Pentru funcţia de bucătar, SOCAR a stabilit următoarele criterii de selecţie: studii medii, experienţă de minimum un an în pregătirea produselor de bucătărie rece şi caldă de tip fast-food, bune abilităţi în gestiune, integritate şi corectitudine. Benzinăriile Socar sunt prevăzute cu zone fast-food de unde clienţii pot cumpăra produse precum şaorma şi chebab.
Pentru postul de lucrător gestionar în cadrul companiei, sunt solicitate: studii medii, dorinţa de a lucra în domeniul vânzărilor de carburant, cunoştinţe de operare calculator, lucrul cu gestiunea, integritate şi corectitudine.
Cei care vor să fie şefi de staţie distribuţie carburant trebuie să aibă studii superioare, experienţă de minimum doi ani în domeniul vânzărilor de carburant, gestiunii de bani şi marfă, coordonării unei echipe şi administrării de bugete.
‘Căutăm candidaţi care fie au deja o experienţă de lucru în domeniul în care compania activează, fie doresc să înceapă şi să dezvolte o carieră în piaţa de retail cu carburant într-o companie aflată într-o dinamică de dezvoltare la nivel naţional. În prezent compania noastră are peste 300 de angajaţi la nivel naţional, dintre care mai mult de 40% au fost recrutaţi în cursul acestui an’, a declarat Emanuela Gheorghe, manager HR SOCAR Petroleum, citată în comunicat.
Compania aşteaptă CV-urile candidaţilor la adresa [email protected] până în data de 31 decembrie 2013.
SOCAR România este divizia locală a companiei petroliere şi de gaze naturale deţinută de statul Azerbaijan (The State Oil Company of Azerbaijan Republic).
Compania deţine în prezent o reţea de 20 staţii de alimentare în judeţele Iaşi, Botoşani, Suceava, Neamţ, Bihor şi Buzău şi se pregăteşte de finalizarea celei din Bucureşti.
Până în prezent, SOCAR a creat în România peste 300 de locuri de muncă şi a derulat investiţii de aproximativ 50 milioane de euro.