Cât au câștigat românii care și-au făcut vacanța cu Revolut. La nivel global s-au plătit milioane de euro

Clienții care au utilizat Revolut Sejururi au primit prin cashback aproape 2 milioane euro, echivalentul a 13.000 de nopți de cazare gratuită, la nivel global. La nivelul României, banii primiţi de cei care au făcut rezervări sau au plătit cheltuielile turistice cu Revolut au fost de circa 50 de euro de persoană, în condiţiile unui sejur mediu de 400 de euro.
Gabriela Ţinteanu - sâm, 01 oct. 2022, 16:19
Cât au câștigat românii care și-au făcut vacanța cu Revolut. La nivel global s-au plătit milioane de euro

Potrivit datelor agregate și anonimizate disponibile în Revolut Sejururi, românii și-au planificat deja mini-vacanțele sau city-break-urile din toamna 2022, iar destinațiile preferate sunt orașe cu mari atracții turistice din Europa și din Orient, precum Barcelona, Viena, Paris, Dubai, Budapesta. În top 5 intră și Bucureștiul. În cele 3 luni de vară, destinaţiile preferate ale românilor au fost: București, Sunny Beach, Budapesta, Viena, Nisipurile de Aur, Constanța, Zakynthos, Thessaloniki, Barcelona, Paris, Dubai, Santorini, Istanbul, Bruxelles și Brașov.

Prin intermediul Revolut Sejururi, clienții aplicației au beneficiat, de la lansarea produsului, de cashback în valoare totală de peste 2 milioane de euro, adică 13.000 de nopți de cazare gratuită. Clienții din România s-au clasat pe a patra poziție în topul piețelor cu cele mai mari sume totale de cashback, înregistrând 700 de nopți de cazare cu gratuitate, în mai puțin de un an de la lansarea produsului pe piața locală. Cele 700 de nopţi de cazare cu gratuitate reprezintă echivalentul sumei totale înregistrate de aplicație drept cashback pentru cazarea achitată cu Revolut, conform cazărilor rezervate cu Revolut Sejururi, luând ca bază de calcul valoarea medie a unui sejur de 427 de euro/ utilizator, după cum arată reprezentanţii instituţiei.

Revolut le oferă clienților până la 10% cashback instant, în funcție de planul deținut, atunci când rezervă cazarea cu Sejururi. Valoarea medie a cashback-ului primit de un client/ sejur este de aproximativ 50 de euro, conform datelor înregistrate în registrul Revolut Sejururi. În plus, clienții au acces la tarife preferențiale, fără taxe de rezervare, și pot achita cazarea direct la proprietate, nu anticipat, pentru a evita pierderea plăților în avans, în cazul unor anulări de ultim moment. În plus, clienții Revolut pot efectua schimburi valutare direct din aplicație, la rate de schimb interbancare, în zilele lucrătoare, și la valori foarte avantajoase, cu un comision accesibil, în weekend-uri.

Chiar dacă vara s-a încheiat, clienții continuă să rezerve cazări pentru o vacanță întârziată, de toamnă, în zone mai călduroase sau pentru un city break. Registrul de rezervări din Revolut Sejururi arată că în preferințele clienților se regăsesc orașe însorite precum Barcelona, dar și marile capitale europene ca Viena, Paris, Londra.

Cu Revolut Sejururi, prin sistemul de cashback, clienții primesc înapoi din banii de cazare exact atunci când au mai multă nevoie de ei – în călătorii.

„Suntem bucuroși că am reușit să le oferim deja clienților noștri sub formă de cashback aproape 2 milioane de euro, de la introducerea acestui produs pe piață, anul trecut în iulie, reprezentând echivalentul a 13.000 de nopți de cazare”, au declarat reprezentanții companiei.

Potrivit registrului de rezervări al Revolut Sejururi, dacă utilizatorii britanici preferă în această toamnă orașe mari europene precum Paris, Barcelona, Lisabona, Dublin, Amsterdam, și românii aleg orașe cu importante atracții turistice din Europa sau locații exotice din Orient, dar nu abandonează nici deplasările pe plan local.

Iată cele mai căutate 15 destinații din toamna 2022 pentru clienții români: Barcelona (Spania), Viena (Austria), Paris (Franța), București (România), Dubai (Emiratele Arabe Unite), Budapesta (Ungaria), Amsterdam (Olanda), Zakynthos (Grecia), Sofia (Bulgaria), Praga (Cehia), Palma de Mallorca (Spania), Lisabona (Portugalia), Veneția (Italia), Bangkok (Thailanda), Paphos (Cipru).

 

 

 

 

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și
2024, cel mai călduros an din istoria măsurătorilor în România. Ce spune ANM
2024, cel mai călduros an din istoria măsurătorilor în România. Ce spune ANM
Anul 2024 este cel mai călduros din istoria măsurătorilor meteorologice în România, temperatura medie anuală fiind de 12,99 grade Celsius, iar abaterea termică de 2,7 grade Celsius faţă de......
Ciolacu: Bugetul trebuie aprobat până pe 27 ianuarie. Cer miniştrilor să includă şi propuneri de restructurare a posturilor nejustificate
Ciolacu: Bugetul trebuie aprobat până pe 27 ianuarie. Cer miniştrilor să includă şi propuneri de restructurare a posturilor ...
Premierul Marcel Ciolacu a declarat vineri că Guvernul trebuie să adopte bugetul pe anul în curs până cel târziu pe ...
Bosch mizează pe vânzări de software și servicii de peste șase miliarde de euro până în 2030
Bosch mizează pe vânzări de software și servicii de peste șase miliarde de euro până în 2030
La ediția din 2025 a Consumer Electronics Show (CES) din Las Vegas, grupul Bosch și-a prezentat cele mai noi produse care ...
România a ajuns la un deficit comercial de 30 de miliarde de euro în primele 11 luni ale anului trecut
România a ajuns la un deficit comercial de 30 de miliarde de euro în primele 11 luni ale anului trecut
În luna noiembrie 2024, exporturile au însumat 8.389,4 milioane euro, iar importurile au însumat 11.227,1 milioane euro, ...