„Oferta tot mai diversificată de conturi bancare disponibile online la CEC Bank se dovedeşte a fi un real succes. Pentru aceste servicii, atât numărul de clienţi este în creştere cât şi valorile totală şi medie ale tranzacţiilor efectuate. Pentru banca noastră, continuarea dezvoltării serviciilor digitale a devenit o tradiţie, pentru că suntem prima bancă din România care a lansat, încă din 2020, un flux de accesare 100% online a conturilor şi serviciilor bancare”, a declarat Mugur Podaru, director Operaţiuni la Distanţă CEC Bank, scrie Agerpres.
Numărul utilizatorilor de IB s-a majorat anul trecut atât în cazul persoanelor fizice cât şi al persoanelor juridice. De exemplu, aproape un sfert dintre firmele care fac parte dintre clienţii CEC Bank utilizează Internet Banking, iar valoarea medie per tranzacţie a persoanelor juridice a înregistrat în 2022 o creştere de 39% faţă de anul precedent.
Printre funcţionalităţile noi/aplicaţii noi/realizate în 2022, disponibile persoanelor fizice, se numără acordarea de credite online (nevoi personale, card de credit şi descoperit de cont), implementarea unei noi aplicaţii eToken cu un nou design şi posibilitatea adăugării mai multor utilizatori pe un singur telefon mobil, facilitatea de înlocuire dispozitiv fizic cu eToken direct din pagina de login precum şi transmiterea de noi coduri de activare, posibilitatea rezilierii serviciului INFO SMS direct din aplicaţie, rambursare anticipată tranzacţii card credit, schimbare număr rate pentru tranzacţiile cu cardul de credit, schimbarea modalităţii de primire a PIN-ului, afişare nume real beneficiar.
CEC Bank este instituţia financiară cu cea mai lungă tradiţie din România. Fondată în 1864, CEC Bank are în prezent cea mai extinsă reţea naţională, cu peste 1.000 de sucursale şi unităţi teritoriale şi cu active de peste 61,7 miliarde lei, la sfârşitul lui 2022.