Betahaus intră pe piața din România și deschide un spațiu de coworking în centrul Bucureștiului

Betahaus, una dintre mărcile care au făcut pionierat în domeniul spațiilor de coworking din Europa, cu locații în Berlin, Hamburg, Barcelona și Sofia, anunță deschiderea primului său spațiu din România, informează compania prin intermediul unui comunicat transmis către Economica.net.
Ion Dobreanu - mie, 28 feb. 2024, 17:35
Betahaus intră pe piața din România și deschide un spațiu de coworking în centrul Bucureștiului

Continuând parteneriatul strategic cu Grupul GTC, unul dintre principalii investitori și dezvoltatori imobiliari din regiunile CEE și SEE, betahaus lansează un spațiu de coworking profesional complet echipat în centrul Bucureștiului, în zona Piața Victoriei. Amplasat pe două etaje în clădirea Premium Plaza, situată în strada Dr. Iacob Felix nr. 63-69, cu o capacitate de peste 170 de locuri, betahaus Victoriei oferă condiții exclusive pentru primii săi membri.

Decizia privind deschiderea spațiului de coworking din București are la bază succesul celor două locații de coworking din Sofia deschise anul trecut. Aceste spații, situate în două dintre cele mai mari districte de afaceri din Sofia și ocupând o suprafață totală de 3000 mp, sunt deținute de Grupul GTC și operate de betahaus. Printre clienții betahaus Sofia se numără unele dintre cele mai importante companii din Bulgaria, respectiv KBC Global Services, Telefonica Tech și Solar Edge.

Noul spațiu de coworking este mobilat conform celor mai înalte standarde de birou și gestionat cu cea mai recentă infrastructură IT, control acces și soluții de securitate. Printre facilitățile principale se numără recepția disponibilă pe tot parcursul programului, sălile de conferințe, cabinele telefonice, imprimanta de clasă business, bucătăriile complet echipate și dotate cu cafea și ceai, precum și spațiile pentru evenimente.

„Cea mai recentă completare a rețelei noastră globale de spații de coworking este una specială. Bucureștiul ne-a impresionat și suntem foarte fericiți să deschidem prima noastră locație în acest oraș vibrant. Suntem recunoscători GTC pentru că ne oferă oportunitatea de a intra pe piață și așteptăm cu nerăbdare să explorăm potențialul acestui oraș în anii următori”, a declarat Metodi Terziev, CEO betahaus.

„Suntem onorați să găzduim betahaus în Premium Plaza și astfel să susținem extinderea conceptului lor de coworking creativ în România. Deschiderea betahaus Victoriei marchează o nouă etapă în colaborarea noastră, bazată pe succesul pe care l-am avut împreună la Sofia și pe viziunea noastră de a dezvolta spații de lucru care inspiră și încurajează afacerile și profesioniștii din toate industriile. Suntem încrezători că betahaus Victoriei va oferi o experiență distinctivă și valoroasă comunității de afaceri din București, va stimula creativitatea și munca în echipă și se va transforma rapid într-un centru pentru dezvoltarea talentelor, performanței și antreprenoriatului”, a declarat Ziv Gigi, director executiv al GTC în SEE.

Despre betahaus

Betahaus este una dintre primele companii pentru spații de coworking din Europa, cu locații în Berlin, Barcelona, Hamburg, Sofia și București. Fondată în 2009 în Berlin, betahaus a devenit un loc unde oamenii puteau schimba mediul tradițional de birou. Comunitatea este o combinație de startup-uri disruptive, agenții digitale și de marketing, companii globale de tehnologie, reprezentanți corporativi, designeri, arhitecți și alți freelanceri. Printre membrii cei mai cunoscuți ai comunității globale betahaus se numără companii precum Rakuten Viber, KBC Global Services, Omio, Vimeo, Telefonica Tech, Coursera, Siemens, Office RnD, Rambus, thyssenkrupp, Orderbird și ZAYO.

Despre GTC

Grupul GTC este principalul investitor și dezvoltator imobiliar axat pe Polonia și capitalele din Europa Centrală și de Est. Începând din 1994, GTC a dezvoltat 81 de proprietăți moderne de birouri și retail, cu o suprafață totală de peste 1,4 milioane de metri pătrați în Europa Centrală și de Est. GTC gestionează în prezent în mod activ un portofoliu imobiliar de 46 de clădiri comerciale care oferă aproximativ 753.000 de metri pătrați de spații de birouri și retail închiriabile în Polonia, Ungaria, România, Serbia, Croația și Bulgaria. GTC S.A. este listată la Bursa de Valori din Varșovia și cotată la Bursa de Valori din Johannesburg.

 

Te-ar mai putea interesa și
Londra naționalizează o fabrică strategică de semiconductori, esențială pentru industria de apărare britanică
Londra naționalizează o fabrică strategică de semiconductori, esențială pentru industria de apărare britanică
Guvernul britanic a anunţat vineri naţionalizarea unei uzine strategice producătoare de semiconductori care este esenţială pentru industria de apărare, în special pentru fabricarea avioanelor......
Popeyes anunță că va deschide săptămâna viitoare primul său restaurant din Ploiești
Popeyes anunță că va deschide săptămâna viitoare primul său restaurant din Ploiești
Lanțul de restaurante Popeyes anunță că va deschide săptămâna viitoare primul său restaurant din Ploiești, acesta ...
USR anunță că a sesizat Comisia Europeană pentru că noua lege a pensiilor nu respectă condițiile din PNRR
USR anunță că a sesizat Comisia Europeană pentru că noua lege a pensiilor nu respectă condițiile din PNRR
Uniunea Salvați România a sesizat Comisia Europeană, acuzând faptul că noua lege a pensiilor nu respectă principiului ...
Norofert raportează pentru primele șase luni din 2024 o cifră de afaceri de 21 de milioane de lei și profit net de 1,85 de milioane de lei, în scădere cu 40%
Norofert raportează pentru primele șase luni din 2024 o cifră de afaceri de 21 de milioane de lei și profit net de 1,85 ...
Norofert, principalul producător de inputuri organice pentru agricultură și furnizor de biotehnologie pentru agricultura ...