Căutaţi un meşter? Acum îl aflaţi mai repede şi mai uşor ca oricând!

Cu apariția timpului cald, apare și dorința de a vă curăța temeinic și de a aranja spațiul de locuit sau de afaceri, adică de a-l împrospăta după o iarnă rece și mohorâtă. Fie că dorim să vopsim pereții, să instalăm aer condiționat sau să ne reamenajăm grădina, vom avea nevoie de ajutorul experților - meșteri de încredere care ne vor ajuta rapid și ușor cu această intenție. Toată lumea s-a convins cel puțin o dată că găsirea unui astfel de meșter nu este o sarcină ușoară, dar platformele precum Daibau infirmă acest lucru.
Ion Dobreanu - vin, 10 iun. 2022, 15:12
Căutaţi un meşter? Acum îl aflaţi mai repede şi mai uşor ca oricând!

Aveți nevoie de un meșter chiar acum, dar sunt suprasolicitați…

Când temperaturile zilnice depășesc 20 de grade, majoritatea persoanelor tind să-și zugrăvească și să-și împrospăteze pereții. Deși unii recurg să o facă ei înșiși, cei care nu vor să-și petreacă timpul liber zugrăvind și, în același timp, nu sunt siguri că o vor face la un nivel satisfăcător și fără dezordine, vor parcurge la căutarea zugravilor. Din cauză că majoritatea oamenilor apelează la ei în același timp, programul de lucru al zugravilor este plin și nu pot iese în cale tuturor, așa că sunt nevoiți să refuze lucrările. Rezultatul este ușor de concluzionat: chiar dacă găsim zugravi care îndeplinesc criteriile noastre, cu greu vor fi disponibili sau vor putea ieși pe teren în perioada în care ne-am imaginat-o.

Situația este aceeași și când vine vorba de alte lucrări. Când ziua devine mai lungă și numărul de ore însorite crește, toată lumea își dorește să-și petreacă timpul liber afară, așa că primăvara apare dorința de a amenaja curtea. Cu toate acestea, nu este o sarcină atât de ușoară să găsiți un meșter potrivit și, în același timp, liber, care este calificat în amenajarea exteriorului și să lucreze în localitatea noastră.

Căutarea maeștrilor care oferă rezultate eficiente la moment

Totuși, există o soluție cum să ajungeți la un meșter care este gata și liber să iese pe teren în termenul dorit și pe locația noastră. Platforma Daibau pune în legătură executanții, adică meșterii, cu toți cei care au nevoie de ei, adică cei care doresc să-și construiască sau să-și renoveze spațiul de locuit sau de afaceri, având un beneficiu reciproc.

Pe platformă pot fi găsite peste 300 de categorii de specialitate în domeniul construcțiilor, proiectării și renovării, iar aproximativ 20.000 de executanți sunt disponibili. Probabil v-ați întrebat cum funcționează această platformă?

Există o cerere pe platforma Daibau, pe care o puteți completa doar în câteva minute. În cerere, oferim o descriere a lucrării dorite, perioada de timp în care trebuie efectuată lucrarea, precum și locația unde ar trebui să vină executanții. De exemplu, dacă doriți să reîmprospătați pereții din casa dvs., trebuie să alegeți zugrav, zugrăveli din tipul de lucrare, apoi descrieți doar pe scurt dorințele dvs., specificați suprafața în metri pătrați pe care doriți să o zugrăviți, când doriți ca zugravi să înceapă munca și locul de efectuare a lucrărilor. Există și posibilitatea de a insera fotografii sau schițe în cerere, ceea ce ne oferă posibilitatea de a explica în detaliu ce ne dorim pentru a ajunge la cel mai potrivit meșter.

După ce am trimis o cerere, platforma, în conformitate cu criteriile menționate pe care le-am introdus, ne va oferi executanții disponibili prin e-mail. Meșterii oferiți vor fi gata să iasă pe teren și să ne transforme spațiul de locuit sau de lucru în termenul care ne convine și pe care l-am precizat în cerere. Datorită faptului că ne-am exprimat dorințele și solicitările prin completarea cererii, posibilitatea apariției unor neînțelegeri va fi prevenită, deoarece executanții știu ce așteptăm de la ei, dar și la ce se pot aștepta pe teren. Rămâne doar să alegem unul dintre executanții oferiți care au sosit prin e-mail și să clarificăm detaliile cooperării.

Alegeți un meșter în funcție de evaluări

Apare o altă întrebare, dacă platforma ne oferă mai mulți executanți, cum putem face alegerea corectă? Evaluările ne vor ajuta în acest sens. Și anume, toți clienții după ce executanții au terminat lucrarea au posibilitatea de a le evalua munca și efortul, adică de a-și împărtăși satisfacția față de performanța efectuată, și pot face asta acordându-le o notă bine meritată și lăsând un comentariu. Deoarece notele sunt transparente, pe baza acestora putem lua decizia corectă și putem alege meșterul care va face lucrarea în cel mai bun mod posibil.

Platforma oferă și o altă opțiune care va fi cu siguranță de o mare importanță pentru noi înainte de efectuarea lucrării și de a contacta meșterul. În secțiunea Calculator, puteți găsi prețurile lucrărilor, produselor și serviciilor individuale, ceea ce ne permite să obținem informații despre prețuri și costuri înainte de a intra în contact cu executanții. Datorită acestuia, ne va fi mai ușor să ne gestionăm bugetul, pe care suntem pregătiți să-l alocăm pentru realizarea lucrărilor.

Profitați de zilele însorite pentru a vă bucura, în timp ce amenajați și împrospătați casa voastră cu ajutorul meșterilor de încredere și profesioniști, care își vor face partea lor de muncă în cel mai bun mod posibil. Acum puteți avea soluția ideală – timp liber pentru dumneavoastră și cei dragi pentru că nu trebuie să pierdeți timpul pe acorduri epuizante cu aceștia, dar și spațiul amenajat cu eforturi minime.

Te-ar mai putea interesa și
NEPI Rockcastle a cumpărat unul dintre cele mai mari malluri din Polonia cu 373 de milioane de euro
NEPI Rockcastle a cumpărat unul dintre cele mai mari malluri din Polonia cu 373 de milioane de euro
NEPI Rockcastle, cel mai mare proprietar de malluri din România, a cumpărat Magnolia Park, un mall din Wroclaw, Polonia, cu 373 de milioane de euro. ...
Regenerarea coridorului Dâmboviţei – CGMB a aprobat elaborarea unui PUZ. Care sunt principalele obiective
Regenerarea coridorului Dâmboviţei – CGMB a aprobat elaborarea unui PUZ. Care sunt principalele obiective
Consilierii municipali au fost de acord, luni, cu începerea demersurilor pentru realizarea unui Plan Urbanistic Zonal având ...
Consiliul Concurenței a autorizat preluarea a trei companii de către OMV Petrom
Consiliul Concurenței a autorizat preluarea a trei companii de către OMV Petrom
Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacția prin care OMV Petrom S.A. a preluat companiile Intertrans Karla SRL, Bridgeconstruct ...
Investiţiile străine directe au scăzut cu 32,5%, până la 6,75 miliarde euro, în 2023
Investiţiile străine directe au scăzut cu 32,5%, până la 6,75 miliarde euro, în 2023
Fluxul net de investiţii străine directe (ISD) în anul 2023 a scăzut la 6,75 miliarde euro, de la 10 miliarde de euro ...