Beko România lansează un nou ecosistem de electrocasnice pentru brandul Arctic

Brandul Arctic, aflat în portofoliul companiei Beko România, anunță lansarea unui nou ecosistem de electrocasnice sustenabile, respectiv mașini de spălat rufe, aparate frigorifice, cuptoare și plite încorporabile, mașini de spălat vase și uscătoare de rufe.
Lidia Neagu - lun, 30 sept. 2024, 16:38
Beko România lansează un nou ecosistem de electrocasnice pentru brandul Arctic

„La Beko România, suntem dedicati sa gasim soluții inovatoare care reduc impactul asupra mediului, atât în procesul de producție, cât și în utilizarea produselor. Ne concentrăm pe tehnologii care răspund nevoilor prezentului, protejand in acelasi timp resursele pentru generațiile viitoare. Noua gamă de electrocasnice Arctic reflectă angajamentul nostru de a face sustenabilitatea accesibilă pentru toți, integrând tehnologia în moduri care raspund stilului de viata actual. România rămâne un pilon central al strategiei noastre globale și suntem dedicați să aducem valoare reală în fiecare casă, contribuind la un viitor mai verde și mai sigur.”, a declarat Murat Büyükerk, CEO Beko România, Moldova, Cipru, Grecia și Malta.

Potrivit companiei, printre inovațiile înglobate în noua gamă de electrocasnice Arctic, se numără tehnologia Full No Frost, care previne apariția gheții în combinele frigorifice, AeroCooking care asigură distribuirea uniformă a căldurii în cuptoarele încorporabile Arctic si SaveInAll care reprezintă o abordare integrată a reducerii consumului de apă și energie al mașinilor de spălat rufe.

Beko România are în portofoliul său brandurile comerciale Arctic, Beko și Grundig, este parte a grupului Beko B.V. Cu investiții de peste 391 de milioane de euro în unitățile sale de producție din România începând din 2002, Beko Romania și-a extins semnificativ capacitatea de producție și a integrat sustenabilitatea în centrul modelului său de afaceri. Compania exportă în prezent 84% din producția totală în peste 80 de țări.

Beko Romania deține în România două dintre cele mai mari fabrici de electrocasnice din Europa continentală, fabrica de la Găești, unde au fost produse până în prezent peste 44 de milioane de aparate frigorifice și fabrica de mașini de spălat din Ulmi, prima fabrică Industry 4.0 din România, dotată cu cele mai recente tehnologii în materie de robotizare, inteligență artificială, machine learning și automatizare a proceselor. Fabrica din Ulmi a fost desemnată de către Forumul Economic Mondial (WEF) drept unul dintre cele mai verzi centre de producție din lume, primind statutul de Sustainability Lighthouse, unul dintre puținele de acest tip din Europa.

Cu o istorie de peste 50 de ani, brandul de consumator Arctic este unul dintre „Cele mai puternice branduri românești”, conform studiului realizat de compania de cercetare Unlock Market Research și BIZ ocupand pozitia de lider in evaluarile din 2020, 2021, 2022, 2023.

Te-ar mai putea interesa și
Ministerul Energiei a semnat finanțări de 70 mil. lei pentru instalarea de regenerabile de către primării
Ministerul Energiei a semnat finanțări de 70 mil. lei pentru instalarea de regenerabile de către primării
Astăzi, 30 septembrie 2024, la Ministerul Energiei, au fost semnate 26 de contracte de finanțare în cadrul apelului din Fondul pentru Modernizare: Programul - cheie 1: Surse regenerabile de......
Programul SMR din Marea Britanie a intrat în faza de negociere cu ofertanții. NuScale a fost eliminată din cursă
Programul SMR din Marea Britanie a intrat în faza de negociere cu ofertanții. NuScale a fost eliminată din cursă
Programul propus de Marea Britanie privind reactoarele modulare mici (SMR) a intrat în faza de negociere, patru companii ...
Peste jumătate dintre români își doresc produse cu AI și urmăresc să își cumpere telefoane și televizoare cu această tehnologie – studiu
Peste jumătate dintre români își doresc produse cu AI și urmăresc să își cumpere telefoane și televizoare cu această ...
Mai mult de jumătate dintre români, respectiv 62%, se uită cu entuziasm la tehnologia AI și se așteaptă ca aceasta ...
Taxa pe carbon, într-o nouă etapă de implementare. Ce se schimbă din trimestrul trei 2024?
Taxa pe carbon, într-o nouă etapă de implementare. Ce se schimbă din trimestrul trei 2024?
Taxa pe carbon, instituită prin mecanismul de ajustare a carbonului la frontieră (CBAM), intră în etapa următoare a ...