Carrefour deschide două noi hipermarketuri în Constanța, în locul fostelor magazine cora

Carrefour România inaugurează oficial două hipermaketuri Carrefour în Constanța: un magazin este amplasat în centrul comercial City Park (Bulevardul Alexandru Lăpușneanu 116C), iar cel de-al doilea magazin se află în cartierul Brătianu (str. Cumpenei 2), informează compania prin intermediul unui comunicat transmis către Economica.net.
Economica.net - joi, 11 iul. 2024, 20:15
Carrefour deschide două noi hipermarketuri în Constanța, în locul fostelor magazine cora

Ca urmare a integrării magazinelor Cora de format mare în rețeaua Carrefour, compania ajunge să dețină 57 de hipermarketuri la nivel național, trei dintre acestea fiind localizate în municipiul Constanța. Hipermarketul reprezintă primul format cu care Carrefour s-a lansat pe piața din România, în 2001, și joacă un rol semnificativ, oferind cea mai variată gamă de produse, adresându-se tuturor categoriilor de clienți. Extinderea rețelei face parte din strategia omnichannel a companiei.

Situat în incinta centrului comercial City Park, Bulevardul Alexandru Lăpușneanu 116C, Carrefour City Park este deschis de luni până duminică, între orele 07:00 – 23.00. Acesta dispune de o suprafață de vânzare de peste 5.000 mp și susține dezvoltarea comunității locale, prin cele 146 de locuri de muncă.

Magazinul Carrefour Brătianu este amplasat în incinta centrului comercial Supernova, str. Cumpenei 2, și are un program de funcționare de luni până duminică, între orele 07:00 – 23.00. Hipermarketul dispune de o suprafața de vânzare de aproximativ 6.000 mp și este pus în mișcare de o echipă formată din 163 de persoane.

„Ne reafirmăm angajamentul de a oferi românilor cel mai bun portofoliu de produse și servicii, completând rețeaua noastră de hipermarketuri prin inaugurarea a două magazine Cora sub brandul Carrefour în Constanța, un oraș strategic pentru această zonă a țării. Carrefour România își propune să fie un partener de încredere pentru comunitatea locală, oferindu-le constănțenilor mai mult decât o experiență optimă la cumpărături. Clienții noștri vor găsi în incinta noilor magazine o selecție generoasă, de peste 43.000 de produse, printre care și bine cunoscute produse dobrogene, de la furnizori locali, dar și o mulțime de delicatese internaționale”, a declarat Crinu Aldea, Integration Project Director, Carrefour România.

Noile magazine le oferă clienților produse proaspete, de la producătorii locali, precum:

● Legume si fructe de sezon de la Cooperativele Agricole din Vărăști, Brezoaele și Fierbinți sub eticheta Grădina Noastră, precum și de la producători locali, precum „Ferma Kotys” (legume de sezon) sau „Malina Fresh” (legume, verdeață);
● Lactate fabricate din ingrediente naturale de către producători locali și regionali „Elda Mec” cu brandul Elda;
● Mezeluri pregătite după rețete tradiționale de către producătorul regional „Carniprod”;
● Produse de brutărie, realizate în laboratoarele proprii de către specialiștii Carrefour;
● Dulce și produse de cofetărie, inclusiv tradiționale, de la cofetăria „Crizantema”;
● O sortimentație bogată de produse BIO, pentru o alimentație echilibrată.

Mai mult, clienții au acces la o gamă extinsă de vinuri românești din programul Deschidem Vinul Românesc, creat de Carrefour pentru a sprijini producătorii români din toate regiunile viticole ale țării. Vinuri precum „Caii de la Letea Geneza Aligo” și „Mysterium Sauvignon Blanc” pot fi descoperite de iubitorii de gusturi locale în categoria Vin din Regiunea Ta. Alături de ele, sunt disponibile vinuri încredințate doar rafturilor Carrefour prin selecția Exclusiv (cum ar fi „Tectonic” sau Domenii Cotnari ediție limitată, „Fetească Neagră Rose” și „Grasă de Cotnari”), precum și vinuri gastronomice apreciate de specialiști și căutate de cunoscători, din gama Premium.
În plus, magazinele includ în ofertă și produse marcă proprie Carrefour: game accesibile (Simpl), medii (Carrefour Classic sau Essential), cât și premium (Drag de România, Filiera Calității Carrefour, Carrefour Bio, Carrefour Selection). Pentru o experiență completă la cumpărături, clienții pot găsi la rafturile Carrefour și produse de brand (inter)național și mărci dezvoltate în parteneriat cu 260 de producători români.

Dincolo de produsele din universul Carrefour, oferta magazinelor cuprinde și produse din fosta ofertă Cora, apreciate de clienți pentru calitatea lor . Pentru Carrefour Brătianu un exemplu ar fi carmangeria tradițională, de unde clienții pot achiziționa produse din carne de porc și vită, proaspăt tranșate, carcase cu origine România. Totodată, clienții au la dispoziție o varietate de produse locale, preparate sau afumate. În ambele hipermarketuri Carrefour inaugurate astăzi în Constanța, va fi disponibilă în continuare sortimentația de brutărie și cofetărie tradițională, produsele fiind preparate de profesioniștii Carrefour.

Te-ar mai putea interesa și
Un acord de pace între Armenia şi Azerbaidjan este „la îndemână” – premierul Paşinian
Un acord de pace între Armenia şi Azerbaidjan este „la îndemână” – premierul Paşinian
Un acord de pace între Armenia şi Azerbaidjan "este la îndemână", a asigurat joi premierul armean Nikol Paşinian, la tribuna ONU, subliniind progresele semnificative înregistrate în ultimul......
China a ascuns scufundarea unui submarin cu propulsie nucleară
China a ascuns scufundarea unui submarin cu propulsie nucleară
China a încercat să ascundă naufragiul celui mai recent submarin al său cu propulsie nucleară, a estimat joi un responsabil ...
Belgia cere Uniunii Europene să interzică importurile de gaze naturale lichefiate din Rusia
Belgia cere Uniunii Europene să interzică importurile de gaze naturale lichefiate din Rusia
Belgia îndeamnă Uniunea Europeană să interzică importurile rusești de gaz natural lichefiat (LNG), avertizând că ...
UE nu poartă nicio discuție pentru tranzitul de gaze prin Ucraina
UE nu poartă nicio discuție pentru tranzitul de gaze prin Ucraina
Un oficial UE spune că blocul comunitar nu este implicat în discuții privind tranzitul gazelor prin Ucraina, potrivit ...