Better Music, cea mai mare agenție de marketing și management muzical pentru promovarea artiștilor din România (P)

Artiștii care vor să aibă mai multă vizibilitate și succes în domeniul muzical, cu piese în trending, o bază reală de fani și evenimente numeroase, ar trebui să ia în calcul colaborarea cu o agenție specializată care să îi ajute nu numai pe partea de marketing, cât și în ceea ce privește managementul conturilor de socializare și, mai ales, a celui de Youtube.
Ion Dobreanu - joi, 23 mai 2024, 16:50
Better Music, cea mai mare agenție de marketing și management muzical pentru promovarea artiștilor din România (P)

Better Music revoluționează industria muzicală din România prin oferirea celor mai eficiente soluții de promovare pentru artiștii care activează în acest domeniu. Cu o abordare inovativă și personalizată, Better Music este cea mai mare agenție de marketing și managament muzical din România care ajută artiștii să își maximizeze vizibilitatea și succesul pe platformele digitale. În plus, Better Music este singura agenție Youtube Music Partner din România.

Nu numai că agenția se ocupă de adminstrarea conținutului și a conturilor de social media și Youtube ale artiștilor și publicarea pieselor acestora pe platformele de streaming, dar oferă garanții și pentru protejarea drepturilor de autor și construirea unui branding de succes.

Better Music, garanția unor servicii de promovare de calitate și cu rezultate eficiente pentru artiștii din România
Cu un background solid în domeniul marketingului, Andrei Militaru, un tânăr antreprenor din Timișoara în vârstă de 28 de ani, a pus bazele Better Music, agenție de marketing și management online specializată în creșterea vizibilității artiștilor din domeniul muzical din România.

Parcursul profesional al lui Andrei a început încă de la vârsta de 13 ani, atunci când a început să-și câștige primii bani din Photoshop, lucrând pe site-uri de freelance. La vârsta de 15 ani și-a lansat deja propriul site de jocuri online iar la 21 de ani și-a deschis propria agenție de marketing online.

La 25 de ani, Andrei Militaru și-a pus toată experiența de marketing adunată în toți acești ani în fondarea agenției de management și marketing pentru artiști, Better Music Distribution.

Andrei Militaru are de asemenea expertiză și deține informații importante despre protecția drepturilor de autor, branding și marketing strategic pentru artiști, ajutându-i astfel să ajungă la rezultate de top în cariera lor.

Până în prezent, agenția a administrat sute de conturi de YouTube și a oferit consultanță pentru ca artiștii să-și crească canalele de YouTube și să-și creeze o imagine de profesioniști în rândul publicului lor.

Ceea ce este de notat este faptul că Better Music oferă servicii eficiente de management YouTube cu rezultate dovedite pentru artiștii din România, indiferent dacă aceștia colaborează și cu agenții de distribuție, distribuitori direcți sau platforme precum CD Baby, DistroKid sau TuneCore.

„Interesul nostru este ca atât artiștii din pachete, cât și artiștii din distribuție să aibă creșteri ale brandului personal, veniturilor și evenimentelor, fără să se streseze. Ei să creeze melodii, iar de restul ne ocupăm noi”, declară Andrei Militaru.

Better Music oferă artiștilor servicii profesioniste și complete de:
• Strategie personalizată de comunicare;
• Administrarea profesională a conturilor de Facebook, Instagram, TikTok și Youtube;
• Integrarea pieselor în playlisturi care au peste 1.000.000 de vizualizări lunare;
• Integrarea pieselor pe platforme oficiale precum YouTube, Spotify și Apple Music;
• Protejarea drepturilor de autor.

„Suntem mereu alături de artiști, iar strategiile sunt diferite pentru fiecare. Fiecare este unic, astfel fiecare strategie este personalizată pentru a ajunge la succes”, mai declară fondatorul Better Music, Andrei Militaru.

Better Music este singura agenție din România de management și marketing pentru artiști certificată de YouTube

„Nu suntem doar o agenție de marketing sau de distribuție muzicală; suntem o agenție care se educă, testează și găsește cele mai bune opțiuni pentru a ajunge la succes”, spune Andrei Militaru.

Printre cele mai importante caracteristici cu care se poate lăuda agenția se află expertiza echipei sale în SEO pe Youtube care este este demonstrată și de performanțele remarcabile obținute, respectiv atingerea a 9,7 milioane de vizualizări pentru un canal internațional, fără nicio investiție financiară, doar prin optimizare, ranking, playlisturi și backlink-uri.

„Recent am început să facem SEO și ranking pentru materialele de SHORT ale canalelor de artiști. Rezultatele sunt fabuloase. Am descoperit foarte multe elemente prin care putem genera trafic gratuit pentru artiști și le punem în aplicare eficient până acum”, declară Andrei Militaru.

Planurile agenției Better Music nu se opresc însă aici. Planurile pentru un viitor nu tocmai îndepărtat pentru agenție includ lansarea unei platforme proprii, care va amplifica automat toate statisticile unui canal de YouTube, indiferent de nivelul acestuia.

„Preconizăm finalizarea platformei în 2025; până atunci suntem în faza de teste. Ceea ce pot spune este că algoritmul a fost deja testat și aduce un randament foarte bun în acest stadiu”, afirmă Andrei Militaru.

Better Music oferă artiștilor nu doar servicii de marketing și management, ci le asigură rezultate eficiente prin strategii personalizate de creșterea organică și gratuită a vizualizărilor, abonaților și aprecierilor, construind astfel o bază solidă de fani.

 

Te-ar mai putea interesa și
Sebastian Burduja: Proiectul Neptun Deep este în grafic. Ne dorim să avem primele foraje acolo până la finalul acestui an
Sebastian Burduja: Proiectul Neptun Deep este în grafic. Ne dorim să avem primele foraje acolo până la finalul acestui ...
Proiectul Neptun Deep este în grafic, iar dacă toate lucrurile merg aşa cum trebuie ne dorim să avem primele foraje până la finalul acestui an, a declarat, luni, ministrul Energiei, Sebastian......
Perioada de înscriere pentru accesarea schemei de ajutor de minimis pentru turismul balnear se prelungește până pe 15 iulie 2024
Perioada de înscriere pentru accesarea schemei de ajutor de minimis pentru turismul balnear se prelungește până pe 15 ...
Perioada de înscriere în cadrul schemei de ajutor de minimis pentru dezvoltarea turismului balnear se prelungeşte cu două ...
Divizia Ampere a Renault va dezvolta baterii LFP alături de LG Chem și CATL pentru a reduce costurile
Divizia Ampere a Renault va dezvolta baterii LFP alături de LG Chem și CATL pentru a reduce costurile
Ampere, divizia de mașini electrice a grupului Renault, va integra în vehiculele sale baterii LFP și tehnologia „Cell-to-Pack” ...
Burduja: Ne dorim ca undeva în jurul datei de 15 iulie să avansăm cu avizarea interministerială pe Strategia Energetică a României
Burduja: Ne dorim ca undeva în jurul datei de 15 iulie să avansăm cu avizarea interministerială pe Strategia Energetică ...
Strategia Energetică a României ar putea intra în avizare interministerială în jurul datei de 15 iulie, iar în decursul ...