Black Friday la vacanțe: Reduceri de până la 50% la circuite și pachetele de Revelion

Fenomenul Black Friday se extinde și pe segmentul vacanțelor. Mai multe agenții de turism vin cu reduceri de până la 50% la vacanțe, care pot fi cumpărate la târgurile online pe care le desfășoară în acestă perioadă.
Andrada Ghira - mie, 08 nov. 2023, 15:58
Black Friday la vacanțe: Reduceri de până la 50% la circuite și pachetele de Revelion

Hello Holidays organizează un târg online unde circuitele toamnei în România, Turcia, Austria, Grecia, Ungaria, vacanțele de Revelion și cele din vara 2024 au prețuri speciale, reduse cu până la 50%.

Revelionul în Antalya se petrece la hoteluri de cinci stele, cu all inclusive, și costă cu până la 40% mai puțin rezervat dacă rezervarea se face la târgul de turism online al Hello Holidays, la care se adaugă o extrareducere de 90 de euro/adult și de 45 de euro/copil.

Reduceri sunt și pentru vacanțele de vară, astfel că pachetele pentru Antalya, cu zbor charter, costă cu până la 50% mai puțin pentru cazare, la care se adaugă o extrareducere de 100 de euro/cameră – numai în perioada târgului de turism online.

În campania online, o serie de studiouri din Halkidiki, Thassos, Riviera Olimpului, Lefkada, Parga din Grecia, vin cu reducere de jumătate din preț pentru rezervări de la jumătatea lunii mai până la final de septembrie, dar plata se face integral la înscriere. Hello Holidays are în sezonul 2024 curse charter cu autocarul în fiecare săptămână spre toate aceste zone de vacanță.

„Este cea mai mare campanie de oferte speciale din acest an, pe care o organizăm de joi până luni. Agenții noștri sunt la dispoziția turiștilor pentru a-i îndruma să aleagă cea mai potrivită vacanță pentru ei, încurajându-le dorința de a călători”, declară Denisa Oprea, marketing manager Hello Holidays.

Reduceri de până la 35% la vacanțele prin Eximtur

Compania de călătorii EXIMTUR a pregătit o serie de oferte speciale Black Friday, iar reducerile sunt de până la 35 la sută la pachetele all inclusive. Ofertele pentru vacanțe interne și externe sunt valabile în perioada 10-12 noiembrie 2023 și sunt disponibile atât în agenții și online.

Pentru pachetele cu cinci nopți cazare la complex hotelurile Aqvatonic, Delfinul, Meduza, Complex Bran-Bran-Bega, din Eforie Nord dar și
la hotelul Oltenia din Olimp, reducerile sunt de 25%.

Pachetele care includ zboruri charter spre Antalya și Kusadasi din Turcia au prețuri mai mici cu 35%, astfel că șapte npopți de all-inclusive costă de la 345 de euro/persoană, iar spre Kusadasi, prețul este de la 506 euro/persoană.

Reduceri de până la 45% la Paralela45

Și Paralela45 organizează un târg online de turism cu reuceri de Black Friday la vacanțe în perioada perioada 8-13 noiembrie. Reduceri sunt pentru pachete de vacanță cu zbor charter, circuite, turism individual, de până la 45%.

Mai multe circuite la Budapesta, Viena, Praga, Iordania, Egipt, New York sunt organizate pentru Crăciun, cu zbor de la București și prețuri de la 1.205 euro/persoană.

Cele de 1 Decembrie sunt organizate la Istanbul, Budapesta, Viena, Praga, Madrid, Roma, Lisabona, Thailanda, Sri Lanka, Malaezia, Singapore, din București și Cluj-Napoca, și au prețuri de la 240 de euro/persoană.

Mai multe circuite pentru vacanța de Revelion sunt organzate în Grecia, Austria, Ungaria, Turcia, Spania, Elveția, Italia, Franța, Malta, Portugalia, Maroc, Iordania, India, Egipt, Thailanda, Malaezia, Singapore, Baali, cu o durata de la patru la 10 nopți. Cel mai ieftin costă 260 de euro/persoană.

Black Friday și la IRI Travel

Și agenția IRI Travel vine cu reduceri de până la 40% față de ofertele standard pentru România, Bulgaria, Grecia și Turcia.  Cele mai solicitate destinații în această perioadă și reducerile valabile pe perioada târgului online sunt cele pentru Bulgaria, acolo unde reducerile sunt de 40% pentru pachetele din stațiunile Bansko și Borovets, iar pentru vară, Albena, Nisipurile de Aur și Sunny Beach.

Pentru vacanțele în stațiunile din România, reducerile sunt de până la 38% în Călimănești, Băile Felix, Băile Herculane, Sinaia, Poiana Brașov, Eforie Nord, Mamaia, Olimp, Jupiter.

Pentru vacanțele în Grecia și Turcia reducerile sunt de până la 40%.

Oferta Exact Travel. Reduceri de până la 300 de euro de persoană

Compania Exact travel organizează în perioada 9 – 22 noiembrie 2023 târgul online ”Orizonturi noi în 2024: călătorii autentice în jurul lumii”. În cadrul acestuia, companii oferă reduceri de până la 300 de euro de persoană pentru sejururile sale.

Exact Travel le oferă turiștilor destinații exotice precum: Cuba (cu Havana și Varadero), Vietnam, Cambodgia, India, Filipine, Japonia, Africa de Sud, China, Norvegia, SUA și Alaska.

Circuite de grup și croaziere cu însoțitor memorabile vor fi la dispoziția celor interesați, cu reduceri substanțiale pentru rezervările efectuate în perioada evenimentului.

Compania acordă reduceri de până la 300 euro/ persoană la rezervarea programelor organizate de Exact Travel, prezentate în cadrul evenimentului. Ofertele pot fi consultate pe site-ul exact.travel, pe pagina dedicată Târgului, precum și pe pagina de Facebook, în evenimentul dedicat. De asemenea, doritorii sunt așteptați la sediu, pe strada Ghiocei, nr. 12, București.

 

Te-ar mai putea interesa și
ASF: Guvernul a aprobat proiectul privind modificarea legislației care vizează emitenţii de instrumente financiare şi operaţiuni de piaţă
ASF: Guvernul a aprobat proiectul privind modificarea legislației care vizează emitenţii de instrumente financiare şi ...
Simplificarea procedurilor şi reducerea perioadei de timp pentru atragerea de capital, executarea unei hotărâri judecătoreşti de anulare sau constatare a nulităţii, precum şi menţinerea......
Peste 5.000 de companii din România au de întocmit rapoarte de durabilitate în 2025-2026. Ce presupun aceste cerințe de raportare?
Peste 5.000 de companii din România au de întocmit rapoarte de durabilitate în 2025-2026. Ce presupun aceste cerințe ...
Durabilitatea a devenit în ultimii ani unul dintre principiile de bază care guvernează modul în care economiile și societățile ...
CNSP și-a redus estimarea privind creșterea economică pe care o va înregistra România în 2024 de la 3,4% la 2,8%
CNSP și-a redus estimarea privind creșterea economică pe care o va înregistra România în 2024 de la 3,4% la 2,8%
Comisia Naţională de Strategie şi Prognoză (CNSP) a modificat în scădere la 2,8%, de la 3,4% anterior, proiecţia de ...
Armata turcă îşi revizuieşte măsurile de securizare a dispozitivelor de comunicaţii, după exploziile din Liban
Armata turcă îşi revizuieşte măsurile de securizare a dispozitivelor de comunicaţii, după exploziile din Liban
Turcia îşi revizuieşte măsurile de securizare a dispozitivelor de comunicaţii utilizate de forţele armate, în urma ...