se opune ferm” – Stroe, PNL
“Să crești taxele, mai ales într-o perioadă de criză, e o cumplită greșeală, iar PNL se opune ferm” – Stroe, PNL
Ionuț Stroe, purtătorul de cuvânt al Partidului Național Liberal, spune că formațiuea politică se va opune oricărei ...
Donald Trump a promis expulzări în masă din orașul Springfield, statul Ohio. El i-a acuzat pe haitienii veniți aici că mănâncă pisicile și câinii localnicilor (Video)
Donald Trump a promis expulzări în masă din orașul Springfield, statul Ohio. El i-a acuzat pe haitienii veniți aici ...
Donald Trump a promis vineri "expulzări în masă" în Springfield, un mic oraş din statul Ohio unde i-a acuzat pe nedrept ...
Undă verde pentru 12 blocuri cu apartamente pe terenul unde a fost fabrica de diamante sintetice construită de Ceaușescu
Undă verde pentru 12 blocuri cu apartamente pe terenul unde a fost fabrica de diamante sintetice construită de Ceaușescu
Dezvoltatorul Eden Capital Development a obținut în luna august autorizația de construcție pentru 12 blocuri înalte ...