Piaţa a debutat în scădere cu 0,16%, pentru ca în următoarele 30 de minute să revină pe creştere uşoară. Totuşi, recuperarea a fost fragilă şi de scurtă durată, astfel că în jurul orei 11:30, piaţa s-a întors pe scădere foarte uşoară.
La mijlocul şedinţei, indicii bursieri înregistrau variaţii nesemnificative. Cea mai vizibilă variaţie era înregistrată de indicele BET-NG, al acţiunilor companiilor din sectorul energetic, care era în scădere cu doar 0,07%.
Volumele de tranzacţionare au continuat să fie reduse în cazul celor mai multe acţiuni. Investitorii au transferat în total acţiuni de 6,7 milioane lei (1,4 milioane euro), valoare de peste două ori mai mare decât rulajul din prima parte a zilei de marţi, de 3 milioane lei (672.000 de euro).
Titlurile SIF Transilvania şi Fondul Proprietatea au fost cele mai lichide din piaţă, cu operaţiuni de 3,5 milioane de lei şi, respectiv, de 1,7 milioane de lei. Astfel, cele două acţiuni au asigurat 78% din rulajul pieţei.
Cea mai recentă tranzacţie cu acţiunile SIF Transilvania a fost realizată la 0,602 lei, preţ cu 0,5% peste nivelul de marţi, iar titlurile Fondului Proprietatea au avansat cu 0,29%, la 0,5265 lei.
La mijlocul şedinţei de la Bucureşti, bursa de la Paris avansa cu 0,3%, în timp ce pieţele de la Londra şi Frankfurt erau în stagnare. Pieţele au debutat pe creştere uşoară, însă apoi au trecut pe scădere şi apoi au revenit uşor, pe fondul publicării unor date sub aşteptări privind industria manufacturieră din zona euro.