CNAIR începe procedura de licitație pentru construirea lotului 2 din autostrada Timișoara – Moravița

Compania Națională de Administrate a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a transmis astăzi spre validare către Agenția Națională pentru Achiziții Publice documentația pentru realizarea licitației de construire a lotului 2 din autostrada Timișoara - Moravița, a anunțat directorul general al CNAIR, Cristian Pistol.
Economica.net - joi, 12 sept. 2024, 16:51
CNAIR începe procedura de licitație pentru construirea lotului 2 din autostrada Timișoara - Moravița

„Am transmis astăzi spre validare la ANAP și documentația lotul 2 al autostrăzii Timișoara – Moravița!
Construcția celor 33,49 de km ai acestui lot, cuprins între Jebel și Moravița, va fi finanțată prin Programul Transport (#PT) 2021-2027 și va dura cel mult 48 de luni (12 luni proiectare și 36 de luni execuție).

Contractul prevede inclusiv construcția a 19 structuri printre care și un pod (560 m) peste CF124 Timișoara – Reșița și DN58B”, a scris Pistol pe pagina sa de Facebook.

Contractul va prevede construirea a: două spații de servicii, două parcări de scurtă durată, un centru de întretinere și coordonare (CIC) și două noduri rutiere (Nod rutier DN58B Voiteg și Nod rutier Moravița).

Atât spațiile de servicii cât și parcările vor fi dotate cu infrastructura necesară montării unor stații pentru încărcarea autovehiculelor electrice.

După validarea documentatiei de atribuire, CNAIR va publica anunțul de participare la licitație, în cadrul căruia va fi stabilită și data limită pentru depunerea ofertelor.

Sursa foto: Facebook.com/CristianOvCPistol

Te-ar mai putea interesa și
Grâul s-a ieftinit la Bursa din Chicago, unde se stabilește prețul global de referință, ca urmare a diminuării temerilor privind un blocaj în aprovizionarea pe Marea Neagră
Grâul s-a ieftinit la Bursa din Chicago, unde se stabilește prețul global de referință, ca urmare a diminuării temerilor ...
Cotaţiile la grâu au înregistrat cel mai redus nivel din ultimele şase săptămâni, pe fondul atenuării temerilor privind problemele de aprovizionare din Marea Neagră, transmite Bloomberg,......
MedLife a cumpărat spitalul Euromedica Baia Mare
MedLife a cumpărat spitalul Euromedica Baia Mare
MedLife, cea mai mare rețea de servicii medicale private din România, își continuă consolidarea în zona Ardealului ...
Rectificarea bugetară va fi una pozitivă, ca urmare a unui plus la buget de 10,4 miliarde de lei – surse Agerpres
Rectificarea bugetară va fi una pozitivă, ca urmare a unui plus la buget de 10,4 miliarde de lei – surse Agerpres
Liderii coaliţiei de guvernare au stabilit în şedinţa de marţi că proiectul de rectificare bugetară, care va fi una ...
Autostrada A13 Sibiu – Făgăraș: Makyol a început lucrările pentru organizările de șantier
Autostrada A13 Sibiu – Făgăraș: Makyol a început lucrările pentru organizările de șantier
Primele utilaje au început lucrul pe Autostrada Sibiu – Făgăraș (A13), anunță marți reprezentanții Direcției Regionale ...